Реклама
Реклама
Реклама

Реєстрація ТОВ

  1. Реєстрація ТОВ в Санкт-Петербурзі, СПб Юридична компанія «Пітер Консалтинг» пропонує своїм клієнтам...
  2. Реєстрація ТОВ під ключ.
  3. Як зареєструвати ТОВ в Санкт-Петербурзі?
  4. Реєстрація ТОВ з іноземними засновниками - нерезидентами РФ.
  5. Реєстрація ТОВ з юридичними особами та юр. особами - нерезидентами РФ.
  6. У вартість послуги входить:
  7. Державне мито:
  8. НАШІ БАНКИ-ПАРТНЕРИ:

Реєстрація ТОВ в Санкт-Петербурзі, СПб

Юридична компанія «Пітер Консалтинг» пропонує своїм клієнтам широкий перелік професійних послуг, однією з яких є реєстрація ТОВ.

Наші фахівці володіють достатньою кваліфікацією в питаннях реєстрації підприємств як за допомогою нотаріального посвідчення, так і за допомогою Електронної цифрового підпису (ЕЦП), що дозволяє в максимально короткі терміни незалежно від вашого місця розташування зареєструвати нову юридичну особу.

Вартість наших послуг з відкриття ТОВ становить 2 500 ₽.

Якщо у Вас є бажання зареєструвати нову фірму самостійно, Ви можете скористатися послугою з підготовки всіх необхідних документів, щоб реєстрація нової юридичної особи пройшла швидко і без будь-яких проблем.

Реєстрація ТОВ в 2019 - за одну годину:

У день звернення ми підготуємо пакет документації

На 6-ій робочих днів, ви отримуєте все установчі документи

Реєстрація ТОВ під ключ.

Дана послуга надається нами за фіксованою вартістю, що становить лише 3 500 рублів. Реєстрація "під ключ" говорить про те, що заплативши вищевказану ціну, ви отримуєте все те, що потрібно для роботи компанії, включаючи рахунок в банку і печатку організації.

При зверненні до нас, ви можете бути впевнені в відсутність прихованих платежів. Ми не збільшуємо вартість роботи в процесі надання послуги.

Реєстрація під ключ може припускати деякі додаткові витрати, пов'язані з умовами і завданнями клієнта:

  • Послуги нотаріуса і залежить від кількості засновників в створюваної фірмі
  • Наявність або відсутність адреси місцезнаходження, а так само його якість визначає кінцеву вартість

Щоб точно дізнатися ціну реєстрації, в повній відповідності з вашими індивідуальними цілями, завданнями та умовами, ви можете скористатися Калькулятором представленому на нашому сайті або зателефонуйте нам в офіс, для докладної консультації та уточнення підсумкової вартості роботи в вашому конкретному випадку.

Термін реєстрації ТОВ складає 5 робочих днів. Установчі свідоцтва зазвичай видаються на 5-й робочий день при електронній подачі і на 6-ий робочий день в ИФНС No15.

Як зареєструвати ТОВ в Санкт-Петербурзі?

Щоб відкрити нову фірму, попередньо збирається необхідна інформація, яку ви приносите принести до нас в офіс або відправляєте по електронній пошті. Нам буде потрібно:

  • Копії паспортів та ІПН засновників і директора;
  • Реквізити компанії, якщо учасником виступає юрособа;
  • Завірений у нотаріуса переклад паспорта, якщо учасником виступає іноземний громадянин;
  • Назва створюваної організації (повне, скорочене, при бажанні - іноземне);
  • Юридична адреса компанії - щоб знизити ризики відмови, в податкову рекомендується подавати гарантійний лист на придбання адреси та свідоцтво про право власності (зареєструвати ТОВ можна також на адресу постійної прописки одного з учасників);
  • Розмір статутного капіталу, який повинен становити не менше 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян;
  • Інформація про співвідношення часток учасників в статутному капіталі;
  • Дані за видами діяльності - можна дізнатися самостійно за класифікатором КВЕД або запитати у наших фахівців;
  • Бажано відразу вказати систему оподаткування. Якщо буде обрана спеціальна система (ССО), то заяву зручніше подавати в момент реєстрації ТОВ. З 2013 року заяву про застосування ССО можна подавати протягом місяця після відкриття компанії. Консультацію з даного питання також можна отримати у наших юристів.
  • Особисті побажання до того, якою має бути печатка нового ТОВ (логотип, наявність ІПН і ОГРН).

Після отримання перерахованих вище даних наші фахівці зможуть підготувати пакет документів для реєстрації, які необхідно завірити підписами учасників, після проходження цієї процедури документи необхідно надати до податкової інспекції.

За чинним законодавством при реєстрації компанії заявниками виступають всі учасники, при цьому форму про створення компанії при наявності кількох засновників допускається запевнити у різних нотаріусів.

Варто звернути увагу, що в разі нотаріального посвідчення присутня необхідність оплати мито в розмірі 4000 руб. Зробити це може будь-який з учасників або будь-яка особа, від імені учасника, а для подачі та отримання документів в ИФНС необхідно зробити довіреність на вчинення реєстраційних дій.

Реєстрація ТОВ з іноземними засновниками - нерезидентами РФ.

Процес реєстрації компанії з учасниками-нерезидентами РФ практично не відрізняється від стандартної процедури.

Єдина відмінність полягає в тому, що паспорт нерезидента повинен бути офіційно переведений на російську мову.

Для вчинення нотаріальних дій на території РФ важливо, щоб нерезидент міг говорити російською мовою особисто, або міг висловлюватися з уповноваженими органами через кваліфікованого і сертифікованого перекладача (в такому випадку присутність перекладача в конторі у нотаріуса обов'язково).

Реєстрація ТОВ з юридичними особами та юр. особами - нерезидентами РФ.

Якщо учасником нової компанії виступає вже зареєстроване товариство, нам будуть потрібні:

  • ІПН (або свідоцтво про Державну) юридичної особи, зареєстрованої на території РФ або нотаріально завірений переклад установчих документів іноземної компанії.
  • Копію паспорта та ІПН керівника або переклад паспорта завірений нотаріально, якщо керуючим є керівник іноземної компанії.
  • Назва організації (повне, скорочене, іноземне).
  • Дані по юридичній місцезнаходженням (гарантійний лист від власника приміщення і свідоцтво про право власності, або виписка з ЕГРН).
  • Розмір статутного капіталу з інформацією про співвідношення часток засновників, види економічної діяльності та побажання до друку (якщо такі є).

Детальну консультацію з усіх питань можна отримати абсолютно безкоштовно у наших юристів.

У вартість послуги входить:

  • Консультація по будь-яких питань реєстрації ТОВ.
  • Підготовка пакету паперів для реєстрації в ИФНС (заяву форми Р11001, Рішення No1 або протокол про створення товариства, Статут ТОВ).
  • Підбір видів діяльності (відповідно до загальноросійському класифікатору кодів КВЕД).
  • Допомога у виборі оптимальної системи оподаткування.
  • Заява про перехід на спеціальний податковий режим (при бажанні).
  • Супровід клієнта при відвідуванні нотаріальної контори.
  • Подача і отримання документів в МИФНС №15.
  • Перевірка отриманих паперів на комплектність.
  • Виготовлення друку ТОВ (пластмасова оснастка, автоматична оснастка, логотип) на Ваш вибір.

Додаткові послуги

Крім уже названих стандартних послуг при реєстрації компанії, ви можете також замовити:

  • Надання юридичної адреси для реєстрації - 27 000 ₽.
  • Резервування розрахункового рахунку в банку - БЕЗКОШТОВНО.
  • Виїзд кур'єра для укладення договору на надання послуг - 1000 ₽.

Державне мито:

Діючі норми передбачають необхідність сплати державного мита при бажанні зареєструвати ТОВ, розмір якої становить 4 000 ₽.

Мито необхідно оплачувати додатково, при цьому слід особливо відзначити, якщо Податкова Інспекція вважатиме неможливим відкриття компанії та винесе відмову, держмито не буде повернута, а подані раніше документи залишаються в державних органах і відправляється в архів.

У зв'язку з нововведеннями з 1 січня 2019 року за електронною подачі документів державне мито, що стягується за реєстрацію ТОВ скасована (ФЗ «Про внесення зміни до статті 333.35 частини другої Податкового кодексу РФ» від 29.07.2018 № 234-ФЗ)

Для подачі документів таким чином буде потрібно Електронний Цифровий Підпис (або просто ЕЦП) фізичної особи, при цьому варто відзначити, що якщо засновників кілька, то підпис доведеться зробити на кожного з них.

Даного комплекту документів достатньо для відкриття розрахункового рахунку в будь-якому обраному Вами банку.

По завершенні процедури фахівці нашої компанії готові надати Вам допомогу у відкритті розрахункового рахунку в будь-якому банку-партнері абсолютно БЕЗКОШТОВНО. Також ми пропонуємо Вам скористатися послугами бухгалтера .

Ми займаємося не тільки реєстрацією ТОВ, сферою нашої діяльності є будь-які реєстраційні дії, пов'язані з юридичними особами в СПб. Ми здійснюємо бухгалтерський супровід, а також надаємо юридичну допомогу вам і вашому бізнесу.

НАШІ БАНКИ-ПАРТНЕРИ:

Якщо Ви вирішили зареєструвати ТОВ в Санкт-Петербурзі самостійно, Ви повинні добре вивчити закон. Також ми настійно рекомендуємо ознайомитися з порядком реєстрації. А наймудрішим рішенням буде звернення до фахівців за підготовкою заяви Р11001 для ИФНС і консультацією по складанню статуту та комплект документів.

Як зареєструвати ТОВ в Санкт-Петербурзі?