Реклама
Реклама
Реклама

У Києві на годину запізнилася міська електричка

У Києві пасажири, більше години чекали міську електричку на станції «Вишгородська», взяли прийшов поїзд штурмом. Електричка з незрозумілих причин не приїхала за розкладом о 8.41, а прибулий через годину склад виявився сильно «урізаним»: замість традиційних шести-восьми вагонів електропоїзд складався з чотирьох.

41, а прибулий через годину склад виявився сильно «урізаним»: замість традиційних шести-восьми вагонів електропоїзд складався з чотирьох

Як повідомляє «Київ Оперативний», крім малої кількості вагонів електричка неприємно вразила ще і старим станом. «Обшарпаний, деякі двері не відчиняються», - розповіли очевидці.

«Обшарпаний, деякі двері не відчиняються», - розповіли очевидці

Нагадаємо, в жовтні в Києві незадоволені пасажири блокували рух міської електрички . Це була акція протесту проти недостатньої кількості вагонів. Адміністрація залізничних перевезень виправдовується , Що вагони електропоїздів були випущені в 70-х роках і тому часто виходять з ладу. Крім поломок, на довжину складу впливає кількість куплених квитків пасажирами: при малій кількості придбаних квитків на маршрут вийде скорочений склад.

Читайте нас в Telegram-каналі , Facebook і Twitter