Реклама
Реклама
Реклама

Як загадати бажання в молодика 18 листопада 2017 року, щоб воно обов'язково виповнилося

Молодик в жовтні 18 листопада 2017 року

В останній місяць осені Місяць обнулить свій щомісячний цикл рівно о 14.45 по Москві під Зодіакальним сузір'ям Скорпіона. Дізнайтеся, що не можна робити в Молодик, а також як залучити удачу і взаємність у любові в найзагадковіший день місяця.

Молодик 18 листопада 2017 року

Енергетика 30 місячного дня спонукає до спілкування, примирення з ворогами і набуття нового сенсу життя. Самою непростий буде ніч з п'ятниці 17 листопада на суботу 18 листопада, коли Місяць пройде через квадратуру до місячним вузлів. В цей час не рекомендується:

Фліртувати з малознайомими людьми і бути відвертими з чужинцями;
Укладати важливі контракти і підписувати ділові папери;
Давати чи брати гроші в борг;
Накопичувати сміття в квартирі і образи в душі - від усього негативу потрібно позбутися.
У день, коли буде Молодик 18 листопада 2017 року, потрібно мислити позитивно і дотримуватися традиційних укладів життя. Не намагайтеся експериментувати із зовнішністю або методами облаштування свого бізнесу.

Обов'язково приділіть час родині, родичам і тим, хто потребує Вашої допомоги. Вітається робота і відпочинок в колективі, який налаштований до Вас доброзичливо і добре знає плюси і мінуси Вашого характеру.

Місячний календар на 18 листопада 2017 року

Відмінний час для генерального прибирання в будинку, відмови від шкідливих звичок, початку нових відносин і придбання корисних у побуті речей. Молодик в Скорпіоні гарантує загострення інтуїції і віщі сни, яким потрібно приділити особливу увагу.

У перші десять днів після Нового місяця можна сміливо розвивати свій бізнес, отримувати кредити в банку під нові проекти, оформляти будь-які фінансові операції, починати будь-яку діяльність, пов'язану з купівлею та орендою нерухомості.

Коли Місяць знаходиться в стихії води, Ваша енергетика більш м'яко реагує на зовнішні подразники, що сприяє гармонії у взаєминах з улюбленими людьми. Молодик 18 листопада 2017 року - особливо сприятливий день для таких знаків Зодіаку, як Телець, Рак, Скорпіон і Риби.

На молоду Місяць все змови, ритуали і обряди знайдуть потужну зростаючу, цілющу силу. Можна прийняти в цей день ванну з теплою водою, в яку кинете кілька кристалів крупної солі. Потрібно вимовити таку змову: «Вода, вода, обмий мене від зла, забери все погане, допоможи забути образи і смуток. Нехай Місяць прибуває з кожним днем, так мені в справах активно допомагає. Спасибі спасибі спасибі!"

Весілля 18 листопада 2017 року

Офіційний шлюб, укладений в дні молодого Місяця під знаком Скорпіона обіцяють міцну і пристрасну любов, яка буде тривати довгі роки. Перевага такого союзу буде полягати в фінансовому благополуччі і зовнішню красу прояви почуттів Вашого обранця. Але існують і ризики, у вигляді зайвої ревнощів партнера і його зацікавленості в тому, щоб придушувати Вашу волю.

Місячний календар на листопад 2017 року подає рада оформляти одруження в такі дні, як 21-22 листопада (зростаюча Місяць у знаку Козерога), а також 26 листопада (Перша чверть, Місяць в Рибах) і 30 листопада (зростаюча Місяць в Овні, 12 місячні добу).

Ці дні гарантують партнерам по шлюбу більш рівномірне горіння почуттів, без різких сплесків і непотрібного драматизму в стосунках. Весілля, укладені в сприятливі дні з точки зору Місячного календаря на 2017 рік будуть притягувати до себе позитивну енергетику багатства, процвітання і дотримання сімейних традицій.

Фаза Місяця листопад 2017

У перші три дні Нового місяця в Скорпіоні ми отримуємо доступ до Космічної енергії достатку. Це дні для складання планів, почала найважливіших справ і нових проектів і трансформація свого життя в більш перспективному напрямку.

В цей час Вищі Сили допомагають виконанню наших заповітних бажань, все ритуали набувають потрійну міць. А це означає, що все вийде навіть у тих, хто скептично ставиться до езотеризму або слабо вірить в могутність тонкого світу.

Будь-яка дія, спрямована на зростання і процвітання отримає своє максимальне розвиток.

Молодик в Скорпіоні дуже сприяє розвитку творчих здібностей і провокує сплеск почуттів і пристрастей. У день, коли буде Молодик 18 листопада 2017 року, безпосередньо перед проведенням ритуалів на благополуччя, потрібно активувати енергетику Нового Місяця в Скорпіоні. Для цього береться тепла, майже гаряча вода, туди додається три щіпки солі. Цим розчином необхідно протерти підлогу і меблі в кімнаті, приділяючи особливу увагу центру.

Прикрасьте стіл живими квітами (півонії, хризантеми, орхідеї, кактуси або гладіолуси), поставте червоні запалені свічки. Візьміть в долоні свої улюблені прикраси, які представляють для Вас цінність з енергетичної точки зору і скажіть над ними така змова: «Я - найбажаніша і приваблива. Місяць - зростає і мій магнетизм зростає. Нехай до мене притягуються тільки корисні і сильні особистості, а мій гаманець Нехай не довідається проблем! »

Тепер ці прикраси стануть Вашими захисними амулетами, які потрібно носити не знімаючи до настання наступного Молодика вже в грудні 2018 року.

джерело

Схожі статті