Реклама
Реклама
Реклама

Яка пральна машина краще bosch або lg

Купівля пральної машини для сім'ї з середнім бюджетом - значний фінансовий витрата Купівля пральної машини для сім'ї з середнім бюджетом - значний фінансовий витрата.

Вибір даної техніки, повинен ґрунтуватися не тільки на престижному бренд і дизайні: яка пральна машина краще bosch або lg, але і відповідати основним функціям. Якщо техніка підібрана правильно, вона легко впишеться в інтер'єр ванної кімнати, ніби завжди там стояла.

Bosch - cтіральная машина від німецьких виробників. Якщо ви дорожите економією місця в кімнаті, зупиніться на моделі з вертикальним завантаженням. Дуже багато хто відзначає якісну збірку. Спрощує знайомство з «начинкою» цього «агрегату» - інструкція. Текст виконаний російською мовою. Кількість максимальних обертів, залежить від обраної моделі. В середньому це становить від 800 до 1200. на режим швидкості впливає вибір програми ( «шерсть», «прання з кип'ятінням» і так далі).

Коли немає необхідності ретельного прання ношених речей, вбудований режим прання на 30-40 хвилин, здатний швидко їх освіжити. «Полоскання» і »віджимання», віднесені розробниками до додаткових програм.

Пральна машина, виправдовує відгуки економічного споживання енергії, забору води, миючих засобів. Пральна машина, виправдовує відгуки економічного споживання енергії, забору води, миючих засобів

В процесі експлуатації Bosch проявляє всі свої слабкі місця. У більшості випадків, ненадійним є електронний модуль. Вистачає його на два - три роки.

З огляду на, що Bosch -досить дорога марка, заміна цієї деталі, відчутно б'є по гаманцю. Практично 50% від вартості всієї машини.
Своєрідна будова контейнера для порошку і рідких кондиціонерів - ополаскивателей, сприяє появі темного нальоту (цвілі, грибка).
Слабкі гумові кільця-ущільнювачі. Після прання, внизу утворюються калюжі.
Непогано себе зарекомендувала на ринку побутової техніки, пральна машина марки LG.

Серед представників LG, можна зустріти вузьку і тиху модельку. Вбудована мелодія - сигнал про закінчення роботи.

Велика кількість режимів прання. Електронне урядування, дозволило, так само як і у випадку з Bosch, підвищити надійність всього виробу. Так як при такому підході, використовується менша кількість рухомих деталей.

Перед початком роботи, техніка визначає масу завантаженої білизни, кількість і температуру води. Основне прання починається не відразу. Мокру білизну, ще раз «оцінюється», і машина поповнюється потрібним рівнем води.

Спеціальний датчик усуває надмірну піну і дисбаланс білизни.

На дисплеї відображається несправність - це функція самодіагностики.
Автобаланс пральних машин LG, зводить рівень шуму до мінімальної планки (в віджимання -53 дБ).

Як і всі її «побратими», машина від LG, має свої недоліки. Занадто розбірливий користувач, відзначить, що програмний функціонал урізаний. У деяких з восьми режимів прання, температура з віджиманням, виробником обмежені.

У деяких моделях немає додаткового полоскання, а так само окремої функції «віджимання». Це ускладнює злив води, якщо захочете зробити це достроково. В даному випадку - слив вручну або полоскання з наступним віджиманням.

Схожі статті: