Реклама
Реклама
Реклама

Відносини України і Білорусі, посол розповів про помилки Мінська

  1. Орфографічна помилка в тексті:

29 грудня 2018, 19:36 Переглядів: 29 грудня 2018, 19:36 Переглядів:   Ігор Кизим

Ігор Кизим. Фото: facebook.com/UkrEmbMinsk.

Поки жителів Білорусі залякують "Україна", по Мінську вільно роз'їжджають автомобілі з номерами невизнаних "Донецької і Луганської народних республік", заявив надзвичайний і повноважний посол України в Білорусі Ігор Кизим в інтерв'ю порталу "Вільні новини плюс".

"Коли я бачу на вулицях Мінська машини з номерами так званих" Донецької і Луганської народних республік ", у мене виникає дуже просте питання: ви контролюєте, хто до вас в'їжджає чи ні? Ці номери заборонені, такої реєстрації офіційно немає. Російські, польські, українські номери, як і білоруські, визнані в світі. номери квазіреспублік не визнає ніким, але машини з такими номерами їздять по Мінську ", - констатував глава дипмісії, задавшись питанням, як білоруські прикордонники впустили такі машини в країну.

Крім того, Кизим назвав фразу "хочете, щоб було, як в Україні" однією з тих, що він чує частіше за інших в Білорусі.

"Якщо говорити про якість свобод, мені більше подобається," як в Україні ". А війна - не дай Бог нікому", - зазначив посол.

Дипломат визнав, що життя в Україні дійсно важка, але підкреслив, що і білорусам нелегко.

"Чого б я не хотів точно, так це щоб білорусів лякали України", - зазначив Кизим, додавши, що вже говорив про це і своїм колегам і керівництву Білорусі.

Нагадаємо, що в листопаді стало відомо, що за дві доби після введення заборони на в'їзд в Україну не впустили 85 громадян Росії , Які летіли з Мінська до Києва різними рейсами.

Ми також писав про суд над над активістами в Мінську , Які висловили свій протест проти агресії Росії щодо українських кораблів і моряків в районі Керченської протоки.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Посол просить не залякувати білорусів України". інші Інші країни дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Коли я бачу на вулицях Мінська машини з номерами так званих" Донецької і Луганської народних республік ", у мене виникає дуже просте питання: ви контролюєте, хто до вас в'їжджає чи ні?