Реклама
Реклама
Реклама

Добова оренда квартир біля метро наукова в Харкові - зняти недорого і без посередників

  1. Квартири подобово біля станції метро "Наукова"
  2. Історія і коротка інформація
  3. Цікаві місця по сусідству
Vika Центр міста! вулиця Мироносицька! Комфорт!

Час поїздки: 2019 липень

Сподобалося, хороший ремонт. Новий матрац і постільна. Якісна прибирання, повітря свіже, що не затхлий, як у багатьох добових квартирах. І саме класне - ціна!

Женя Центр! Євро ремонт! Дешево!

Час поїздки: 2019 липень

Приїжджала до Харкова в гості, ці апартаменти порадили знайомі. Була з собачкою. Бюджетно, поруч центр, для життя є все, що потрібно. При вселенні не було ніяких питань, головне правило - не курити і сильно не шуміти по певних годинах.

Микита Центр! вул. Сумська, Сумський ринок, Парк Горького!

Час поїздки: 2019 травня

Жили пару днів втрьох з дружиною і нашим мопсом. Дуже швидко вселилися У номері є все необхідне, готували на загальній кухні. Проживання дуже комфортне, відмінний сервіс та розташування - багато магазинів і є де вигуляти собачку.

Ксюша ЦЕНТР! Від господаря! Відмінний ремонт! Бюджетна ціна!

Час поїздки: 2019 квітня

Дуже класне і зручне розташування, в Харкові не перший раз і Мироносицька дуже хороший варіант. Зручна кухня, але шкода що сніданки не входять до вартості, я б доплатила, а так довелося готувати самій. В цілому все інше порядок!

Сергій Центр! Євро ремонт! Дешево!

Час поїздки: 2019 квітня

Все сподобалося, затишний номер з балконом, світло і комфортно. Курити не можна, тому доводилося виходити на вулицю, за цим дуже стежать. Ціна прийнятним, за такі умови саме воно.

Андрій Центр! Євро ремонт! Дешево!

Час поїздки: 2019 березня

Хороший готель, дуже сподобалося! Інтер'єр супер! Комфортно і затишно, по домашньому.

Квартири подобово біля станції метро "Наукова"

Метрополітен Харкова складається з трьох ліній: Олексіївської, Салтівській та Холодногірсько-Заводській. Вони пов'язують між собою всі райони міста і дозволяють швидко дістатися в центр , на залізничний вокзал або віддалені житлові масиви, наприклад, селище ХТЗ. Тому приїжджі часто знімають житло подобово біля станцій метро.
Судячи з відгуків, популярністю користується оренда квартир в доглянутому і респектабельному Дзержинському (Шевченківському) районі Харкова. Наприклад, біля жвавої станції метро «Наукова». Дешево зняти квартиру на добу тут навряд чи вдасться навіть від господаря. Але вдале розташування і велика кількість визначних пам'яток з лишком компенсують високу ціну.

Історія і коротка інформація

Станція метро «Наукова» - великий і сучасний транспортний вузол Харківського метрополітену. Вона була відкрита в 1995 році. Назва станції пояснюється великою кількістю наукових і дослідницьких інститутів поблизу.
Внутрішнє оформлення відрізняється витонченістю і багатством. Колони і балкони викладені білим мармуром, а стіни - коричневим. Станція «Наукова» - двох'ярусна. На другому рівні розташовуються службові приміщення, доступ туди мають лише працівники метрополітену.

особливості розташування

Станція метро «Наукова» розташовується в Шевченківському районі Харкова. Вона входить до складу Олексіївської лінії, що зв'язує однойменний район і житловий масив Павлово поле з центром міста. По сусідству розташовуються станції "Ботанічний сад" і «Держпром» .
Транспортний вузол виходить на проспект Науки. У безпосередній близькості розташовується Шевченківська адміністрація, кілька великих супермаркетів, кафе і сучасних житлових комплексів. Це робить район станції метро «Наукова» ідеальним місцем для добового знімання нерухомості.

Цікаві місця по сусідству

В околицях станції метро «Наукова» розташовано чимало цікавих пам'яток. Наприклад, музеї природи, археології або сексуальних культур світу. Віруючим буде цікаво відвідати Свято-Павлівський храм або інші церкви району. Відпочити від міського шуму можна в парку імені Горького.
Таким чином, район станції метро «Наукова» оптимально підходить для оренди на кілька діб. А щоб зняти апартаменти порівняно недорого, відвідайте портал Doba.ua, де нерухомість здається від власників, а значить, обійдеться вам дешевше.

Вигоди подобової оренди на сайті Doba.ua

На Doba.ua викладено більше 25 тисяч оголошень про здачу житла подобово. В основному це однокімнатні , двокімнатні або трикімнатні квартири. Нерухомість здається без посередників, тому ціни нижчі, ніж на інших сайтах.
Широкий вибір квартир і зручна система фільтрів допоможуть легко підшукати вдалий варіант на кілька діб. Вам просто необхідно задати потрібні параметри оренди (ціна, зручності, кількість спальних місць), а потім вибрати житло із запропонованого списку. Також рекомендуємо переглянути фото апартаментів і відгуки постояльців.
Всі оголошення перед публікацією проходять модерацію, тому ви можете не сумніватися, що зазначена інформація є актуальною. Знімайте апартаменти на добу на порталі Doba.ua - це надійно, швидко і недорого!