Реклама
Реклама
Реклама

Козирок для кондиціонера

Купівля елітної дорогої кліматичної техніки - це завжди важливий і складний етап Купівля елітної дорогої кліматичної техніки - це завжди важливий і складний етап. Ще б пак, адже на сьогоднішній день так складно визначитися з вибором спліт-системи, а потім ще й встановити її, забезпечити технічне обслуговування. Але найголовніше питання, який часто мучить людини, що здобуває спліт-систему - це потрібен козирок над кондиціонером або ж цілком можна обійтися без нього, а, отже, і без зайвих витрат.

Що ж, металева конструкція для захисту зовнішнього блоку, якої є козирок, поза всяких сумнівів, дуже важливі і необхідні. Козирки для захисту зовнішніх блоків кондиціонерів допомагають уникнути найрізноманітніших ушкоджень, які можуть бути викликані природними впливами. Наприклад, велика ймовірність того, що кондиціонер буде пошкоджений великий бурулькою, яка впала з даху. Або, що ще гірше, на блок може обрушитися брила льоду або злежаний сніг. Все це цілком можливо в умовах російської зими. Крім природи, існують і інші чинники, наприклад, сусіди, які раз у раз викинуть що-небудь з вікна прямо на Ваш кондиціонер. Крім того, якщо будинок, в якому Ви проживаєте, досить старе, то варто остерігатися обвалюється штукатурки, плитки або балконних укосів.

Купити захисний козирок для кондиціонера - значить захистити його від усіх вищеозначених загроз, адже краще один раз витратитися на такий захист, ніж потім кілька разів на дорогий ремонт і заміну деталей Купити захисний козирок для кондиціонера - значить захистити його від усіх вищеозначених загроз, адже краще один раз витратитися на такий захист, ніж потім кілька разів на дорогий ремонт і заміну деталей.

Козирки для зовнішніх блоків кондиціонера, як правило, встановлюються разом зі спліт-системою, тому, краще всього відразу звернутися в компанію, яка може не лише продати козирок, а й встановити його.

У перелік послуг, які Ви можете замовити під час монтажу кондиціонера , Входить продажем козирків для кондиціонера, пропонованих разом з установкою. Ціна на козирок для кондиціонера разом з установкою становить 3 000 рублів.

Не забувайте, що купуючи козирок, Ви багато в чому виграєте і забезпечуєте собі гарантію того, що кондиціонер не буде пошкоджений, а, навпаки, відпрацює всі належні йому терміни, забезпечуючи комфорт і затишок в приміщенні.