Реклама
Реклама
Реклама

У центрі Москви торгували чебуреками з людського м'яса

Шеф-кухар одного з чебуречній в Москві вбив батька своєї дружини і приготував з його м'яса національне блюдо Шеф-кухар одного з чебуречній в Москві вбив батька своєї дружини і приготував з його м'яса національне блюдо. Повідомляється, що 55-річний співробітник чебуречній на Щелковском шосе посварився з 82-річним тестем в середині вересня і під час п'яної бійки вбив його.

Чи не придумавши кращого способу, щоб приховати сліди злочину, зловмисник обробив тіло мертвого родича. За допомогою промислової м'ясорубки він зробив з його м'яса фарш, який потім використовував як начинку для своїх страв. Перш ніж злочин було розкрито, він встиг продати десятки пиріжків з людським м'ясом, відзначає "Вільна Преса" .

Кухар "чебуречна на Сухаревской" заарештований і відправлений на психіатричну експертизу, щоб перевірити, чи був він при здоровому глузді в момент злочину.

Тим часом, інформація про те, чи дійсно людське м'ясо використовувалося для виготовлення чебуреків, перевіряється. "У Східному адміністративному окрузі дійсно розслідується кримінальна справа про вбивство з подальшим розчленуванням", - заявили в ГСУ СКР по Москві. Однак висновки експертизи по останкам поки немає.

"Вбивство стовідсотково побутове, - розповів Life News слідчий СУ. - Чоловік 1956 року народження 18 вересня вбив свого 82-річного тестя в п'яній бійці. Потім, щоб непомітно винести тіло, розчленував його і сховав останки в різних місцях. До вечора 22 вересня всі останки були виявлені. Висновок буде пізніше, але можу сказати, що останки складають єдине ціле ".

Читайте найактуальніше в рубриці "Події"