Реклама
Реклама
Реклама

Гроші до зарплати на карту за 7 хвилин від Creditplus

  1. Як взяти гроші до зарплати в CreditPlus
  2. заповніть заявку
  3. дочекайтеся рішення
  4. отримайте гроші
  5. Гроші до зарплати на карту через інтернет
  6. Що знадобиться при оформленні
  7. Як повернути гроші
  8. Якщо не встигаєте повернути гроші в строк
  9. Як отримати гроші з вигодою

Гроші в борг до зарплати на будь-які цілі від CreditPlus. Пропонуємо позики до 20000 гривень з швидким оформленням за 7 хвилин. відправляємо гроші на вашу карту в будь-яку точку України.

Як взяти гроші до зарплати в CreditPlus

Оформити кредит і отримати гроші до зарплати на карту онлайн простіше простого. Ми повністю відмовилися від бюрократичних методів, які використовують в банках. Вам не потрібно буде надавати документи, також не знадобляться поручителі. Щоб взяти кредит не потрібно виходити з дому. Виконайте кілька простих дій.

заповніть заявку

Потрібно вказати суму і термін за допомогою кредитного калькулятора.

дочекайтеся рішення

Дайте відповідь на питання нашого фахівця і дочекайтеся рішення.

отримайте гроші

Підпишіть договір з допомогою SMS коду і ми відразу відправимо гроші.

Гроші до зарплати на карту через інтернет

Ситуація, коли не вистачає грошей до зарплати, мабуть, знайома практично кожному в Україні. Причини можуть бути зовсім різними, хтось багато витрачає, у кого-то маленька зарплата, кому-то гроші потрібні на лікування або для оплати рахунків, а хтось не розрахований, і занадто багато витратив. Найчастіше відсутність грошей відчувається в кінці місяця, коли до зарплати ще потрібно прожіть1-2 тижні.

Проблему нестачі грошей кожен вирішує по-своєму, одні займають гроші до зарплати у друзів або родичів, інші користуються ломбардами, де можна отримати гроші до зарплати готівкою, залишивши в заставу щось із цінного майна. А з недавнього часу, і ті, і інші стали користуватися інтернет кредитуванням, за допомогою якого можна взяти гроші до зарплати в Києві, Дніпрі, Харкові, Львові та інших містах.

Особливості онлайн позик викликали справжній фурор в ніші фінансових послуг. Буквально за кілька років кількість бажаючих скористатися онлайн кредитом на карту збільшилася в кілька разів. Послуги швидких позик до зарплати для багатьох українців стали чи не єдиним способом вирішення фінансових проблем.

Скористатися послугами компанії CreditPlus можуть будь-які категорії позичальників, люди з поганою кредитною історією, з відкритими позиками в інших компаніях, студенти без кредитної історії, пенсіонери, непрацюючі українці. Гроші до зарплати онлайн в Україні мають кілька незаперечних переваг, недоступних іншими фінансовими інструментами.

Гроші до зарплати онлайн в Україні мають кілька незаперечних переваг, недоступних іншими фінансовими інструментами

Швидка обслуга

Отримайте гроші на свою карту за 15 хвилин.

мінімум документів

Документи не потрібні, просто заповнити анкету.

Документи не потрібні, просто заповнити анкету

доступні цілодобово

У нас можна взяти гроші до зарплати цілодобово.

Що знадобиться при оформленні

Взяти гроші до зарплати в CreditPlus можуть особи віком від 18 до 65 років.

  • Паспорт або (ID карта) та ІПН код
  • Карта будь-якого банку
  • Мобільний телефон

Як повернути гроші

Повернути гроші так само просто, як отримати. Ми пропонуємо 4 універсальних способу погашення кредитної позики. Повний опис всіх варіантів погашення позики ви знайдете в меню "Як погасити"

  1. В особистому кабінеті. Наші клієнти використовують цей спосіб частіше інших, він повністю безкоштовний, простий і займає кілька хвилин часу.
  2. За допомогою Приват24. За допомогою інтернет-банкінгу Приват24 можна швидко оплатити, використовуючи свій мобільний телефон.
  3. У терміналі Приватбанку. Скористайтеся можливостями найближчого до вас терміналу ПриватБанку. Чи не потрібен інтернет і ваш телефон.
  4. У касі банку. Також можна оплатити через касу будь-якого банку. Просто передайте касирові реквізити компанії і вкажіть суму платежу.

Якщо не встигаєте повернути гроші в строк

Кожен з нас може зіткнутися з непередбаченими ситуаціями або фінансовими труднощами, через які повернути гроші в строк не виходить. Якщо ви потрапили в таке положення, не варто впадати у відчай, ваш позику можна продовжити на більший термін, просто погасивши відсотки, що набігли, або оплатити кредит частково.

  • Щоб скористатися можливістю пролонгувати договір кредитування (продовжити), необхідно погасити всі нараховані відсотки і пеню, якщо така є.
  • Для часткового погашення позики, зайдіть в свій особистий кабінет і натисніть на кнопку "Часткова оплата без продовження".

Як отримати гроші з вигодою

  • Ті, хто бере кредит до зарплати в CreditPlus вперше, отримає мінімальну ставку - 0,01% в день.
  • Для тих, хто користується сервісом регулярно, і вчасно повертає позику, ми надаємо знижку від 5% до 25%.
  • Підписуйтесь на новини компанії і зможете отримати промокод на майбутній кредит.