Реклама
Реклама
Реклама

Купити ділянку на березі річки в селі під ІЖС - недорого від «Інвест Нерухомість»

  1. Переваги ділянок під ІЖС з виходом до річки Будь-яке село біля річки відрізняється наступними перевагами:...
  2. Для кого в першу чергу будуть цікаві ділянки на березі річки?

Переваги ділянок під ІЖС з виходом до річки

Будь-яке село біля річки відрізняється наступними перевагами:

  • Сприятливим мікрокліматом за рахунок оптимальної вологості в спекотні літні дні;
  • Великою кількістю мальовничих місць для пасивного і активного відпочинку, включаючи риболовлю та полювання;
  • Відсутністю проблем з водою для поливу - завжди є можливість зробити неглибокий колодязь прямо на ділянці;
  • Біля річки легше облаштовувати сади, так як не потрібно регулярний полив - рослини отримують всю необхідну вологу з ґрунту;
  • Продаж ділянок здійснюється недорого, так як в Заокському районі широко розвинена мережа природних водойм.

У зв'язку з цим села на берегах річок - дуже поширене явище, і тому ми вибрали для своїх котеджних селищ кращі місця.

Особливості селищ із земельними ділянками біля річки від компанії «Інвест-Нерухомість»

У нашій власності більше десяти різних селищ, розташованих біля річок, на території яких ви можете купити землю під будівництво. Це повноцінні обслуговуються поселення зі своєю інфраструктурою, інженерними комунікаціями. Ось деякі з їхніх переваг:

  • Наявність зручних, упорядкованих під'їзних шляхів і внутрішніх доріг: грунт, гравій, асфальт;
  • Пряме сполучення з Тулою і Москвою по Сімферопольському шосе і многополосной трасі М2;
  • Наявність електрики, можливе підключення газу, водопостачання;
  • КПП на в'їздах на територію селищ;
  • Обслуговування інженерних комунікацій;
  • Прибирання територій, вивезення сміття, розчищення доріг в зимовий час.

Кожен селище, в якому ви можете купити ділянку біля річки, відрізняється продуманим плануванням для максимальної зручності власників, забезпечення зручного зустрічного роз'їзду на внутрішніх дорогах, безпроблемного підведення будівельної важкої спецтехніки. На сторінках нашого сайту представлені генеральні плани, в яких ви можете ознайомитися з інфраструктурою поселень. Тут представлені межі ділянок, площа кожного з них, вартість. Загальний план показує розташування точок підключення до інженерних мереж, наявність в безпосередній близькості адміністративних та інших об'єктів.

Куплена вами земля на березі річки на повністю законних підставах може використовуватися під індивідуальне житлове будівництво. Наша компанія надає повний комплекс послуг з переоформлення майна, його страхування, а також проектування і реалізації підрядів будь-якої складності. Ми ведемо будівництво всіх масштабів на найвигідніших умовах із суворим дотриманням термінів і гарантіями якості, відповідності СНиП, ГОСТ та іншим нормативним актам. Ми надаємо послуги комплексно, «під ключ», вводимо житло в експлуатацію.

приховати Читати далі

Для кого в першу чергу будуть цікаві ділянки на березі річки?

В першу чергу такі земельні ділянки будуть цікаві любителям активного відпочинку та риболовлі. Навіть невеликі річки району багаті на рибу, а вздовж берегів гніздяться качки та інша дичина. Також дуже зручно організовувати полив саду та городу, так як вода знаходиться в безпосередній близькості від поверхні землі, що дозволяє облаштовувати неглибокі колодязі. Також берег річки - це відмінне місце для сімейного відпочинку з дітьми і барбекю. Невеликі лісові посадки допомагають сховатися від пекучого сонця в спекотні літні дні, щоб насолодитися безтурботним відпочинком на природі.

Наша компанія пропонує широкий вибір земельних ділянок, ознайомитися з якими можна на сторінках каталогу. Інформація постійно актуалізується, за генеральним планом видно, які землі вільні, які продані. При виникненні додаткових питань ви можете безпосередньо зв'язатися з нашими фахівцями, щоб уточнити питання вартості, деталі іпотечних програм, розстрочки, можливості надання знижок. Також ви зможете узгодити з нашими консультантами найбільш зручний час для перегляду цікавлять вас ділянок в наших коттеджн6их селищах. Для прямого зв'язку з нами використовуйте дані з розділу «Контакти».

приховати Читати далі Для кого в першу чергу будуть цікаві ділянки на березі річки?