Реклама
Реклама
Реклама

Лужков запросив Путіна на свою ферму в Калінінградській області

Фото: Калінінград.Ru

Екс-мер Москви Юрій Лужков запросив президента Володимира Путіна на свою ферму в Калінінградській області. Про це він розповів в інтерв'ю газеті "Комсомольська правда" .

Він запитав мене: «Юрій Михайлович, а які у вас проблеми?» Я кажу: «Володимир Володимирович, ніяких. І ніяких прохань у мене до вас немає, крім запрошення бути гостем в Калінінграді, в моєму господарстві ».

Він запитав: «Уже більш-менш склалося?» Я відповів: «Ні, ми тільки почали, по суті справи», тому що зустріч була 2,5 роки тому. І додав: «Розвивається. І ми хочемо зробити гарне сучасне господарство. Приїжджайте, ми все будемо раді вас бачити ». Він пообіцяв.

Поки часу у нього, напевно, не дуже, в зв'язку з такими серйозними подіями в країні, в світі. Але ми готові його прийняти завжди, - розповів фермер.

Юрій Лужков зайнявся сільським господарством в Калінінградській області в 2012 році. Екс-мер Москви розводить овець, займається бджільництвом і вирощуванням гречки в Озерськ районі. Площа земель, якими управляє Лужков, перевищує 5,5 тисячі гектарів. За словами фермера, він вклав у «справу» 5 млн доларів.

Знайшли помилку в тексті? Виділіть мишею текст з помилкою і натисніть [ctrl] + [enter]

Він запитав мене: «Юрій Михайлович, а які у вас проблеми?
Він запитав: «Уже більш-менш склалося?
Знайшли помилку в тексті?