Реклама
Реклама
Реклама

Магазин виробів з твіду. В наявності твідові піджаки, пальто, жилети та аксесуари в Москві і СПб

  1. Купити речі з твіду в Москві, Петербурзі та по всій Росії
  2. Переваги покупки у нас в інтернет-магазині

Твід (англ Твід (англ. Tweed) - вовняна тканина, еластична, середньотяжкий, м'яка на дотик, з невеликим ворсом, зазвичай саржевого (діагонального) переплетення. Буває меланжева, мулінірованная тканину, частіше з кольоровими вузликами. З даної тканини шиють чоловічі піджаки, брюки та кепки , А також костюми, пальто , Дамські сукні, спідниці.

Твід - це істинно англійський матеріал, вовняна меланжева тканину з товстої некрученого пряжі. Тепла і м'яка на дотик, приваблива і довговічна, сучасна і в той же час традиційна, вона відмінно підходить для прохолодної та дощової погоди Туманного Альбіону. Привабливість твіду полягає в його чудових кольорах. Вони досягаються за рахунок змішування свежеокрашенной вовни кількох чистих кольорів. Пряжа в тканини-основі може переплітатися до шести кольорів, що надає матеріалу особливу рельєфність.

справжній твідовий костюм важкий, грубуватий і жорсткий, і тому він дуже добре протистоїть холодним вітрам, дощу, вогка туману і навіть морозу. Континентальні твідові костюми в європейському стилі більш м'які і гладкі, можуть бути з налокотниками з жорсткої шкіри, шкіряними гудзиками і іноді з підкладкою по всій довжині брюк, щоб уберегти ноги від зіткнення з колючим шерстю. Сучасний крій твідового костюма також сильно відрізняється від справді британського стилю, тому що справжній твідовий костюм має три гудзики, розріз ззаду на піджаку, кишені, викроєні по косій, і вузькі брюки без підкладки та без зборок. Звичайний матеріал - зеленувато-коричневий грубий твід в клітку "віконне скло". По правді кажучи, на дотик він скоріше нагадує килим, але він і щільний, як килим, і, отже, навряд чи пропустить вітер або вологу.
Піджаки з твіду можна носити як поза домом так і всередині приміщень. Все частіше можна зустріти пом'якшені варіанти вихідного твідового костюма і на чоловіках, яких служба зобов'язує бути одягненими в строгий костюм. Сьогодні твід особливо полюбився викладачам університетів, людям творчих професій і вільним художникам.
В англійському магазині твідовий костюм ви можете отримати і в оригіналі без прикрас, який буде дуже до місця на скачках, продуваються вітром полях і на полюванні. Якщо вам потрібен костюм для цих цілей, не можна знайти нічого більш підходящого, ніж справжній британський твід.

Якщо вам потрібен костюм для цих цілей, не можна знайти нічого більш підходящого, ніж справжній британський твід

Купити речі з твіду в Москві, Петербурзі та по всій Росії

Вироби з твіду - це відмінний варіант урізноманітнити ваш гардероб практичними речами, які можна носити практично цілий рік. Якщо вам потрібен практичний, елегантний, стильний і надійний елемент одягу, який зможе стати улюбленим і прослужити вам не один сезон - слід звернути увагу на вироби з твіду.

У нашому інтернет-магазині англійської одягу ми пропонуємо вам широкий вибір виробів з твіду. Купити в Москві і Петербурзі їх можна, відвідавши наші магазини або скористатися доставкою. В асортименті є найпопулярніші і відомі моделі, в тому числі піджаки Harris Tweed і інші варіанти. А до твідові образу на сайті fineshoes.ru ви легко зможете підібрати взуття в англійському стилі.

Переваги покупки у нас в інтернет-магазині

  1. Найповніший каталог моделей!
  2. Величезний вибір аксесуарів
  3. Швидка доставка
  4. програма знижок
  5. Велика кількість кольорів
  6. Низькі ціни
  7. Ми знаємо все про Твіді
  8. Магазини в декількох містах