Реклама
Реклама
Реклама

Новини Кримнаша: Ненависть не має логіки

9:26 (Оновлено 21.12.2018 09:29)

"У Росії діти вчаться в школі російською мовою! - Чудово! В Україні діти вчаться в школі українською мовою. - Нацисти !!!

1. З боку окупованого Армянська до адмінграніце з Херсонською областю пройшла військова колона, що складається з БТР, артилерії і польової кухні. Одна з колон розмістилася неподалік від заводу "Кримський титан", в декількох кілометрах від траси. Помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян повідомив, що прикордонники стежать за ситуацією (+ відео вчорашнього ДТП). Крім того, в соцмережах з'явилося відео з Краснодара з черговою колоною військової техніки, яка, скоріше за все, направляється на окупований росією Схід України, тому що у іхтамнетов зірвані нашивки. На відео відображено момент, як іхтамнети б'ють цивільних прям на дорозі ( відео ).

2. У Феодосії активізувалися окупанти: "По дорозі їздять танки, на небі вертольоти. В чому справа?". Коментарі: "Все, війна", "Вертушки чули", "Мені здається, що якщо їздять танки і літають вертольоти, це все для нашої безпеки, і слава Богу. Значить, жодна сволота на Крим на полізе. Нехай вони все бачать, і перш ніж сунутися, щоб знали результат їх намірів !!! "," Вата ватяна в голові. Перетворили перлину Чорного моря в військову базу. Насолоджуйтеся "( скрін ).

3. Окупанти вчора ввечері закрили торговий центр "SeaMall" в Севастополі. Всіх людей вивели з будівлі. Прибуло багато поліцаїв і орків в камуфляжі. Нібито "загроза вибуху". Вчора ж днем ​​в цьому центрі проводили протипожежну перевірку ( фото ).

4. Окупанти повідомили, що останні півроку Феодосія, Судак, Едикуйскій (Ленінський) район і Керч "харчуються" тільки підземними водами, так як водосховище спорожніло. Наступний рік прогнозують таким же поганим в плані опадів, як і 2018 ий. Буритимуть нові свердловини, вбиваючи грунту.

5. За 5 років окупанти перетворили Хансарай в Бахчисараї - на будмайданчик і склад ( фото ).

6. На паблік Феодосії поговорили про пошту, цінах і подальшу долю Криму: "Чому в Крим так довго йдуть посилки з росії? Хто знає? Анон ". Відповіді: "(З росії пише) Тому що Крим - ніким невизнана, незрозуміле царство-государство. Он, в Абхазії не те що посилки, там корови на шляхах сплять. Сьогодні дивуєтеся посилок, а завтра коров'яче лайно з залізничних шляхів скребать будете, тому що на поїздах ніхто їздити не буде. Доля Абхазії і Придністров'я. Незавидна доля. На жаль, але це факт. Так що доглядайте коней і вози. Бо у вас не буде 21 століття. Час, що залишився, що було від України, доїсте, і вперед у вік 12-ий "," (Ольгінец) Ось міст добудують і подивимося "," Зачекай, а що путін відкривав? Хіба не міст? Чого добудовувати, якщо путин його відкрив вже. На КАМАЗі проїхав. Ви ще якийсь міст будуєте? "," Міст побудували - ціни зросли. Добудують ЖД міст - взагалі повний пипец буде. Ці патріоти все в один голос кричали: міст побудують - ціни впадуть, а зайшов в магазин і сам мало не впав від охрененно "( скрін ).

7. Багато в Криму сумують за українською "Нової поштою", і шукають всі можливості, щоб передати посилки / листи на материкову Україну іншими шляхами, створюючи для цього спеціальні групи в соціальних мережах ( скрін ).

8. У Росії з 1 червня 2019 року скасовують роумінг. Кримські брехливі пропагандони подали новина так: "Роумінг скасований! У Криму тепер не буде роумінгу російських операторів мобільного зв'язку ". Але вата в Криму швидко розкусила новий кідняк: "Мріяти не шкідливо! У нас немає стільникових операторів з материка "," Але ви тримайтеся, як зазвичай "," Не плутайте тепле з м'яким! "," Всіх, крім Криму! ( "," А міжмісто залишився. Бу-га-га. В залежності від відстані він може бути в 5 разів дорожче роумінгу "," і що? Ну ось у мене МТС регіону Москва і область, і я плачу за тарифами роумінгу в Криму. Тому що вишок своїх у оператора в Криму немає, вони платять за оренду, а я плачу за роумінг. Теле2 взагалі не ловить. Коротше, знову переконуюся, Крим-росія частково "," До Криму не належить !!! Дрібним шрифтом внизу !!! Крим і Північна Осетія "," М до материка не належимо. Те, що там скасовують або приймають, нас не стосується. Ми - Крим, вони - росія. Так само, як Осетія і Абхазія "," Крим стане воістину російським, коли сюди прийдуть всі банки, торгові мережі і не будуть спулівать на продаж втридорога товари. А так це все піzdeж "," Повний пі ... ец "," Черговий п * здеж! "( скрін ).

9. Раїски держпослуги знають, що Крим - НЕ раіся: "Не можу оформити / замовити паспорт на держпослуг. Пише, що не вірно зазначений орган видачі паспорта. У мене, як і в паспорті, зазначено ФМС. І при оформленні / замовленні паспорта для дитини теж з пропискою невдача - пише: не найден регіон. Що робити?" ( скрін ).

10. Жителів Армянська гвалтують українською ялинкою, тому що на нову у окупантів грошей немає. Мабуть, нова севастопольська традиція від понаїхали (красти іграшки) в місті не прижилася - так би окупантам нові іграшки довелося купувати: "Як вам наряд ялинки 7-ми річної давності, вбрання не набрид?". Відповіді: "Куди писати і скаржитися ?! Чесно, прикро за маленьких. Діти чекають казки, чогось чарівного, а щороку одне і те ж. Не вірю, що немає бюджету оновити наряд і зробити декорації на площі для красивих новорічних фото! До нудоти набридли ці іграшки "," Зате щороку в бюджеті міста на це кошти виділяються, мільйонів так 5 "," Че, знову те ж саме повісили ??? У цьому році повинні були нові прикраси закупити! "," Я забув, мабуть, що обіцяли "," Зате дорогу на Иванищева три рази переробляють! "," І програма на площі щороку одна і та ж! "( скрін ).

11. У скільки прес-конференція ідола? Дивитися, звичайно, не збираюся. Просто цікаво знати, в який час на вулиці стане менше ідіотів. Прогуляюсь по свіжому повітрю.

12. Чергову пряму лінію сцаря на кримських паблік практично проігнорували. Тільки пропагандони з Євпаторії тремтячими буквами повідомили, що їх Леночка знаходиться в другому ряду і молить самого диявола, щоб задати питання луноликих від імені всього холопства царства (фото- скрін ).

13. Путін на прямій лінії заявив, що всі жителі Криму страждають через західних санкцій. Позбавити нас від страждань шляхом деокупацію півострова путин поки не має наміру. Йому подобається, коли все навколо страждають. Про користь санкцій в цей раз нічого не сказав.

14. Хйло настійно доводить, що він поїхав.

15. Зайшов в сервіс-центр на 10 хвилин, і тут цей щур віщає з зомбоящик! Капец, як ви це дивіться ??? Чмошнік виглядає постарілим. Або скоро знову ботокс поїде закачувати, або старість вже не перемогти ...

16. Стає зрозуміло, чому в Крим хлинув потік понаехов з усіх щілин росії. А кримські ватники, перш ніж референд, навіть не поцікавилися життям в російській глибинці і рівнем бідності і трешу там. Ще в 2014 році люди з росії говорили мені: "Куди ви претесь? Крим ще пошкодує! " https://youtu.be/nuknvrJUNqM (Відео-шок з Мурманська).

PS "В росії діти вчаться в школі російською мовою! - Чудово! В Україні діти вчаться в школі українською мовою. - Нацисти !!! РПЦ - церква російського народу. - Природно! В Україні буде своя церква! - Розкольники, єретики, "бандерівці" !!! Ненависть не має логіки ".

В чому справа?
6. На паблік Феодосії поговорили про пошту, цінах і подальшу долю Криму: "Чому в Крим так довго йдуть посилки з росії?
Хто знає?
Час, що залишився, що було від України, доїсте, і вперед у вік 12-ий "," (Ольгінец) Ось міст добудують і подивимося "," Зачекай, а що путін відкривав?
Хіба не міст?
Ви ще якийсь міст будуєте?
В залежності від відстані він може бути в 5 разів дорожче роумінгу "," і що?
Що робити?
Відповіді: "Куди писати і скаржитися ?