Реклама
Реклама
Реклама

Ви точно захочете купити однодвушку в ЖК «Воробйови гори»!

  1. Новий тренд в Харкові - однодвушкі в ЖК «Воробйови гори»
  2. Наші однодвушкі - Ваші кращі враження!
  3. Однодвушкі вже готові! Приходьте за своїм щастям!

Однодвушка - це компактна квартира, в якій кухня сполучена з вітальнею і передпокої зоною, а спальня виділена в окреме приміщення. Це абсолютно новий формат нерухомості в Харкові!

Новий тренд в Харкові - однодвушкі в ЖК «Воробйови гори»

Новий тренд в Харкові - однодвушкі в ЖК «Воробйови гори»

Можливо, Ви не в повній мірі уявляєте собі, що таке однодвушка, тому запрошуємо Вас познайомитися з цим форматом житлової нерухомості особисто, без посередників. А поки Ви вибираєте дату і час, коли відвідати наш відділ продажів, ми розповімо Вам основні переваги нашої пропозиції:

  1. Однодвушкі в ЖК «Воробйови гори» розташовані в будинку-новобудові, який створений відповідно до енергозберігаючими технологіями. Фасад будівлі утеплений двома шарами мінеральної вати, в квартирах встановлені металопластикові вікна. Все це гарантує збереження тепла всередині приміщень, навіть у найлютіші морози. А власна котельня, обладнана на даху комплексу, забезпечить комфортну температуру в квартирах і дозволить отримати істотну економію на вартості комунальних послуг!
  2. Площа однодвушек 38 м2. Це оптимальний метраж, де Вас не буде переслідувати почуття тісноти, а також надлишку вільного простору.
  3. У ЖК «Воробйови гори» однодвушкі пропонуються в стані «під обробку». У квартирі Ви здійсніть свої дизайнерські фантазії особисто або ж реалізуєте сміливі рішення найнятого фахівця. Якщо Вам потрібен вже готовий варіант в стані «заходь і живи», можна замовити євроремонт однодвушкі прямо у забудовника!
  4. Вартість однодвушек в ЖК «Воробйови гори» на порядок нижче від ціни звичайних двокімнатних квартир.
  5. Апартаменти розташовані в екологічно чистому, прекрасно розвиненому районі Харкова. У крокової доступності розташована велика зона відпочинку з пляжем, супермаркети, розважальні заклади. Метро, ​​зупинка маршруток і трамваїв за все в 4-х хвилинах від комплексу.

Наші однодвушкі - Ваші кращі враження!

Жити в однодвушках кварталу «Воробйови гори» - суцільне задоволення! Тому що ідеальна атмосфера, відмінні умови створені не тільки в стінах Вашої квартири, але і в під'їздах комплексу, а також на його прибудинкової території.

  • Велика зелена зона;
  • Розважальні та спортивні майданчики;
  • Великий куточок з альтанками та мангалами;
  • Євроремонт в під'їздах;
  • Наявність в холах живих квітів і картин.

Купивши однодвушку в ЖК «Воробйови гори», Ви забезпечите себе позитивними враженнями та гарним настроєм на кожен день.

Зовсім не обов'язково шукати нові враження, позитивні емоції десь в інших місцях нашого міста - пабах, парках та інших розважальних закладах. Все необхідне для прихильників активного проведення часу і для тих, хто віддає перевагу спокійному відпочинку є на території нашого житлового кварталу!

Однодвушкі вже готові! Приходьте за своїм щастям!

На всіх наших однодвушек не вистачить ... тому що бажаючих дуже багато, а кількість квартир обмежена! Тому, якщо наша пропозиція Вам сподобалося, рекомендуємо відкласти всі справи на потім, і прийняти рішення, яким Ви будете радіти всі наступні роки - купити однодвушкі в ЖК «Воробйови гори».

Зробити це дуже просто:

  • Зателефонуйте до відділу продажів;
  • Призначте час перегляду;
  • Виберіть свій варіант однодвушкі;
  • Стати володарем відмінних апартаментів.

Популярні запити:

Гостинки біля метро , гостинки на Салтівці , купити квартиру студію в Харкові , купити гостинку в Харкові зі своїм санвузлом ціна , дворівневі гостинки , малогабаритки .