Реклама
Реклама
Реклама

Замовити пошиття суконь в ательє в Києві - Ательє хутра та шкіри Вознесенської - ідеальний пошив одягу

  1. Пошити плаття популярних моделей
  2. Пошити плаття або перешити?
  3. Пошити весільну сукню
  4. Етнічний дух відроджується, якщо пошити плаття в етнічному стилі
  5. Зшити плаття в стилі casual
  6. пошити сарафан
  7. Пошити плаття будь-якого фасону
  8. Шуби і хутро зі знижкою (Київ)
  9. АКЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ
  10. ПОСЛУГА ЦІЛОДОБОВОЇ ОХОРОНИ РЕЧЕЙ ВКЛЮЧЕНА

Гарне плаття - предмет особливої ​​гордості в жіночому гардеробі. Одягнувши гарна сукня, навколо будь-якої жінки все перетворюється: як приємно пошити плаття, зшити плаття для себе коханої - відчути легкість, впевненість, бути красивою, стати бажаною і чарівною! Саме такі емоції дарує пошиття суконь від професіоналів своєї справи - Флагманського Будинку Моди Вознесенської.

Якщо заглибитися в історію, раніше зшити плаття можна було як для чоловіка, так і для жінки - сукні розрізнялися на чоловічі і жіночі. Але в міру розмежування чоловічої і жіночої моди пошити плаття 0 гарну, легку, унікальне - стало відмінною привілеїв саме для нашого жіночого гардеробу.

Пошити модну сукню, зшити плаття в Києві

Пошити вечірню сукню, зшити вечірнє плаття

Пошити випускне плаття, зшити плаття на випускний

Пошити гарний сарафан, зшити сарафан

Пошити діловий костюм, зшити ділової жіночий костюм

Флагманський Будинок Моди Вознесенської пропонує пошити плаття високої якості за розумними цінами. В наявності є красиві італійські, американські, англійські тканини. У нас також є сервісна послуга виїзду і підбору тканини. Майстер-дизайнер подорожує з клієнтом по магазинах Києва для закупівлі тканин і фурнітури під ескіз фасону (ціна всього 200 грн о 1 годині).

Наші майстри можуть пошити дизайнерське плаття, якісно пошити весільну сукню , Красиво пошити унікальний діловий костюм, пошити брючний костюм для будь-якої жінки. У нашому Будинку Моди можна пошити сукню у справжнього професійного дизайнера. Також ми виконуємо пошиття суконь для вагітних, пошив коктейльної сукні. А наші весільні сукні порадували безліч наречених!

Красиве дизайнерське плаття - мрія будь-якої жінки! Замовити пошиття вишуканих суконь, ексклюзивних суконь (дизайнерські сарафани, дизайнерські весільні сукні, дизайнерські вечірні сукні і звичайні повсякденні сукні) за доступною вартості тепер можливо в Києві. Звертайтеся у Флагманський Будинок Моди Вознесенської.

Флагманський Будинок Моди Вознесенської пропонує в єдиному і неповторному екземплярі пошити сукню у дизайнера. Виріб буде найвищої якості. Ціна на пошиття сукні - від 3500-4000 грн. Це дуже прийнятна ціна за ексклюзив і пошив від кутюр.

Це дуже прийнятна ціна за ексклюзив і пошив від кутюр

Висока якість ніколи не варто дешево. І, щоб бути впевненим в результаті "індивідуального пошиття," не поспішайте шукати низьку ціну на Ваш неповторний замовлення, адже замовивши виріб в дешевому ательє, в результаті Ви можете просто розчаруватися назавжди в метрах ручного справи.

Пошити плаття популярних моделей

У будь-який сезон актуальні і завжди модні різноманітні фасони суконь. Серед них можна виділити вечірню сукню - найчастіше воно одягається для особливих випадків. Якщо пошити (зшити) плаття для вечора, то слід сказати, що воно часто виконується, як правило, довжиною в підлогу, має витончений образ, ексклюзивність і незвичність способу, від краси якого не можна відірвати очі - хочеться ще більше дивитися і безперестанно робити компліменти його власниці!

Пошити плаття або перешити?

В ательє можна не тільки якісно пошити плаття за Вашими побажаннями. Якщо Ви вже маєте плаття, але бажаєте перешити плаття якісно і швидко для особливого випадку без затримок, наші метри кравецького мистецтва Вам із задоволенням в цьому допоможуть. Перешити вечірню сукню, перешити весільну сукню, вкоротити весільну сукню, перешити довга сукня, перешити плаття з підкладів, перешити плаття на підкладки з відновленням особливостей обробки і рядків, які присутні тільки в Вашому плаття - все це можна замовити у флагманському Будинку Моди Вознесенської.

Брендові сукні відновлюються з ручною ексклюзивною обробкою, властивої саме цьому бренду, що накладає особливу відповідальність за виріб. Зовнішнє втручання після нашої роботи буде зовсім непомітними - пошити сукню, а також перешити його можна індивідуально, послуги виконують майстри з великим досвідом роботи. Турбота про компетенції майстрів Флагманського Будинку Моди Вознесенської будуть просто розвіяні хорошою роботою!

Турбота про компетенції майстрів Флагманського Будинку Моди Вознесенської будуть просто розвіяні хорошою роботою

У моді також завжди було коктейльні дизайнерське плаття. Воно представляє із себе вкорочене плаття для урочистих випадків без коміра і рукавів. Одягається на різні заходи, починаючи від дискотеки, закінчуючи світської вечіркою або романтичним побаченням.

Індивідуально пошити плаття, маленьке і чорне - винахід великої Коко Шанель також можна в нашому флагманський Будинку Моди. Це різновид вечірнього або коктейльної сукні чорного кольору. Для нього характерний прямий строгий силует, при цьому довжина сукні до колін або трохи вище. Як говорила сама Велика Коко: "У жінки завжди повинно бути в гардеробі маленьке чорне плаття а сама володарка такого сукні невпинно підтримувати фігуру під цей наряд, щоб у всі тимчасова виглядати струнко і з пишністю". Якісно зшити плаття і відповідати образу леді зі статусом завжди допоможуть майстри Флагманського Будинку Моди Вознесенської. Без проблем зшити коктейльне плаття для Вашої події, гарне вечірнє плаття для заходу по каталогу або фото можна замовити в наших салонах-ательє.

Пошити весільну сукню

Весілля - неповторне і єдине з головних подій в житті кожної жінки. Без весільного плаття така подія важко уявити. Однак треба знати, що пошити весільну сукню для торжества або таїнства вінчання - це дещо різні послуги, і ці сукні істотно відрізняються. Оскільки таїнство вінчання проводиться в церкві, то плаття для вінчання шиється відповідно до релігійних вимог. Вінчальний сукня має бути трохи суворіше: зазвичай у вінчального плаття закриті плечі, неглибокі вирізи, також обов'язково повинна бути покрита голова, тобто фата в даному випадку обов'язкова. У пошитті можна виготовити шикарний покрив для весільного наряду.

Якщо Ви бажаєте зшити весільну сукню - це дуже правильне рішення. В цьому випадку є безліч вільних творчих образів: дуже популярні пишні весільні сукні. Силует плаття Русалка (або рибка), короткі весільні сукні та безліч інших екстравагантних або дуже простих більш демократичних ліній під весільні сукні.

Етнічний дух відроджується, якщо пошити плаття в етнічному стилі

Етнічне зшити плаття - наряд в етно стилі або частина національного костюма. Досить часто останнім часом зустрічаємо етнічний стиль. Пошити плаття з стилі епохи етно, стильно в будь-який період нашого часу. Такі сукні не тільки красиві, але і передають всю самобутність, того чи іншого народу. Етнічне плаття останнім часом набирає модне подих підтримуючи культуру нашої України.

На будь-яку веселу вечірку Вам необхідно пошити карнавальне плаття - плаття для маскараду, святкування корпоративу, новорічне плаття для Нового року або просто тематичної вечірки. Зшити карнавальний плаття, завжди екзотично, адже при його пошитті свобода дизайнера і фантазії клієнтки практично не обмежені!

Зшити плаття в стилі casual

Денне, повсякденне плаття зшити також можна під флагманським Будинку Моди Вознесенської. Сукня у стилі casual вдає із себе повсякденне плаття, в якому упор робиться на зручність і практичність.

Пошити плаття для офісу, що називається, на кожен день! Дуже популярно серед ділових дам, сучасних підприємливих панянок і бізнес-леді.

пошити сарафан

З самого дитинства дівчинки звикають до вільного сукні сарафана - зшити сарафан дуже зручно, фантазія у виборі фасону величезна, а участь нашої клієнтки - невід'ємна частина атрибута у виборі силуету.

Зшити сарафан на замовлення - це унікальний екземпляр, який буде ідеально підходити під неповторний образ нашої замовниці, і займати в її вбиральні в одиничному кількості з усієї країни ексклюзивного літнього плаття.

Сарафан без рукавів, який іноді можна надіти навіть поверх блузи або сорочки - має чудовий, різноманітний вільний крій і не буде заважати руху. В такому пошитому плаття дуже зручно в жаркі дні. Сарафан - одне з найпопулярніших і розкішних літніх суконь.

Пошити плаття будь-якого фасону

Зшити плаття футляр - зазвичай це вузька сукня, що підкреслює фігуру жінки або трохи вільного крою по фігурі, але не сильно приталені. Пошити плаття, як правило, краще, ніж купити його. Ваш силует буде бездоганний і захоплені погляди Вам забезпечені, поки Ви будете дефілювати в зшитому плаття на замовлення.

Пошити плаття футляр можливо в строгому або ексцентричному силуеті, без банальності з витонченими лініями і внутрішніми обробками. Плаття-футляр іноді можна прикрасити вишивкою або розшити камінням, що додасть ексклюзивний образ для рукотворний роботи. Зшити плаття - буде яскравіше, романтичніше, а господиня сукні - просто чарівною!

Фахівці Флагманського Будинку Моди Вознесенської з радістю зможуть пошити плаття найрізноманітнішого крою, навіть понад складного для якого розроблять лекала в єдиному екземплярі.

Пошиття суконь здійснюється ручним єдиним ексклюзивним методом відповідним і розробленим тільки для Вашого фасону - плаття від кутюр, плаття дизайнерське, плаття ексклюзивне, вечірня сукня, випускну сукню від дизайнера, весільні сукні, ви можете пошити сарафан від кутюр, плаття із запахом, і багато інших фасони і силуети, яких немає у ваших подруг і ви не зіткнетеся лицем до лиця в такому ж платті в будь-якому форс мажорному обставину - читайте докладніше про фасони і пошиття суконь на нашому сайті. І обов'язково робіть вибір і телефонуйте до нас на допомогу не відтягуючи хвилини миті Ваших багатих і красивих реалізацій!

Шуби і хутро зі знижкою (Київ)

Сезонний розпродаж хутра - шуби з грандізоной знижкою на пошиття, а також Cезон розпродаж хутра нового сезону 2017-2018!

АКЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ

Скористайтеся також нашим акційною пропозицією. Флагманський Будинок Моди Вознесенської робить все, щоб наші клієнти отримували найякісніший індивідуальний сервіс послуг, ексклюзивний пошиття з хутра та ремонт одягу в Києві!

ПОСЛУГА ЦІЛОДОБОВОЇ ОХОРОНИ РЕЧЕЙ ВКЛЮЧЕНА

Флагманський Будинок Моди Вознесенської обслуговується професійною компанією з багаторічним досвідом роботи з охорони магазинів, салонів, готелів та інших організацій класу Luxury. Все хутряні вироби наших клієнтів забезпечуються цілодобовою охороною на високому рівні. Пропускний режим як всередині будівлі, так і на прилеглій території, сучасна сигналізація, цілодобові послуги охоронної організації - гарантія цілісності і збереження Ваших улюблених виробів. Ваші речі завжди під наглядом і найкращим захистом!

ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ І ПРИХОДЬТЕ!

Ми завжди раді бачити Вас в нашому головному fashion home - флагманський Будинку Моди Вознесенської за адресою:

м. Київ, вул. Інститутська, 19-Б (дворик з "Ощадбанком").

Наші телефони для запису:

+38 (044) 353-50-49

+38 (063) 970-78-78

Режим роботи

ПН-ПТ з 10:00 до 19:00

СБ з 10:00 до 16:00

У разі екстреної необхідності, коли необхідний ремонт одягу або консультація - прийом за домовленістю.

Додатковий філія - ​​cалон-ательє Voznesenskaya Furs за адресою: м Київ, вул. Івана Пулюя, 5, 2 поверх (на Солом'янці, Турецьке містечко, в торговому центрі "Абсолют")

Як знайти ательє (Київ, Солом'янка):

Наші телефони для запису:

+38 (044) 353-50-49

+38 (063) 970-78-78

Режим роботи

ПН-ПТ з 10:00 до 19:00

СБ з 10:00 до 16:00

У разі екстреної необхідності - прийом за домовленістю.

СЕРВІСНА ПОСЛУГА "ЕЛІТНИЙ МАЙСТЕР" Наш "Елітний Майстер" - експерт з усіх питань пошиття і ремонту, приїде в будь-який зручний для Вас час і місце. Ціна договірна. Телефонуйте! СЕРВІСНА ПОСЛУГА "ЕКСПЕРТНА ОЦІНКА Шуби" Флагманський Будинок Моди Вознесенської пропонує виконати професійну експертну оцінку Вашої шубки. Якщо Ви сумніваєтеся в зроблене придбання, якщо Ви не впевнені в тому, чи був чесний з Вами продавець, якщо хутро здається Вам підозрілим і взагалі, залишилася маса питань, неодмінно замовте експертну оцінку шуби .

Ми також можемо виконати пошиття красивою шуби за дуже доступною ціною з 100% перевіреного хутра та якісної фурнітури!

Пошити плаття або перешити?