Реклама
Реклама
Реклама

SERGEI PENKIN - До 5 лютого на всі квитки знижка 30%!

Сергій Пєнкін привезе до Таллінна нову програму 'Ностальгія' Сергій Пєнкін привезе до Таллінна нову програму 'Ностальгія'.

16 лютого в концертному будинку Nordea з новим грандіозним шоу «Ностальгія» виступить кумир естетів, володар звання «Золотий голос Росії» і безлічі музичних премій, епатажний Сергій Пєнкін.

Сергій Пєнкін - найбільш непересічна, інтригуюча і авангардна особистість російського шоу-бізнесу. Їм неможливо не захоплюватися: кожне його виступ - невеликий, але яскравий, інтригуючий моноспектакль. Сергій Пєнкін занесений в Книгу рекордів Гіннеса як володар унікального за своїм діапазону голосу в чотири октави. Але є унікальним не тільки голос співака. Унікальні м'яка, що йде в минуле манера поведінки і розкішний стиль одягу. Яскраві костюми та незвичайні головні убори по своїй екстравагантності ставлять артиста в один ряд з такими виконавцями, як Елтон Джон і Бой Джордж. У своїй творчій діяльності Пєнкін співпрацював з такими зірками світової величини, як Деміс Руссос, Тото Кутуньо і Монсеррат Кабальє.

В ПЕРІОД З 06.01 - 05.02.2015 НА ВСЕ КВИТКИ ДІЄ ЗНИЖКА - 30%.