Реклама
Реклама
Реклама

Талант імітатора, або Вагітність понарошку

Усиновлення - таке клопітка і таку благородну справу. Іноді воно дає єдиний шанс стати батьками - на жаль, медицина не всесильна, а послуги сурогатної матері багатьом не по кишені.

держава гарантує   таємницю усиновлення   , І багато пар охоче користуються цим правом держава гарантує таємницю усиновлення , І багато пар охоче користуються цим правом. Ось тут і доводиться вдаватися до імітації вагітності. Основна складність при цьому полягає в тому, що ніхто навіть приблизно не називає дату появи приймального малюка.

Процес усиновлення може зайняти в середньому від трьох до шести місяців (в окремих випадках довше), тому дуже важливо якомога ретельніше продумати свою «вагітну легенду», намагатися якнайменше поширюватися про неї, щоб потім не заплутатися в деталях.

Ймовірно, колеги, рідні та подруги вже в курсі або принаймні здогадуються про ваші труднощі з дітонародженням. Їх анітрохи не здивують ваші нарікання про порушення гормонального фону, нерегулярності циклу і неоднозначною картині за результатами УЗД. Цей обманний маневр допоможе згодом знизувати плечима на питання про термін вагітності і передбачувану дату пологів. Хоча якраз в цьому ви будете абсолютно щирі - ви ж теж не знаєте, коли народиться ваша дитина!

Вам доведеться багато, дуже багато часу читати і спілкуватися зі справжніми і уявними вагітними на форумах (Яке ж щастя, що в інеті це можна робити інкогніто!), Щоб краще зрозуміти ті відчуття, які моги б відчувати ви самі. Уважно спостерігайте за майбутніми мамами, переймайте їхню ходу, манеру поведінки, здивуєте, нарешті, близьких екстремальними смаковими уподобаннями! На всі спірні питання, забобонно спльовують через плече - зараз якраз такий рідкісний випадок, коли будь-який каприз навколишні з легкістю спишуть на вагітні гормони! І якщо раптом станеться неймовірне - вам поступляться місцем в громадському транспорті, не відмовляйтеся, наступного разу такий шанс може випасти тільки в глибокій старості.

Як би старанно ви не імітували вагітність, єдина вагома і незаперечна «доказ» - зростаючий живіт. У імітують вагітність жінок є вибір, як краще вчинити: зробити накладний живіт своїми руками з підручних засобів або купити готовий.

Саморобні животи (бандажі, до яких кріпляться подушки, м'ячі і т.д., - фантазія авторів не обмежена) зі своєю роллю цілком справляються, але їх не можна чіпати стороннім щоб уникнути «провалу».

Куплені накладні животи для імітації вагітності цілком реалістичні, але і дороги. Ціна питання варіюється в межах 5-30 тисяч рублів. Однак ніхто не заважає вам придбати б / у "живіт" або навіть взяти його напрокат (так-так, існує і така послуга).

Силіконовий живіт дорожчий. Зовні і на дотик нагадує людську шкіру, анатомічно повністю повторює справжній живіт, є навіть пупок! Силікон приймає температуру тіла, його можна відобразити на фотосесії і дати помацати через одяг. Є ще один аргумент на користь силікону - вага накладного живота становить від 1 до 3 кг, і це, здавалося б, незручне обставина допоможе вам не забути про вагітність і саме по собі змінить вашу ходу.

Дешевший аналог - латекс. Звичайно, при найближчому розгляді навряд чи зійде за справжній, але якщо мнима вагітність доведеться на осінньо-зимовий період, то під теплим одягом, вам вдасться обдурити навіть близьких друзів. Для виготовлення накладних животів використовують і формований поролон, ось його точно нікому не можна давати чіпати руками, але зате ви заощадите значні кошти.

Носити животик доведеться приблизно з 3-4 місяці вагітності. Міняти його необхідно кожні 1,5-2 місяці, відповідно до календаря розвитку дитини.

У майбутніх прийомних батьків при імітації вагітності виникають і інші проблеми. Деякі з них вимагають уважного до себе ставлення і обмірковування розвитку подій на декілька ходів вперед:

  1. 1. Пошук лікаря, який буде «вести» вагітність;
  2. 2. Декретна відпустка. Природно, що одному з усиновителів покладається відпустку на період з дня усиновлення дитини і до закінчення 70 календарних днів від дня народження дитини, далі оформляється відпустка по догляду за дитиною до досягнення нею 3-х років.

Тобто жінка-імітатор не піде у декрет в 30 тижнів, адже ніхто не може гарантувати, що тижнів через 8-12 її малюк буде готовий до прийому в сім'ю, та й законодавчо це не обумовлено. Тому багато майбутніх мам вважають за краще звільнитися і виїхати геть з сторонніх очей «на відпочинок», «на пологи», «до мами» і т.д.

  1. 3. Цікаві сусіди, родичі і друзі. Погодьтеся, що важко видати шестимісячного немовляти за новонародженого. Але ж трапляється і так, що до часу «пологів» в базі даних сиріт - тільки підросли малюки.

Для того, щоб невідповідності в ріст, вагу і зовнішній вигляд не викликали зайвих питань, краще спочатку (місяць-два-три) нікому не показувати дитини. Деякі сім'ї воліють переїхати на нове місце проживання і почати життя «з чистого аркуша».

У багатьох організаційних питаннях прийомним батькам обов'язково допоможуть соціальні працівники, навіть в лікарню на пологи покладуть, але краще заздалегідь продумати і свої дії, адже казуси трапляються у всіх.

Момент, коли ви вперше побачите свою майбутню дитину і візьмете його на руки, так само зворушливий, як якщо б ви народжували самі. Від нього вас відділяє лише рішення суду, проста формальність. Після нього вам залишиться тільки поміняти малюкові прізвище, ім'я, по батькові та дату народження. І все, тепер нічого більше не потрібно імітувати. Дитина ваш. Просто любите його!