Реклама
Реклама
Реклама

Як живе зараз Людка з улюбленого фільму "Любов і Голуби"?

Довгий час ніхто не міг зрозуміти такий вчинок актриси. Однак згодом в одному з інтерв'ю Яніна розповіла, що кинула все заради своєї любові.

Одного разу разом з театром актриса приїхала до Німеччини на гастролі, де познайомилася з прекрасною людиною Вольфом Листом, також актором, в якого закохалася з першого погляду. І щоб расстаяніе не завадило їм, Яніна довго не думаючи, переїхала жити до коханого.

Переїхавши до Німеччини Яніна з Вольфом відразу ж одружилися і актриса пішла працювати у Фрайбургской театр. Однак роботу в рідному МХАТі не припиняла живучи на дві країни. Так актрису вистачило тільки на 2 роки після чого вона остаточно вирішила, що заради збереження сім'ї потрібно залишити все і остаточно переїхати до Німеччини. В швидкі у неї народилася дочка, яку назвали Василиною.

Вона довгі 19 років не була в рідній Росії, проте не дивлячись на роки і те, що вона змінилася, і стала зовсім іншою її в подальшому дізнаються в рідному місті. Де вона знову і знову чує такі рідні слова «Людк, а Людк!».

Зараз вона продовжує працювати в театрі, а також викладає в одному з театральних вузів Німеччини. Як тільки має вільну хвилину відразу мчить в рідну країну, де її завжди приймають з теплими обіймами.

Якщо Вас зацікавив цей матеріал, поділіться ним з друзями! Більше цікавих статей, цікавих відеозаписів і тестів можна знайти на нашій сторінці .