Реклама
Реклама
Реклама

В якому обласному центрі України найвигідніше зняти квартиру?

  1. ТОП-5 привабливих міст для наймачів житла
  2. прогнози аналітиків

Дозволити собі купити квартиру може далеко не кожен Дозволити собі купити квартиру може далеко не кожен. У найбільших регіональних центрах на кшталт Києва, Одеси, Дніпра чи Харкова, ціна не сюячи привабливістю. До послуг ріелторів та пошуку на сайтах нерухомості вдаються молоді фахівці, студенти або сім'ї без власного куточка. За даними порталу Metry.ua більшість воліє зняти квартиру подешевше. Metry.ua з'ясували в яких містах України оренда найдешевша.

ТОП-5 привабливих міст для наймачів житла

На щастя, не всі власники в регіонах пропонують житло за столичними розцінками. Фахівці Metry.ua проаналізували пропозиції по країні і вибрали привабливі напрямки. Ціни порівнювали на однокімнатну квартиру за листопад місяць без комунальних послуг:

  1. Розпочинає рейтинг Кропивницький. Колишній Кіровоград вражає різноманітністю дешевих варіантів в порівнянні не тільки з київськими, а й середньоукраїнські цінами. Однокімнатна малосімейка в Гірському мікрорайоні по маршруту № 44 здається за 950 гривень. Любіть новобудови? Тоді придивіться до варіанту на Проспекті Правди з євроремонтом, сучасною побутовою технікою за 2000. Середня ціна по місту - 3000 грн.
  2. В Івано-Франківську найдешевша однокімнатна коштує 1500 гривень. Якщо бажаєте жити тільки в новобудовах, то на вул. Хотинської пропонуються апартаменти першої здачі. Новий ремонт, меблі, побутова техніка, сучасне планування стануть вашими за 4500 гривень на місяць.
  3. У Тернополі дешеві квартири можна знайти з видом на красиве озеро в центрі міста. У хрущовці в цегляному будинку 1-кімнатну квартиру з паркетом, акуратним ремонтом, металопластиковими вікнами, технікою здають за 1500 гривень на місяць. Аналогічні апартаменти в новобудові з індивідуальним опаленням, пральною машиною, інтернетом і іншими благами цивілізації обійдуться в 3500 грн. щомісяця.
  4. У центрі Сум здається однокімнатна квартира за 1000 грн. У комплекті господарі пропонують побутову техніку. Житло в мікрорайоні Хіммістечко з лічильниками, індивідуальним опаленням в новобудові здають за 2000 гривень.
  5. У Чернівцях в районі Роша пропонують однокімнатні апартаменти за 1800 гривень. Середня ціна по місту - 2400. Однушки в новобудовах першої здачі стоять від 3500 грн.

прогнози аналітиків

Портал «Вести» оптимістичний у прогнозах Портал «Вести» оптимістичний у прогнозах. Зростання орендної плати не передбачається. Через високу вартість комунальних послуг власники житла і ріелтори охоче торгуються. Особливо при здачі вторинки. При великому реченні в новобудовах число бажаючих знімати квартиру з історією скоротилося. На противагу дешевим, найбільш бажаними серед міст виступають історичні культурні центри в першу чергу такі як Одеса, Київ, Харків. Так що скористайтеся моментом і підберіть собі кращий варіант знімного житла.

позаштатний журналіст

* Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

У нас з'явився Viber канал в якому ми розповідаємо про комунальні платежі, тарифи, пільги і субсидії. Приєднуйтесь!

Любіть новобудови?