Реклама
Реклама
Реклама

Єднання споріднених душ

Здрастуй, дочка моя кохана Здрастуй, дочка моя кохана!

Сьогодні я хочу продовжити послання, передане вчора через Данила, і розповісти вам про те, які неймовірні, з людської точки зору, сюрпризи підносить вам доля, поєднуючи рідні душі, які прийшли на землю з однаковими місіями, і як знаходять вони один одного в цьому величезному світі на настільки неосяжною планеті.

Багато з вас вже випробували на собі це велике чудо - впізнавання рідної душі. І якби знали ви, як багато роботи зроблено мною, величезною армією Світлих Сил, вашими власними Ангелами-Охоронцями для того, щоб змогли ви зустрітися фізично на землі, але навіть після цього не все душі здатні пізнати один одного, скоріше, «згадати» .

І все-таки самим великим душам, які прийшли на землю з місією порятунку людства, це вдалося, і, возз'єднавшись, «прокидаються» вони набагато швидше і разом виходять вже на більш високий рівень свого духовного розвитку, щоб вести за собою інших.

Саме вони стають головними моїми помічниками, саме їм відкривається Божественний канал для спілкування зі мною і Вищими Силами Всесвіту, саме їм даються здатності цілити тіла і душі людські.

Як же дізнатися вам, любі мої, таку споріднену душу, як не пройти вам повз своєї долі? Я спробую дати вам кілька порад, які, вірю, допоможуть вам знайти один одного.

По-перше, ніколи не судіть про людину чисто по зовнішніх ознаках, адже дуже часто люди, «навчені життям», ховають свою ніжну люблячу вразливу душу під якийсь завгодно маскою, захищаючись від небажаного вторгнення. І тільки по-справжньому любляча і рідна душа здатна побачити, що ж ховається під цією маскою.

По-друге, слухайте свою інтуїцію, своє серце. У більшості випадків, коли ви зустрічаєте нового людини, САМА перша думка, САМЕ перше відчуття від нього - це те, що підказує вам ваше Вища Я. Потім вже включається розум, який починає «заглушати» це перше враження своїми логічними міркуваннями.

І третє. Як правило, така споріднена душа знаходиться все-таки в вашому близькому оточенні, оскільки всі ви народжуєтеся групами для вирішення певних завдань і найчастіше в одній країні. Тому будьте уважні до людей, які вас оточують.

Благословляю вас, дорогі мої, на якнайшвидше знаходження рідних своїх частинок і на спільне служіння на благо людства!

Батько-Абсолют говорив з вами через дочку мою кохану

Прийняла Марта 9 березня 2016 р

схоже

Як же дізнатися вам, любі мої, таку споріднену душу, як не пройти вам повз своєї долі?