Реклама
Реклама
Реклама

наснилася смерть

  1. Наснилася дата смерті
  2. Наснилася смерть з косою
  3. Наснилася смерть людини
  4. Наснилася смерть близьких
  5. Наснилася смерть матері
  6. Наснилася смерть батька
  7. Наснилася смерть дитини
  8. Наснилася смерть чоловіка
  9. Наснилася смерть бабусі
  10. Наснилася смерть сина
  11. Наснилася смерть брата
  12. Наснилася смерть одного
  13. Наснилася смерть улюбленого

Пов'язані теми: сонник , наснилися образи , наснилися люди Пов'язані теми:   сонник   ,   наснилися образи   ,   наснилися люди   родинна стаття   Приснився померлий   Смерть уві сні позначає смерть

родинна стаття "Приснився померлий"

"Смерть" уві сні позначає смерть. Не завжди фізичну. Навіть найчастіше саме не фізичний, а моральну. Побачити уві сні смерть, значить втратити якусь значну частину себе (докладніше про те, які якості ким символізуються Ви знайдете далі). Ще однією цікавою особливістю подібного сну є те, що уві сні не можна померти самостійно. Ви або вже мертві і спостерігаєте сон "з боку", або умертвляти настільки швидко, що не встигаєте зміркувати, що до чого.

Не завжди смерть - це погано. У деяких випадках вона позначає звільнення від кайданів, що не давали Вам перейти в кращий світ. Це може бути перелом страхів або взяття відповідальності за своє життя. Про найбільш часто зустрічаються образах Ви дізнаєтеся далі.

  1. Наснилася дата смерті
  2. Наснилася смерть з косою
  3. Наснилася смерть людини

Наснилася дата смерті

Дізнатися уві сні точну дату смерті тієї чи іншої людини - дуже рідкісний і дуже важливий сон. Він означає те, що в Вас є екстрасенсорні здібності. Зрозуміло, вони ніяк не підкажуть Вам справжню дату смерті, але вони допоможуть Вам у повсякденному побуті. Після такого сну Ви станете краще відчувати дійсність, зможете давати більш точні прогнози, засновані виключно на інтуїції, а не на досвіді. Використовуйте Ваш дар з користю.

Якщо Вам приснилася дата Вашої смерті, значить до всього вищесказаного ще додає підвищена працездатність. У сумі з силою передбачення це може дати дуже гарні результати, якщо ви не не пропустіть свій шанс.

Наснилася смерть з косою

Найяскравіший образ смерті, який ми коли-небудь зустрічали в житті. Ще з дитинства в мультиках стара з косою не віщувала нічого доброго. Тлумачення у цього сну попереджувальне. Ви занадто халатно ставитеся до свого життя. І ніхто, крім Вас не буде винен у майбутню катастрофу. Занадто легке ставлення до того, що становить небезпеку підсуває Вас до краю прірви.

Будьте особливо уважні з небезпечними видами спорту (стрибки з парашута, гірські лижі, сноуборд, нічні катання по місту, стрибки з мотузкою, ...). Тричі перевірте всі кріплення. Адже саме зараз Ви перебуваєте буквально на волосині від смерті або інвалідного візка.

Наснилася смерть людини

Наснилася власна смерть

Найчастіше люди, яким сниться власна смерть, присутні у себе на похоронах в якості простого запрошеного. У загальному випадку, цей сон носить нейтральний характер, але якщо Вас угораздило подивитися в обличчя небіжчика (собі), значить Вас чекає автомобільна аварія або напад грабіжників.

Запам'ятайте - зі смертю жарти погані і дивитися їй в обличчя - тільки провокувати її на швидку зустріч. Тому розглядайте даний сон як попередження про майбутнє лихо. Адже якщо людина попереджений, він буде втричі акуратніше. Можливо, смерть все-таки обійде Вас стороною.

Наснилася смерть близьких

Кожен близький родич сассоціірован з якимось Вашим внутрішнім якістю. Тому якщо Вам приснилася смерть близької людини, знайдіть його в списку нижче і дізнайтеся, на що ж підсвідомість підказує Вам звернути увагу.

Наснилася смерть матері

родинна стаття "Наснилася мама"

"Мати", як уже згадувалося в родинних статтях - символ жіночого начала кожної людини. Побачити смерть матері уві сні - найяскравіший сигнал того, що Ви стаєте надто жорстким і холодним. Ваше оточення дуже скоро відчує цей мороз і неприязнь, що виходить від Вас, і Ви втратите не тільки своїх друзів, але ще і всіх своїх родичів. Подумайте - чи варто поставлена ​​Вами мета таких жертв?

Наснилася смерть батька

родинна стаття "Наснилися батьки"

Якщо Вам приснилася смерть батька, значить останнім часом всім "витирають ноги" про Вас. Ви стали занадто слабохарактерною і слабким. Ваш внутрішній "чоловік" зовсім зігнувся під тягарем невдач, вічних проблем і вимог. Дайте йому трошки відпочити, відчути знову себе молодим і сильним - сходіть в спортзал - це допомагає в 95% випадків.

Наснилася смерть дитини

родинна стаття "Приснився дитина"

Смерть дитини, як вже було розказано в вищенаведеної статті, символізує падіння Вас як людину креативного, веселого і безпосереднього. Ви занадто багато і часто займаєтеся своєю роботою і на прості життєві радощі просто не реагуєте. Вам приснилася смерть дитини - негайно припиніть "вбивати" себе на роботі, інакше зовсім скоро Вам не захочеться радіти тим мільйонам, які Ви отримаєте.

Наснилася смерть чоловіка

родинна стаття "Приснився чоловік"

"Чоловік" - символ опори і захисту. Втрата чоловіка - важкий виклик з боку долі, втрата "грунту під ногами", заклик бути самостійною. Якщо Вам приснилася смерть чоловіка, значить Вам скоро треба буде пройти в поодинці важке випробування, за яке Ви ніколи б не взялися, що не застав Вас доля. Підсумок у випробування - як завжди: перемога - перехід на новий енергетичний рівень, поліпшення якості життя; поразка чи відмову - вкиненому в трясовину "битовуху" і важкі матеріальні втрати.

Наснилася смерть бабусі

Основна стаття "Наснилася бабуся"

"Бабуся" - символ мудрості і досвіду. Досвіду не стільки професійного, скільки життєвого. Якщо Вам приснилася смерть бабусі - значить підсвідомість натякає Вам на те, що Ви повинні особливу увагу приділити не новим методам і знань, а обробки вже накопичених. Саме в них криється секрет Вашої успішної кар'єри або перемог на міжособистісному / сексуальному фронті. Не пошкодуйте часу на те, щоб систематизувати і записати все, що Ви знаєте на даний момент.

Наснилася смерть сина

"Син" - символ продовження роду. У старих тлумаченнях можна зустріти "проблеми статевого характеру". Сучасна психологія трактує такий сон як провісник проблем, пов'язаних з передачею досвіду новому поколінню. А простіше кажучи - до проблем з дітьми. Справа в тому, що методи виховання з століття в століття одні й ті ж. Однак, специфіка їх застосування змінюється буквально кожні 2-3 роки. І те, що було добре для Вас, зовсім не підходить для Ваших дітей. Подумайте про це.

Подумайте про це

Наснилася смерть брата

Якщо Вам приснилася смерть брата, значить Ви внутрішньо втратили себе самого, впевненість в своїх силах. Пам'ятайте, що ніхто, крім Вас, повернути Вам впевненість не зможе. Тому не варто киснути і депрессіровать цілими днями. Подумайте про Ваших близьких - наскільки їм важко бачити Вас в такому стані. Ще трохи і Ви перестанете бути прикладом для своєї сім'ї. Зберіться і повставайте з попелу якщо не заради себе, то заради тих, хто Вас любить і страждає поруч.

Наснилася смерть одного

Друг символізує Ваше ставлення і ступінь довіри до навколишнього світу. Відповідно, побачити уві сні смерть одного, значить втратити бажання заводити нові знайомства і відкриватися людям. Це може бути викликано тим, що хтось дуже сильно зачепив Ваші почуття. Можливо, це період відновлення після того, як Вас залишили або зрадили. Важкий період, ніхто не сперечатиметься. Але, згадайте, чо Ви раніше зустрічали світлих і добрих людей - не всі на Землі злі і корисливі. Ви неодмінно зустрінете ще таких! Не турбуйтеся!

Не турбуйтеся

Наснилася смерть улюбленого

родинна стаття "Приснився хлопець"

Смерть коханого, як і смерть одного, свідчить про відсутність бажання контактувати з цим світом. Але в цьому випадку проблема носить лише моральний характер. Вам неприємно спілкуватися з людьми не тому, що Вас зрадили, а тому що Ви боїтеся отримати додаткову рану, поверх старої. Тобто Вас не так сильно турбує сам факт того, що Ви залишилися одна. Якщо Вам приснилася смерть коханого, В першу чергу Вас турбує те, що потрібно буде знову відкриватися для кого-то. Зачекайте місяць-два. Швидше за все, страх відступить.

Подумайте - чи варто поставлена ​​Вами мета таких жертв?