Реклама
Реклама
Реклама

Як «підбадьорити» улюблений гаджет

Десяток років використання мобільних пристроїв міцно ввели в суспільну свідомість думку про те, що нові гаджети, деталі, аксесуари і периферію не слід купувати з рук Десяток років використання мобільних пристроїв міцно ввели в суспільну свідомість думку про те, що нові гаджети, деталі, аксесуари і периферію не слід купувати з рук.

Інтернет магазин Gmart - ось місце, яке забезпечить вас якісними деталями з гарантією і за доступною ціною.

Не секрет що покупка нового мобільного гаджета - завжди подія для будь-якої людини, незалежно від доходу і соціального статусу. Адже в жаданої новинки завжди полювання поритися, заповнити її потрібним софтом, посиланнями, нової і улюбленою музикою, і нащёлкать свіжу фотосесію знімків.

Так чинять усі. Від роботяги, який купує кнопковий «двухстандартнік», до бізнес-леді, що набуває свіженький сьомий iPhone топової конфігурації.

Звичайно, всі категорії користувачів негайно замислюються про безпеку свого пристрою. І в комплект покупці додається чохол (бампер), захисне скло або плівка, запасна або автомобільна зарядка.

А часто і запасні батареї. До гаджетам, які мали доступ до технічного відсік їх набувають зазвичай відразу. Особливо люди, чий стиль життя пов'язаний з тривалими поїздками. Власники ж iPhone і смартфонів інших компаній, які не мають доступу в батарейний відсік пристрою, замислюються над цим через рік - коли батарея потроху починає здавати.

Звичайно, покупка зовнішнього power-bank часто відкладає звернення в фірмовий сервіс на деякий час. Однак якщо iPhone не змінюється через рік на новий. Заміна батареї - відмінний спосіб «підбадьорити» свого електронного улюбленця.

Що до самих батарей, важливо розуміти що разово випустивши техніку, укомплектовану конкретною моделлю батарей, через деякий час фірми виробники (часто припиняючи підтримку моделі) віддають право виробництва комплектуючих дружнім (білим) компаніям, де рівень виробництва не дозволить клієнтові скаржитися на якість запчастин.

Тому набуваючи в магазині Gmart або інших інтернет ресурсах батареї - зверніть увагу на деталі - можливо, ви знайдете більш потужну і довгоживучу модель для вашого гаджета.

А для вибору такої слід знати ряд цілком зрозумілих кожній людині параметрів:

  • Конкретнтную модель телефону / смартфона
  • Тип батареї (зазвичай сьогодні використовуються Li-Ion, але бувають і виключення)
  • Ємність старої батареї (щоб не купити слабшу)
  • Заміряти час розряду батареї під час розмови і режиму очікування. (Щоб оцінити якість сервісної заміни).

А ще, після поновлення елемента живлення, слід правильно заряджати і розряджати гаджет - щоб домогтися використання повної ємності батареї. І якщо з зарядкою все зрозуміло, то для розрядки варто скористатися, наприклад, режимом прокрутки відео через мережу. Заодно зможете порівняти нову (наприклад, більш потужну) батарею з паспортними даними, опублікованими в документації до вашого електронного пристрою.

позаштатний журналіст

* Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.