Реклама
Реклама
Реклама

Як позбутися від самотності за допомогою сили думки

  1. Як позбутися від самотності, викликаного внутрішнім болем?
  2. Як боротися з внутрішніми проблемами?
  3. Як позбутися від самотності і знайти коханого?
  4. Почуття самотності в парі
  5. Що робити, якщо немає друзів?

Хоча б раз кожен з нас у своєму житті задавався питанням, як позбутися від самотності?

Кожного з нас обтяжували думки про те, що «я зовсім один». Турбували питання, що ж з цим робити і як це виправити.

Самотність кожен з нас розуміє по-різному. У всіх свої життєві ситуації. Хтось може бути в оточенні великої кількості друзів, але відчувати себе зовсім самотнім, тому що, наприклад, його ніхто не розуміє. Хтось може бути, буквально, один, без друзів і близьких. Хтось страждає від самотності, тому що у нього немає партнера, любові.

Важливо! З самотністю кожен з нас стикається по-своєму. І, раз ви читаєте цю статтю, значить, можливо, у вас в якійсь мірі ця проблема існує і ви, як будь-яка людина, хотіли б її вирішити. Є багато способів позбутися від самотності, але перш треба дещо дізнатися >>>

Як позбутися від самотності, викликаного внутрішнім болем?

Як позбутися від самотності, викликаного внутрішнім болем

Давайте розберемо, що таке самотність і, в дійсності, воно чи приносить нам нещастя саме по собі, або там криється щось інше?

Самотність - стан дуже суб'єктивне.

Згадайте пустельників і ченців. За фактом, вони самотні, вони живуть наодинці з собою, без друзів і близьких, без величезного потоку людей навколо. І це не приносить їм ніяких страждань. Вони щасливі, вони не відчувають себе самотніми, тому що вони постійно перебувають з Богом і завдяки цьому знаходяться в єднанні з цілим світом і в гармонії з собою.

Це доказ того, що можна перебувати в повній самоті і не відчувати себе самотнім. І тому якщо вам погано наодинці з собою, значить всередині вас є якась проблема іншого штибу ...

Інша ситуація, коли у людини є сім'я, друзі, діти, батьки, колеги, сусіди, ще він живе у великому місті, де за день зустрічає сотні і тисячі людей. Але навіть за таких умов він може відчувати себе самотнім.

Можливо, здається, що це тому, що немає рідної душі, з якої можна було б поговорити, отримати схвалення або похвалу, або хоча б виговоритися, щоб тебе почули і зрозуміли.

Я привела ці два порівняння тільки тому, щоб ви побачили, що проблеми від самотності не залежить від зовнішніх факторів. Неважливо, скільки людей навколо вас. Вам стає погано і сумно на самоті тільки тому, що у вас є якась внутрішня біль або проблема.

Коли людина стикається з самотністю, якщо він знаходиться в дефіциті уваги і спілкування, він починає копатися в собі, і тут виступають назовні все погане, що приховано всередині.

Якщо є внутрішні проблеми - людині стає погано психологічно і хочеться відразу від цього втекти. Будь-якій людині важко зустрітися з самим собою, подивитися в очі своїй душі, свого серця.

Як боротися з внутрішніми проблемами?

Я знаю випадки, коли люди намагалися боротися з проблемами в собі і як вихід з цього становища вирішували купити путівку на відпочинок, або яку-небудь матеріальну річ, яка, на їхню думку, допомогла б їм відчувати себе краще
Я знаю випадки, коли люди намагалися боротися з проблемами в собі і як вихід з цього становища вирішували купити путівку на відпочинок, або яку-небудь матеріальну річ, яка, на їхню думку, допомогла б їм відчувати себе краще.

Так, відпочинок на морі вам допоможе. Але лише на деякий час.

Знаєте, це як з неприємним запахом в квартирі. Ви можете побризкати духами або освіжувачем повітря. Це допоможе вам пару годин не відчувати неприємний аромат. Але що потім? Запах повернеться, тому що його причина не була усунена.

Теж саме і тут, вам стане легше під час і після відпочинку, але внутрішні причини вашої болю нікуди не подінуться. Тому обов'язково, треба працювати з ними.

Перше, що я вважаю за потрібне порадити вам, якщо вам знайома проблема самотності - це звернутися за консультаціями до професійного психолога.

Необхідно отримати допомогу фахівця і не шкодувати на це гроші. Тому що психологічне здоров'я набагато важливіше всіх матеріальних речей, це важливіше поїздки на відпочинок. Відпочинок допоможе тільки на деякий час, відпочинок не вирішить внутрішніх проблем, це зробить легко професійний психолог. Якщо ви збираєте гроші на відпустку для вирішення проблеми самотності, то краще віддайте ці гроші хорошого психолога. Він допоможе позбутися від внутрішніх затискачів і проблем, які викликають цю біль.

Можливо, ваша внутрішня біль викликаний якимись симпатіями або страхами, з усім цим вам допоможе впоратися психолог.

Друга людина, який допоможе впоратися з самотністю це не психолог, це ви самі.

Вам необхідно спостерігати за собою, за своїм внутрішніми світом. Через світло усвідомленості ви можете трансформувати свій біль.

Я розумію, що багато хто з вас не знають, що таке світло усвідомленості, якщо ви раніше не займалися медитацією. Дуже часто люди, які приходять до мене на марафон по виконанню бажання вперше стикаються з медитаціями, роблять практики на безмовність розуму і вже незабаром з ними починають відбуватися цікаві речі.

А можливо, що ви більш просунутий і вже стикалися з цим, знаєте що таке момент тут і зараз.

Як практично єдиний способів позбутися від самотності - це придивитися до своєї внутрішньої болю, зуміти розчинити її і після цього ви перестанете відчувати себе погано наодинці з собою.

Як це зробити я докладно описала в попередній статті: Як вийти з депресії самостійно за тиждень

Як позбутися від самотності і знайти коханого?

Як позбутися від самотності і знайти коханого

Найактуальніше питання для одиноких людей, це як знайти любов?

Адже часто ми думаємо, що нам погано бути на самоті і якщо ви знайдемо собі пару - то всі проблеми і біль зникнуть.

Часто нам здається, що ми самотні, тому що ми порівнюємо себе з іншими людьми. Це система сприйняття.

Одна подруга одружена, інша з хлопцем в серйозних відносинах. А у вас немає нікого, і, здається, що ви самотні і ви страждаєте від цього.

А може ваше самотність тимчасове. У вас був молодий чоловік і з якихось причин ви розлучилися. І зараз ви мучитеся від бажання повернути його, але не знаєте як це зробити. Ви боїтеся ще більше ускладнити ситуацію. А порадитися ні з ким.

Я знаю один чарівний спосіб повернути коханого навіть після тривалого розриву. Скористайся ним і вже через місяць ти будеш з посмішкою згадувати про те, що сьогодні здається трагедією. Отримати рецепт від самотності >>

Як вирішувати проблему самотності? Варіантів багато.

В першу чергу важливо усвідомити, що у вас свій шлях.

Ви знайдете партнера на іншому життєвому етапі. Саме зараз ви перебуваєте на самотньому етапі вашого життя.

Тим більше, ви не знаєте, як складуться відносини у ваших подруг через, наприклад, п'ять років, коли ви вже будете щасливі в своїх відносинах.

У кожного свій шлях. Ніколи і ні в якому разі не потрібно порівнювати себе і своє життя з іншими.

Якщо ви поки самотні, просто насолодитеся цим. Зараз вам здається, що це неможливо, але якщо ви зумієте розчинити свою біль (як я описала в статті Як вийти з депресії самостійно за тиждень ), То зможете дійсно відмінно провести самотні місяці або роки свого життя.

У цей період приділіть час собі, працюйте над собою, вдосконалюйте свої навички і хобі, читайте книги, відвідуйте різні виставки, тренінги, розвивайтеся. Ставайте кращої версією себе. Самотність дано вам для чогось ...

Полюбіть себе. Коли багато людей намагаються знайти кохання досить довгий проміжок часу - вони починають шукати причини самотності в собі. Починають звинувачувати свій характер, зовнішність і так далі.

Якщо ви хочете, щоб полюбили вас - в першу чергу, ви повинні полюбити себе.

Почніть цінувати себе, більше звертайте увагу на свої достоїнства, говорите собі компліменти. Щоранку, поки вмиваєтеся перед дзеркалом, говорите про те, наскільки ви гарні. Це допоможе вам підняти самооцінку і відчувати себе впевненіше.

Детальніше про те, як любов до себе допоможе вам залучити любов чоловіка читайте в моїй статті Найважливіший рада про те, як любов до себе допоможе вам залучити любов чоловіка .

Насолоджуватися собою, своїм життям, саме до таких дівчат, які «кайфують» від себе - тягнуться чоловіки.

Не варто засмучуватися і засмучуватися, що у вас нікого немає. Адже думки матеріальні, якщо ви будете постійно шкодувати про те, що у вас немає пари - так і буде продовжуватися.

Якщо ви відчуваєте себе самотнім через відсутність другої половинки - почніть виконувати практики для залучення любові. На нашому порталі я написала вже досить багато статей про те, як зустріти любов, ось вам керівництво до дії, читайте, дійте:

Як закохати в себе хлопця? Тепер це можливо!

Як зустріти свою любов після 10 років самотності?

Як знайти другу половинку: пишемо список якостей

Як знайти свою половинку?

Почуття самотності в парі

Що, якщо у вас вже є партнер, але ви відчуваєте себе самотнім, тому що людина вас не розуміє, або він вас не чує, або дуже часто виїжджає, залишаючи вас наодинці
Що, якщо у вас вже є партнер, але ви відчуваєте себе самотнім, тому що людина вас не розуміє, або він вас не чує, або дуже часто виїжджає, залишаючи вас наодинці.

Тут також потрібно дивитися на свою внутрішню біль, про що я писала вище. Необхідно позбутися її. І тільки після цього ви не будете відчувати себе самотньо, коли ви залишаєтеся наодинці з собою. Ви усвідомлюєте, що не самотність приносить вам біль, а ваші особисті внутрішні проблеми, які спливають, коли ви залишаєтеся один на один з собою.

Потрібно працювати з проблемами, а не з самотністю, тому що на самоті немає нічого поганого.

Зрозумійте, це прекрасний час, щоб приділити увагу собі, своїм захопленням, роботі над собою, своїм хобі. Якщо ваш партнер поїхав у відрядження, наприклад, складіть список справ, який ви можете зробити для себе.

Ви можете зайнятися творчістю, зайнятися спортом, подивитися улюблені фільми або серіали, прочитати книги.

Так само не забувайте про жіночі радості: манікюр, педикюр, масаж, салон краси і так далі.

Не обов'язково постійно бути з партнером завжди. Важливо приділяти час собі та своїм захопленням.

Що робити, якщо немає друзів?

Щоб у вас стало більше друзів, потрібно створити намір.

Я вже розповідала, як я створила свій намір і моє бажання здійснилося в статті Як минулого четверга реалізувалося мій намір ...

Припустимо, ви хочете мати п'ять друзів. Ваша мрія «щосуботи збиратися з п'ятьма подругами в кав'ярні, за парочкою теплих напоїв ділитися новинами, які сталися за останній тиждень, попліткувати».

Тоді вам необхідно створити намір:
«У мене є п'ять найкращих подруг і ми зустрічаємося з ними щотижня».

Створите намір і скоро у вас все так і буде.

Позбутися від самотності в ваших силах, дійте! А якщо вам цікаво дізнатися докладніше про мій досвід зміни реальності і позбавлення від самотності, приходьте на майстер-клас «Як навчитися швидкої матеріалізації бажань?» >>>

Читайте також:


Важлива інформація? Цінна стаття? Розкажи про неї друзям!

Як позбутися від самотності, викликаного внутрішнім болем?
Як боротися з внутрішніми проблемами?
Як позбутися від самотності і знайти коханого?
Хоча б раз кожен з нас у своєму житті задавався питанням, як позбутися від самотності?
Давайте розберемо, що таке самотність і, в дійсності, воно чи приносить нам нещастя саме по собі, або там криється щось інше?
Як боротися з внутрішніми проблемами?
Але що потім?
Найактуальніше питання для одиноких людей, це як знайти любов?
Як зустріти свою любов після 10 років самотності?
Що робити, якщо немає друзів?