Реклама
Реклама
Реклама

Що надіти під час вагітності? Мода по триместрах

  1. На перше
  2. На друге
  3. на третє
  4. І на десерт

З настанням вагітності все навколо вас змінюється. Жінка в цікавому положенні стає більш емоційною і мінливою. Але є бажання, яке залишається - завжди хочеться виглядати красивою! Ви хочете одягатися так само красиво і стильно, як і до вагітності.


Ви хочете одягатися так само красиво і стильно, як і до вагітності

Але навіть самі підковані в стилі жінки ламають голову над тим, як це зробити. А адже вагітність - це всього лише особливий час, коли ви можете виглядати і відчувати себе чарівно. Насолоджуйтесь!

Перебіг вагітності досить тривалий процес: ви і ваше тіло змінюється поступово. Як немає двох однакових жінок, так і немає двох однакових течій вагітності. Всі ми різні. Однак кожна проходить певні етапи. Ці етапи називаються триместрами і тривають по три місяці.

На перше

Перший триместр супроводжується незначними змінами вашого тіла і значними психологічними змінами. У вас можуть змінитися смак до їжі, квітам, ну і, звичайно, до одягу. Так, адже у вас тепер новий статус! Не бійтеся бути нової. Зміни в одязі будуть вторити вашим внутрішнім змінам, і ви будете почувати себе гармонійно.

Десь до кінця першого - на початку другого триместру ви відчуєте вже фізичну необхідність оновлення вашого гардеробу.

Вам мають бути тривалі пошуки по віртуальним і реальним магазинам. Раджу почати з останніх, в цьому випадку ви зможете приміряти на себе більшу кількість незвичної одягу і зрозуміти, що вам зручно і потрібно. Знайти відразу ідеальний наряд буде нелегко.



Можу запропонувати кілька порад, які я, як дизайнер і мама, випробувала на собі:

  • вибирайте якісний одяг. Ви будете носити і прати ваш «вагітний» гардероб набагато частіше, ніж інший одяг;
  • тканини, з яких пошиті речі, повинні бути натуральними. Вони допоможуть уникнути алергії, перегріву і пітливості;
  • не затайте ваш опуклий животик. Це найпрекрасніший час у вашому житті! Прийміть його і не ховайтеся за безформною одягом;
  • розкрийте свої достоїнства. Вибирайте моделі, які підкреслять ваше декольте і плечі;
  • знайдіть для себе річ, так звану «інвестицію». Вона прослужить вам кілька сезонів. Наприклад, самодостатнє осіннє плаття, яке в зимовий період можна одягнути з гольфом і легінсами;
  • отримаєте максимальну віддачу від вашого «вагітного» гардероба. Вибирайте сучасні вільні силуети в нейтральних тонах, а потім просто грайте з взуттям і аксесуарами.

На друге

Тепер ви готові бути красивою в наступні місяці вашої вагітності. Наступний другий триместр у багатьох проходить на підйомі сил і енергії. Хочеться все встигнути, перевернути гори. І у вас все вийде!

Ходіть в театри, слухайте музику, спілкуйтеся з друзями. Вам може захотітися бути в центрі уваги. Тоді вибирайте красиву яскравий одяг. Ваша шкіра і волосся світяться, можна підкреслити це новою зачіскою та аксесуари.

Ви можете стати помітне за допомогою незвичайних деталей, цікавого малюнка тканини і сміливих квітів. Але все повинно бути в гармонії. Вашу радість підкреслять насичені кольори, такі як королівський синій, смарагдовий, яскравий рожевий.

на третє

У третьому триместрі жінки зазвичай закінчують свої особисті справи, оформляються в декретну відпустку і готуються безпосередньо до появи малюка. У цей період майбутній мамі хочеться виглядати і відчувати себе розслаблено і стильно.

Тоді ви можете вибрати комфортну і модний одяг. Тут вам як ніколи знадобиться стиль мінімалізм: він не впадає в очі, захищає вас, відсутність спірних деталей додасть впевненість у своєму виборі. Наприклад, прямі сукні-туніки темних спокійних кольорів.

Знайти почуття захищеності вам допоможе затишна одяг вільної форми: об'ємні светри, хутряні жилети, пончо. Важливо, особливо в холодну пору року, підібрати верхній гардероб, який буде легким, комфортним, і може стати в нагоді і після появи малюка. Вибирайте модні речі, зимовий сезон це дозволяє.

І на десерт

Кожен триместр хороший по-своєму. І якщо ви добре себе почуваєте, то не варто відмовляти собі в задоволенні від відвідування свят і вечірок. Можна і навіть потрібно виходити в світ, влаштовувати чудові романтичні вечері в вечірніх нарядах, святкова обстановка піде майбутній дитині тільки на користь - адже мамин емоційний фон передається і йому!

При цьому важливо правильно вибрати вечірнє вбрання, щоб жінка відчувала себе по-королівськи.

Але як би ви не проживали свою вагітність, не намагайтеся її просто перечекати. Ловіть кожну мить, даруєте собі радість від кожної дрібниці. Не приховуйте свою опуклість, одягайтеся красиво і стильно, це додасть хорошого настрою і здоров'я! Спілкуйтеся і наряжайтесь! Адже цей період ви будете згадувати все життя!

Красивого вам настрою!


Шановні читачі! Чи згодні ви з рекомендаціями Тетяни? Чи повинна вагітна залишатися стильною і яскравою. Або животик потрібно ховати за безформну одяг від сторонніх очей? Чекаємо ваші відповіді в коментарях! Якщо у вас збереглися фотографії "чарівного часу", чекаємо їх в народному фотофакти ТУТ >>>

Чи згодні ви з рекомендаціями Тетяни?
Або животик потрібно ховати за безформну одяг від сторонніх очей?