Реклама
Реклама
Реклама

Де подивитися салют 9 травня в Москві?

Оглядовий майданчик вежі «Імперія»

Якщо хочете побачити салют з 16 точок, вирушайте на майданчик SmotriCity. З оглядового як на долоні видно будівлю Академії наук, МГУ імені М. В. Ломоносова, храм Христа Спасителя, Білий Дім Уряду, висотка на актори, Останкінська вежа і багато інших визначних пам'яток Москви. Вартість квитків на перегляд салюту 9 травня - 2500 руб.

Вартість квитків на перегляд салюту 9 травня - 2500 руб

Ресторан «Балкон»

У ресторані «Балкон», який працює в ТЦ Lotte Plaza, салют транслюють з величезних, на всю стіну, панорамних вікон. Шеф-кухар Ілля Черкашин салют радить супроводжувати самим травневим стравою - смаженими на живому вогні кебаб. У спеціальному м'ясному меню аж п'ять варіантів!

Sixty

Ресторан Sixty знаходиться на 62-му поверсі, і столики тут розташовані по периметру, а значить, огляд на Москву відкривається на 360 градусів. Пейзаж захоплює дух, а велика коктейльна карта доповнює святковий настрій. Обідати чи вечеряти строго рекомендовано, шеф-кухар Режис Трігель підготував весняне оновлення меню, в його основі свіжа зелень, коренеплоди і трави. Запам'ятовуйте орієнтир - «Вежі Федерація», «Москва-Сіті», ресторан Sixty.

Hong Kong

Цього року святковий салют можна подивитися в новому ресторані Hong Kong в Сокольниках. Чи не центр, але красиво, смачно, високо і якісно! З 25-го поверху готелю Holiday Inn видно всі 7 висоток і основні точки залпів салюту. За їжу відповідає шеф-кухар Дмитро Шуршаков. З баром і цінами - повний порядок: напої однозначно хороші, а ціни нижчі середнього.

Buono

9-го травня гостей Buono чекає святкова вечеря на честь Дня Перемоги! За музичний настрій відповідатиме талановитий і неймовірно харизматичний італійський співак і піаніст Мауріціо Філістад, а самим яскравим і незабутнім подією вечора стане небесне шоу, розгортається над Москвою-рікою.

Mercedes Bar

Звідси видно не тільки небо, яке з 31-ого поверху Radisson Royal Hotel стає помітно ближче, але і залпи з усіх вогневих точок. З нагоди свята гостям буде запропонований коктейль під назвою «Переможний Символ» (750 руб.). За музичний супровід вечора з 20.00 і до опівночі відповідає DJ Mila Fresca, яка подарує гостям святковий Dj-сет.