Реклама
Реклама
Реклама

Вигідно і безпечно: як здати квартиру в Києві подобово без посередників

  1. Як вигідно здати квартиру в Києві
  2. Як безпечно здати квартиру в Києві
  3. Як же все-таки убезпечити себе?

Питанням, як правильно і вигідно здати квартиру в оренду в Києві, напевно задавався кожен початківець столичний орендодавець. Звичайно, велике місто надає великі можливості, але одночасно з ними - і великі ризики. раніше Doba.ua писала про те, як уникнути помилок при здачі житла подобово.

Як вигідно здати квартиру в Києві

Від чого залежить ціна на добове житло в Києві? В першу чергу від місця розташування. Наприклад, господар 1-кімнатної квартири біля Центрального залізничного вокзалу вправі просити за неї вищу ціну, ніж господар такого ж житла на лівому березі . Однак формування вартості на цьому не закінчується. якщо клас квартири на другому боці Дніпра буде вище, ніж клас тієї, яка знаходиться в центрі , То коштувати вона буде стільки ж, а то й більше.

Ще один приклад: в історичних і центральних районах, таких як Печерськ або Поділ , Здати квартиру в Києві подобово іноземцям не складе особливих труднощів. Приїжджаючи до столиці України, найчастіше житло вони підшукують саме тут. Відповідно здати квартиру в оренду подорожче буде значно легше. Однак і вимоги з боку орендарів будуть більш жорсткими. Наприклад, обов'язковою умовою буде наявність вільного паркомісця і цілодобового відеоспостереження за прибудинковою територією.

Наприклад, обов'язковою умовою буде наявність вільного паркомісця і цілодобового відеоспостереження за прибудинковою територією

Як безпечно здати квартиру в Києві

Ще один животрепетне питання, яке задають власники житла під подобову оренду - це як здати квартиру в Києві безпечно. Одна справа здавати її через агентство, де є своя система перестраховки. Інше - здати квартиру в Києві без посередників, здавалося б, на свій страх і ризик. Чому в такому разі не хочеться звертатися до ріелторів? Тому що за свої послуги вони беруть комісію, яка часто складає 30-50%, а то і 100% вартості оренди, якщо мова йде про те, щоб здати подобово квартиру класу комфорт + або люкс.

У підсумку ви як власник отримуєте меншу прибути, ніж якби здавали самостійно через спеціалізовані сервіси .

У підсумку ви як власник отримуєте меншу прибути, ніж якби здавали самостійно через   спеціалізовані сервіси

Як же все-таки убезпечити себе?

  • По-перше, ви повинні пам'ятати про страхування нерухомого та рухомого майна.
  • По-друге, перед заселенням обов'язково укладати договір оренди .
  • По-третє, брати завдаток, який одночасно буде і запорукою за можливе псування майна.

Ще один надійний спосіб захистити себе від недобросовісних постояльців - здати квартиру в Києві через букінг . Якщо потенційний орендар одразу вносить частину або всю суму за оренду житла на ваш рахунок задовго до поселення, довіру до нього підвищується. Якщо ж він з яких-небудь причин скасовує онлайн-бронювання, частина заставної суми у вигляді компенсації залишається у вас. Крім того, у вас як у власника буде не тільки телефон орендаря, але і інші дані, які він залишає при реєстрації. Детальніше про те, як підключити онлайн-бронювання до свого облікового запису, можна дізнатися тут .

Якщо ви твердо вирішили здати квартиру в Києві, то, будучи обізнаним у всіх особливостях бізнесу подобової оренди, можете сміливо починати його з нуля і бути впевненим в успіху.


Чому в такому разі не хочеться звертатися до ріелторів?
Як же все-таки убезпечити себе?