Реклама
Реклама
Реклама

Церкви «Посольство Боже» (Київ) - 11 років!

З 30 березня по 4 квітня 2005 р церква «Посольство Боже» (Київ) святкувала свою 11-ту річницю. Конференція проходила в Палаці спорту, який вміщує 10-12 тисяч чоловік. На святі були присутні делегати з 50 країн. У числі запрошених була і делегація з Латвії.

Основна тема конференції - перетворення суспільства і утвердження Божого Царства у всіх сферах життя.

Пастор Сандей ділився словом про цінності життя: «Найбільшим багатством є не те, що ми маємо, найбільшим багатством є саме наше життя і здатність ділитися нею, перетворюючи навколишній світ ...».

Серед виступаючих хочеться відзначити і Гліба Співакова, успішного бізнесмена і мецената, який є одним з лідерів молодіжного руху по всій країні. Його мета - досягти 10 мільйонів підлітків в Україні. Як стверджує Гліб, головний інструмент впливу - молодіжний серіал «Один за всіх», а також молодіжні табори і музичні клуби.

Урочисті збори привітав пан Аджуру, посол Нігерії, звідки родом і сам пастор Сандей. Їх об'єднує не тільки етнічна батьківщина, обидва вони - християни.

Приємним сюрпризом була поява на сцені давнього друга зі Швеції, керівника рок-групи «Єрусалим» Ульфа Крістіансон. Він виконував пісні, з яких починалося Пробудження. У свої 55 він не постарів - такий же неприборканий і зухвалий. З величезною радістю він прийняв запрошення взяти участь у липневій конференції НП в Ризі.

Несподівано на сцені з'явилися ковбої, але не з Техасу, а зі Швеції. Вони запально співали і танцювали, барабанячи на наших вітчизняних бочках. Їх пастор привітав «Посольство Боже», назвавши пастора Сандея своїм духовним батьком. До речі, він теж висловив згоду брати участь на ризькій Конференції в липні.

Пастор Олексій Лєдяєв розвивав розпочату тему. «Євангеліє Царства» називалася його проповідь.

«... Насправді, це державне Євангеліє, яке має безпосередній вплив на формування і функціонування уряду і державних структур. Народ, позбавлений державності, не їсти народ - це натовп, етнічна група, діаспора. Народ, позбавлений державності, завжди служитиме народу, що володіє державністю, як це відбувалося в Єгипті.

Основна мета, яку Бог переслідував в Обітованої Землі - повернути ізраїльському народу державність, побудувати державу нового типу. Колись не народ, а нині Народ ... Ніколи не помилувані, а нині - помилувані.

Якщо народ Божий НЕ придбає державності і не узаконить християнські цінності на законодавчому рівні, рано чи пізно він опиниться поза законом. Ми, як народ Божий, претендуємо на державний статус, маючи на це всі підстави ... »

Судячи з відгуків, це послання розбурхало віру і кинуло виклик, який прийняли пастори зі Швеції, Данії, Бельгії, Африки ...

Джеймс Ком, пастор з Данії:

- Це було найправильніше, найпотужніше і найкраще слово про Царство Боже, яке я чув. Це послання має пройти по всьому світу. Нам потрібно послання про Царство, а не просто Євангеліє порятунку. Те, що пастор Олексій щойно проповідував, кілька хвилин тому буквально підпалила всіх!

Каже Сергій Журавльов, архієпископ Української реформаторської православної церкви:

- Я дуже радий бути присутнім тут. І наші диякони, парафіяни церков - тут, на 11-ій річниці церкви «Посольство Боже». Я дуже радий, що на таких святкуваннях піднімаються такі теми і звучать такі проповіді. Раніше я був противником таких протестантських церков і вважав, що такі церкви власне не є християнськими, а сектами. Я був служителем традиційної Православної церкви, але Бог змінив моє мислення. Слава Богу за «Нове покоління»! Я вас люблю, обіймаю, обожнюю просто! Дуже люблю і книги пастора Олексія, і сьогоднішнє слово було, як то кажуть, не в брову, а в око.

Враженнями ділиться пастор з Бельгії:

- Ми приїхали з Бельгії. У нашій країні менше 0,1% християн, але наше завдання затвердити там Боже Царство. Країни світу мають гостру потребу в змінах. Народи світу повинні бути під Богом. Для мене стало прикладом то, що я побачив, як Бог робить на Україні і в Латвії. Ми бачимо, що Бог буде робити те ж саме у всіх країнах Західної Європи. Пастор, ми запрошуємо Вас. Ми хочемо, щоб Ви приїхали і привезли з собою цю життя і вогонь Пробудження в Західну Європу.

Слова пастора з Конго:

- Країні потрібні батьки. Якщо немає батька, то народ загине. І слава Богу за такого реформатора, як пастор Олексій Лєдяєв. Ми пишаємося Вами. Та мрія, яку ми сьогодні бачимо, - це реальність. І сьогодні у мене сльози - сльози про Африку. Допоможіть нам. Допоможіть нам, пастор Лєдяєв, простягніть ваші руки. Ми згодні переймати цей досвід. Це для нас дійсно виклик. Я вірю, що це ті пророцтва, які були про Україну і СНД, це пророцтва, які ми бачимо сьогодні. Ми маємо право теж приймати це пророцтво. Ми запрошуємо Вас в Африку - саме робити Пробудження. Спасибі вам за все!

Інтерв'ю пасторів, які коментували виступ пастора Олексія, лейтмотивом якого було Євангеліє Царства Божого, підсумував безпосередньо пастор Сандей Аделаджа:

- Бог довірив нам Царство, щоб ми цим Царством змінили світ, щоб праведність зайняла місце беззаконня. Це покликання, яке має кожен віруючий, - йти і проголошувати панування Царства Божого і Бога-Отця, Який живе в нас.

На наступному служінні пастор Олексій продовжив тему про законних спадкоємців і злих виноградарів. XXI століття - це час, коли Бог віддасть Його виноградник іншим виноградарям і дозволить законним спадкоємцям увійти в свою спадщину.

Драматична історія про те, як Соломон, незважаючи на жорстоку опозицію, увійшов в законне царський спадщина, як в дзеркалі відображає недавні події «Помаранчевої революції» на Україні.

У суботу ввечері був приголомшливий концерт. На сцені виступали зірки української естради. З величезним успіхом виступив провідний групи «Відкрите небо» з Росії Анатолій Бугай. З піснею «Армія Христа» його кілька разів викликали на «біс».

А в неділю пастора Олексія чекав черговий сюрприз. Єпископ п'ятидесятницького об'єднання, Віталій Вознюк, запросив його проповідувати в своїй церкві в Києві. Ще одна стіна впала ...

Життя показує, що служіння «Нового покоління» прийнятно для будь-якої церкви і деномінації. Після служіння, в дружній обстановці, за шашликами, обговорювалися довгострокові плани співробітництва.

Підсумовуючи конференцію, пастор Сандей заявив, що Пробудження - це час, коли ми повертаємо Богу все, що належить Йому, відновлюючи на своїй землі торжество справедливості і праведності, підпорядковуючи небесним стандартам реальність нашого життя.

На закінчення, пастор Сандей запросив на сцену всіх спікерів, учасників конференції, і в урочистій обстановці вручив подарунки, висловлюючи подяку і вдячність.

І знову запалював Анатолій Бугай ... Зверху на публіку сипалися кулі і конфетті ... Зал тріумфував ...

На вулиці було дано заключний святковий феєрверк.

Новини руху