Реклама
Реклама
Реклама

Автоматизована система управління мікрокліматом овочесховищ на базі ОВЕН СПК207

Для контролю мікроклімату в овочесховищах на базі обладнання ОВЕН розроблена універсальна автоматизована система управління, що забезпечує найкращі умови зберігання при мінімальному споживанні електроенергії Для контролю мікроклімату в овочесховищах на базі обладнання ОВЕН розроблена універсальна автоматизована система управління, що забезпечує найкращі умови зберігання при мінімальному споживанні електроенергії.

Система «Агро-7 мікроклімат» керує всім необхідним технологічним обладнанням: заслінками, вентиляторами, клапанами, струминними вентиляторами, калориферами, дозаторами, відсічними клапанами газового середовища. Здійснювати управління можна з різних пристроїв: від ПК до смартфона. До складу АСУ входять: сенсорний панельний контролер з веб-візуалізацією ОВЕН СПК207 , Блок управління венткамере, блок-перетворювач для датчиків на основі модулів введення-виведення ОВЕН Мх110, блок силовий комутації.

Широкі можливості АСУ забезпечує контролер СПК207 з функцією віддаленого спостереження за процесом зберігання. Він дозволяє управляти обладнанням в декількох незалежних секціях або декількох сховищах. За допомогою активних закладок легко переходити з одного екрана на інший.

Для кожного виду овочів і фруктів в програмі рецептів «Менеджер перегляду» створюються для користувача настройки параметрів і режими зберігання і багато інших Система забезпечує управління вентиляцією, контролює температуру і вологість, веде архів подій.

«Агро-7 мікроклімат» вже експлуатується в картоплесховищах в Наро-Фомінськ і Раменському районах Московської області, Тверській області на новому ангарного сховище фермерського господарства. Система може встановлюватися як на нових, так і на діючих сховищах. Розробник проекту - компанія «АгроІнжінірінг», м Володимир.

Детальніше про проект