Реклама
Реклама
Реклама

Коцюбинське Київська область купити квартиру від забудовника

  1. Продаж нерухомості в новобудовах Коцюбинське
  2. Новобудови в Коцюбинському
  3. Житловий комплекс Атлант
  4. Житловий комплекс Лісовий
  5. Житловий комплекс Атлант 2

Даний розділ нашого сайту був створений для тих користувачів, кого цікавить інформація, як купити квартиру від забудовника в Коцюбинському. Щоб спростити пошук новобудов ми зібрали їх короткий опис на одній сторінці, тим самим зробимо короткий огляд пропозицій від забудовників включаючи ціни за квадратний метр.

Що потрібно знати про забудовника Коцюбинського? Маючи загальну інформацію про забудовників в смт. Коцюбинське Київської області вже не важко вибрати відповідну квартиру вже в готовому або споруджуваному будинку. Більш докладно про планування квартир, розташуванню на карті, особливості ЖК і ціною за квадратний метр в представлених новобудовах, можна буде дізнатися на офіційному сайті забудовника житлового комплексу з новобудов.

Відразу хочеться відзначити, що є можливість покупки однокімнатної квартири, двокімнатної або трикімнатної різної квадратури, як готову з ремонтом, так і без обробки.

Відразу хочеться відзначити, що є можливість покупки однокімнатної квартири, двокімнатної або трикімнатної різної квадратури, як готову з ремонтом, так і без обробки

Продаж нерухомості в новобудовах Коцюбинське

Які переваги місцезнаходження ЖК? Коцюбинське все більше привертає забудовників Київської області через своє географічне розташування - недалеко від Києва .. З одного боку - це невелике селище в зеленій зоні, а з одного боку смт. розташоване недалеко від столиці і при цьому вартість квадратного метра житла в новобудовах значно нижче. Свіже повітря і ліс грають ключову роль для покупців при виборі квартири в новобудовах Коцюбинського. Добиратися, до населеного пункту, зручно на маршрутці від станції метро Академмістечко, також є варіант на електричці. Які квартири можна купити без посередників?

  • 1 кімнатні
  • 2 кімнатні
  • 3 кімнатні

Новобудови в Коцюбинському

Які житлові комплекси є в Коцюбинському? Якщо шукайте новобуд, тоді наш короткий огляд допоможе Вам у цьому питанні.

Житловий комплекс Атлант

ЖК Атлант розташований на вулиці Доковская у продажу представлені однокімнатні та двокімнатні квартири економ класу з сучасним плануванням. Площа квартир в новобудові під Києвом від 42 квадратних метрів, будинок знаходитися на стадії будівництва, особливістю даного ЖК є інфраструктура для комфортного і затишного життя.

Житловий комплекс Лісовий

ЖК Лісовий розташований на вулиці Пономарьова і складається з танхаусов площею 90 м. Кв з власним двориком. Більш докладно про планування представлено на офіційному сайті забудовника.

Житловий комплекс Атлант 2

ЖК Атлант розташований на вулиці Пономарьова 26, складається з 17 секцій, в яких розташовані однокімнатні двокімнатні та трикімнатні квартири, площа квартир від 28 м. Кв. Житловий комплекс з дитячими майданчиками, паркуванням, магазинами, дитячим садком, школою.

Простими словами є можливість вибору серед всіх пропозицій на ринку нерухомості Коцюбинського, включаючи вторинку.

Що потрібно знати про забудовника Коцюбинського?
Які квартири можна купити без посередників?