Реклама
Реклама
Реклама

Попов представив дипломатам Київський інвестиційний форум

Олександр Попов

Сьогодні голова КМДА Олександр Попов представив основні напрямки роботи першого Київського інвестиційного форуму, який відбудеться 29 березня в столиці, представникам посольств іноземних держав.

як повідомляє прес-служба КМДА, під час презентації голова міськадміністрації акцентував, що Київ бачить великі перспективи у співпраці з представниками іноземного бізнесу щодо розвитку економіки та інфраструктури української столиці шляхом залучення інвестиційних коштів.

«Організація і проведення першого Київського інвестиційного форуму є важливим етапом налагодження такої співпраці. Ми плануємо запропонувати інвесторам привабливі проекти, що стосуються пріоритетних напрямків розвитку міста, які будуть цікаві інвесторам і мають найбільші шанси на успіх », - сказав Олександр Попов.

Серед стратегічних ініціатив голова КМДА назвав: "Першокласну інфраструктуру», «ощадливості енергетику», «Зроблено в Києві», «Електронний уряд», «Культурно вісочінь», «Дніпровську перлину», «Здоровий киянин», «Центр поруч з домом», «Міжнародну гавань штаб-квартир».

Глава КМДА відзначив, що на Форумі будуть представлені проекти, закладені в Стратегії розвитку Києва до 2025 року, в сфері транспорту, житлово-комунального господарства, житлового будівництва, розвитку інформаційних технологій та багатьох інших напрямків. Спочатку міська влада запропонує потенційним вітчизняним та іноземним інвесторам якірні проекти - зведення метро на Троєщину, будівництво ділового центру «Київ-Сіті», створення інноваційного парку «Bionic Hill» і зведення парковок. Після цього продовжиться робота в секціях, де представлять галузеві проекти.

Програмою Форуму передбачено проведення чотирьох галузевих секцій: «Першокласна інфраструктура в сфері транспорту та ЖКГ», «Інновації в сфері IT», «Центр ділової та туристичної активності», «Дозвілля та здоров'я киян».

Олександр Попов запевнив представників посольств іноземних держав, що міська влада Києва відкрита і прозора і готова до партнерства з бізнесом для реалізації стратегічних ініціатив розвитку міста.

«За останній час проведена значна робота щодо спрощення надання адміністративних послуг в Києві. Для подолання бюрократичних перепон ми вже відкрили Міський дозвільний центр, який працює за принципом «єдиного вікна», і продовжуємо працювати над створенням мережі районних центрів », - підкреслив глава КМДА.

На завершення глава міськадміністрації повідомив, що під час Київського інвестиційного форуму буде особисто вести деякі важливі проекти, і це стане підтвердженням серйозних намірів київської влади щодо продуктивного діалогу та співпраці з інвесторами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter