Реклама
Реклама
Реклама

бренди | Інтернет-магазин тканин ПВХ і тентової фурнітури tentmarket.com.ua

Бренди та виробники товарів

Membrana - це об'єднаний мультибренд світових виробників високоякісної фурнітури Membrana - це об'єднаний мультибренд світових виробників високоякісної фурнітури. Компанія представляє на ринку товари однієї категорії, рівнозначні за якістю з найоптимальнішою ціною.

Вибір товарів і виробників визначив результат аналізу ринку. У процесі дослідження з'ясувалося, що вироби з абсолютно однаковими технічними характеристики, які повністю відповідають стандартам, можуть відрізнятися ціною в рази. Це пов'язано зі звичною вже прив'язкою до бренду: чим голосніше ім'я, тим вище ціна. Гучне ім'я бренду формує половину, а іноді і 2/3 вартості товару. При цьому на ринку присутня товар з характеристиками, іноді перевищують іменитих виробників, але за розумною і прийнятною ціною.

Membrana об'єднала все краще і доступне в одному місці. Її продукція перевірена 10-річним досвідом. Головна особливість - співвідношення ціна / якість. Тут ви платите тільки за фактичну вартість товару.

ВАТ «Ручайки» - сучасне, розвивається підприємство, що входить в концерн «Беллегпром» ВАТ «Ручайки» - сучасне, розвивається підприємство, що входить в концерн «Беллегпром».

ВАТ «Ручайки» була заснована в 1980 році.

З 2010 року на підприємстві стали випускати тканини з ПВХ покриттям. Для виробництва використовують обладнання італійської фірми «ISOTEX». Лінії нанесення ПВХ від фірми ISOTEX є передовими, як з точки зору забезпечення технології, якості готового матеріалу з нанесеним ПВХ, так і з точки зору надійності і технічного виконання.

Високий рівень організації виробництва матеріалів, підтверджений сертифікатом відповідності системи менеджменту якості ТБ ISO 9001-2009 .