Реклама
Реклама
Реклама

Заходи щодо забезпечення пожежної безпеки на підприємстві

  1. Для чого потрібні МОПБ
  2. Що включає розділ МОПБ
  3. індивідуальний розрахунок

Заходи щодо забезпечення пожежної безпеки на підприємстві - це обов'язкові вимоги, виконання яких контролюється державними органами. Наша компанія пропонує послуги по виконанню комплексу заходів щодо розробки та складання всієї необхідної документації та ін. Ми працюємо з будь-яким типом об'єктів, серед яких житлові будинки, торговельні та виробничі підприємства, інженерні споруди та інші.

Наша компанія пропонує послуги

Ми здійснюємо послуги на високому професійно-кваліфікаційному рівні, а також забезпечуємо індивідуальний підхід. У штаті наших співробітників працюють досвідчені фахівці, які володіють усіма інструментами, необхідними для надання зазначених послуг. В ході роботи нами будуть запропоновані ідеї, які в повній мірі задовольнять вимоги не тільки замовника, але і контролюючі органи.

Для чого потрібні МОПБ

Розділ МОПБ покликаний забезпечити максимальну безпеку людей, що знаходяться на підприємстві, а також запобігти виникненню пожежі. Також в розділ заходів входить пункт щодо забезпечення дій під час спалаху (гасіння, евакуація і т.д.).

Заходи щодо забезпечення пожежної безпеки на підприємстві дозволять захистити людей і значно знизити ризики виникнення пожежі. Процес розробки даних заходів в значній мірі складний і хитромудрі. Не маючи досвіду і певних знань якісно захистити підприємство від пожежі, а також від штрафних санкцій з боку державних органів, практично неможливо. Від того, наскільки грамотно будуть проведені всі етапи заходів, залежить безпека і збереження життів і здоров'я людей, що знаходяться на підприємстві.

У штаті нашої компанії працюють висококваліфіковані фахівці, які з радістю візьмуться навіть за самий нестандартний проект. У нашій практиці зустрічалися специфічні проекти, які вимагали нестандартного підходу до розробки всіх заходів щодо забезпечення пожежної безпеки. Кожен проект був завершений з успіхом і високим рівнем професіоналізму.

Що включає розділ МОПБ

Заходи щодо забезпечення пожежної безпеки на підприємстві можуть включати в себе різний обсяг інформації, викладеної в спеціальній документації. Обсяг безпосередньо залежить від ступеня складності і конструктивних особливостей приміщень та будівлі в цілому. Всі фактори, які впливають на пожежну безпеку, повинні бути розглянуті і в повній мірі враховані.

В якості підтвердження правильності розроблених заходів до проекту можуть бути додані розрахункові дані, що обгрунтовують забезпечення безпечної евакуації людей при пожежі. План евакуації повинен бути розроблений з урахуванням всіх особливостей приміщень, кількості людей, розміру проходів, кількості дверних прорізів, сходів і т.д.

індивідуальний розрахунок

розділ МОПБ , А точніше послуги з його розробки, не мають фіксованої вартості. Кожен проект розглядається індивідуально, а вартість послуг розраховується з урахуванням специфіки певного будівлі. Наші фахівці попередньо вивчать об'єкт і розрахують вартість комплексу необхідних послуг.

Звернувшись в нашу компанію, ви отримаєте індивідуальний підхід, грамотну документацію, захист від пожежі і повне узгодження проектної документації з державними органами. Ми дорожимо своєю репутацією, тому докладемо максимум зусиль для реалізації всіх вимог замовника. У нашому арсеналі є всі необхідні інструменти для створення і узгодження заходів щодо забезпечення пожежної безпеки. Клієнти рекомендують нашу компанію своїм друзям і знайомим.