Реклама
Реклама
Реклама

Скільки коштує оренда житла в Кракові?

  1. Вартість 1-но кімнатної квартири в Кракові
  2. Вартість 2-х кімнатної квартири в Кракові
  3. Вартість 3-х кімнатної квартири в Кракові
  4. Вартість квартири з більш ніж трьома кімнатами в Кракові

Дуже важливе питання - скільки ж коштує оренда житла в Кракові

Дуже важливе питання - скільки ж коштує оренда житла в Кракові? На яку суму орієнтуватися при переїзді? Незважаючи на те, що ця інформація відкрита, ми вирішили винести цю тему окремим постом, щоб у вас не залишилося питань по вартості оренди квартир в Кракові.

Питання де шукати квартиру в Кракові ми вже торкалися ось в цьому пості: Як знайти квартиру в Кракові? тому зараз поговоримо виключно про вартість.

Вартість квартири в Кракові, в першу чергу, залежить від розмірів квартири (ви зрозумієте, коли побачите розкид за ціною, так як однокімнатна квартира може бути 25 квадратів, а може бути і всі 60), і вже в другу від району (до речі вкрай незначно , різниця буде в межах 10-15%).

Розповісти про різних районах міста ми зможемо трохи пізніше, зараз же ми вас приблизно зазначимо скільки коштує оренда 1-кімнатної, 2-х кімнатній і 3-х кімнатної квартири. Відразу зауважимо - ми розповідаємо про адекватні варіанти цін, так як чудово розуміємо, що немає межі досконалості, і при бажанні можна знайти однокімнатну квартиру як за 200 злотих, так і за 2000 ...

Вартість 1-но кімнатної квартири в Кракові

Ціна на однокімнатну квартиру коливається від 800 до 1300 злотих. За словами тих, хто вже знімав однушку - орієнтуватися все ж краще на 1200 - 1300 злотих, але якщо ви один і хочеться комфорту (а головне є кошти на цей комфорт), то можна взяти метраж побільше, і ціна, відповідно буде вище.

Медіа (комунальні) в такій квартирі обійдуться вам від 300 до 350 злотих.

Разом мінімальна сума, на яку варто орієнтуватися - це не менше 1100 злотих, але краще, все ж, «підкласти подушку» і закласти близько 1500 злотих на місяць.

Вартість 2-х кімнатної квартири в Кракові

Двушка, в залежності від району, обійдеться вам від 1000 до 2000 злотих. Медіа обійдуться в 350-550 злотих (середні по місту - 450). Розкид великий, тому ми рекомендуємо користуватися послугами ріелтора, який зможе підібрати вам найкращий з варіантів за мінімальну ціну (так, на відміну від Києва, ріелтори тут саме працюють, а не пускають ваше запитання на самоплив). Середня ціна, на яку варто орієнтуватися 1500 - 1600 злотих.

Разом, мінімум (!), На що варто орієнтуватися 1350 злотих за все, але все ж краще закладати не менше 2050 злотих на місяць.

Вартість 3-х кімнатної квартири в Кракові

Реальні варіанти (в яких можна жити) починаються от 1100 злотих, хороші ж варіанти (в яких хотілося б жити) в межах 1800-2100 злотих. Все що дорожче, по-хорошому, зайві понти. За медіа - від 500 до 650 злотих.

Тому, варто розраховувати на суму близько 2500 злотих на місяць або більше.

Вартість квартири з більш ніж трьома кімнатами в Кракові

Тут все ще простіше - це 2500+ злотих на місяць. Варіанти бувають найрізноманітніші, і тут вже вас краще зорієнтує ваші ріелтор.

Більш докладно про те, де шукати квартиру в Кракові ми писали тут , про замельдованіі (реєстрації за місцем проживання) - тут .

Всі питання залишайте в коментарях.

Стаття оновлюється періодично. Останнє оновлення - 22.11.2017

На яку суму орієнтуватися при переїзді?