Реклама
Реклама
Реклама

Узаконити гараж (документи на гараж) в Києві або Області

  1. Наші переваги:
  2. Вартість оформлення документів на гараж:
  3. Чому важливо узаконити гараж в Києві або області?
  4. Варіанти узаконення гаража:
  5. Відповіді на популярні питання:

На сьогоднішній день, гараж без документів - це не новина. Легалізація документів на гараж можлива не завжди. Все залежить від місця розташування будівлі та наявність законних підстав на будівництво або узаконення гаража. Нижче ми розглянемо кілька найбільш частих варіантів, в яких потрібно узаконити гараж або побудувати об'єкт на вільній ділянці.

Наші переваги:

На сьогоднішній день, гараж без документів - це не новина

Безпека - Над усе!

За роки роботи кожен з етапів максимально відточений, тому ми готові запропонувати ризики зведені до нуля. За роки роботи кожен з етапів максимально відточений, тому ми готові запропонувати ризики зведені до нуля

Професіоналізм і досвід наших співробітників

Наш штат складається з юристів по нерухомості, інженерів БТІ, проектувальників і тих людей, які відповідають за стабільну роботу нашого сервісу. У кожного з них реальний досвід в реальних задачах. Наш штат складається з юристів по нерухомості, інженерів БТІ, проектувальників і тих людей, які відповідають за стабільну роботу нашого сервісу

Сертифікати на роботу

Наші фахівці, в залежності від діяльності, володіють сертифікатами, з якими Ви можете ознайомитися у нас в офісі. Наші фахівці, в залежності від діяльності, володіють сертифікатами, з якими Ви можете ознайомитися у нас в офісі

високі стандарти

Без черг, у кожного свій час для прийому. Без простоювання місяцями біля кабінету держслужб.

Вартість оформлення документів на гараж:

Вид нерухомості: Вартість: Термін виконання: Гараж від 7 000 грн до 35 днів ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЯ БЕЗКОШТОВНО - ЗАМОВИТИ

* підсумкова вартість наших послуг в кожному конкретному випадку є суто індивідуальною і розраховується на підставі трудовитрат наших фахівців і складності проекту. При зверненні наші фахівці формують комерційну пропозицію з точним розрахунком вартості наших послуг.

Чому важливо узаконити гараж в Києві або області?

  • Штраф від місцевої влади або ДАБК;
  • Неможливість продати / подарувати / залишити в спадок / використовувати як заставу;
  • Незаконний об'єкт можуть просто знести влади без всяких судових розглядів.

Які документи необхідні, щоб узаконити гараж в Києві або області:

Перелік документів для легалізації різниться в залежності від виду об'єкта нерухомості, а так же проблематики споруди. Проте мінімальними документами, які необхідні для узаконення нерухомості є:

  1. Паспорт та ІПН;
  2. Установчі документи (для юридичних осіб);
  3. Будь-які наявні документи на земельну ділянку;
  4. Будь-які наявні документи на даний об'єкт нерухомості (самобуд).

* Для забезпечення достатності інформації та надання якісної консультації список необхідних для подання документів буде уточнено нашими співробітниками до початку робіт.

Варіанти узаконення гаража:

    1. Гараж зведений у дворі багатоквартирного будинку. Це найбільш важкий з точки зору його легалізації варіант. У цьому випадку буде потрібно дозволу районної адміністрації, яка просто може відмовити під приводом, що це не передбачено проектом на будинок. Крім того може знадобитися дозвіл проживають в будинку людей, що вони не проти такого гаража. Після отримання дозволу (якщо воно буде отримано), необхідно розробити проектну документацію, погодити її в відділі архітектури. У більшості випадків такий варіант можна назвати неможливим;
    2. Гараж зведений на ділянці в приватному секторі (або Ви тільки плануєте побудувати гараж). У цьому випадку завдання узаконення гаража кілька спрощується в сенсі, що простіше отримати необхідний дозвіл. Якщо на земельній ділянці стоїть Ваш будинок, і в його будівельному паспорті була внесена гараж, тоді потрібно отримувати дозвільні документи з нуля. А саме, замовити будівельний паспорт, подати повідомлення про початок будівельних робіт, замовити технічний паспорт, а потім подати декларацію про введення в експлуатацію. Наостанок - реєстрація права власності на об'єкт.
    3. Гараж зведений в гаражному кооперативі. Потрібно мати документи на землю. Земля може бути або в приватній власності, або у власності кооперативу, можливо в оренду. Потрібно Було уточнити статут гаражного кооперативу, існують обмеження при будівництві гаража. Потрібно отримати з кооперативу довідку про те, що Ви перебуваєте в такому об'єднанні. При реконструкції або будівництві відбувається легалізація декларативним способом. Потрібно отримувати документи в архітектурі: будівельний паспорт, повідомлення про початок будівельних робіт, техпаспорт, декларацію про введення в експлуатацію.

Легалізація гаража є непростою процедурою. І щоб гарантовано домогтися успіху ми рекомендуємо звернутися до фахівців, у яких за плечима досвід ведення таких справ.

Відповіді на популярні питання:

Скільки часу потрібно на оформлення об'єкта?

Це залежить від складності процедури оформлення. Близько 40% завдань виконуються до 2 тижнів, 35% - до 1 місяця, решта 25% - це найбільш складні питання - до 2-5 місяців.

Від чого залежить ціна на послуги?

Ціна залежить від таких факторів як: розташування об'єкта, метраж, наявності потрібних документів, складність процедури.

Ви можете приїхати до нас на об'єкт?

Бувають випадки, коли людина з різних причин не може прийти на консультацію або для укладення договору в офіс (робота або інші причини). Наш фахівець виїжджає до Вас абсолютно безкоштовно. Готові документи Ви отримуєте через кур'єра або Нову Пошту.

Ви можете прискорити процес реєстрації мого об'єкта?

За весь час роботи ми скоротили терміни виконання майже вдвічі, ніж дуже пишаємося. Але бувають ситуації, коли в людини форс-мажор і йому потрібно провести реєстрацію ще швидше (шлюб, виїзд за кордон і т.д). У деяких випадках це неможливо. Але в інших ситуаціях ми можемо запропонувати звузити терміни, при цьому потрібно враховувати, що ціна за послугу може збільшитися.

У Вас є сертифікати?

Так звісно. У таких людей як інженери, проектанти, землевпорядники - у всіх є сертифікація. Це дуже важливо. З усіма документами Ви зможете ознайомитися у нас в офісі.

узаконити гараж

Рейтинг 5 Відгуків 1

Чому важливо узаконити гараж в Києві або області?
Від чого залежить ціна на послуги?
Ви можете приїхати до нас на об'єкт?
Ви можете прискорити процес реєстрації мого об'єкта?
У Вас є сертифікати?