Реклама
Реклама
Реклама

Здоров'я в кожному бульбашці!

Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита

Чарівні властивості кисневих коктейлів відкрили порівняно недавно - всього в 60-х роках минулого століття, але оцінити очевидну користь для організму змогли відразу. Кисневий коктейль в сучасному розумінні - насичений киснем спінений сік, який, потрапляючи в шлунок, негайно всмоктується в кров у вигляді кисню, вітамінів і мікроелементів. Насичення організму необхідним для дихання газом відбувається в рази швидше, як наслідок - здатність кисневого коктейлю вирішувати безліч проблем зі здоров'ям.

Проведені російськими вченими дослідження показали, що вживання кисневого коктейлю знижує стомлюваність, позбавляє від втоми, покращує сон, стимулює сердечне і мозковий кровообіг, роботу імунної системи, оптимізує рівень цукру в крові, активізує клітинний метаболізм, сприяють нормальному розвитку малюка під час вагітності, покращує стан серцево-судинної, травної, нервової та дихальної систем організму.
У кисневих барах Чити ви можете спробувати і полюбити дев'ять різних за смаком кисневих коктейлів. Виберіть свій: яблучний, апельсиновий, ананасовий, банановий, вишневий, журавлинний, виноградний, гранатовий, полуничний. Нова spoom-технологія перетворює сік в ніжну за текстурою, консистенції талого морозива, повітряну піну, яку можна їсти ложечкою або пити через трубочку.

Отримувати задоволення і зміцнювати здоров'я можна в ТРЦ «Максі» на Шилова, 100, в ТЦ «Ельдорадо» по вулиці Бабушкіна, 33, в ТЦ «Квартал» на Новобульварной, 36 і в басейні «Нептун» на проспекті Бєліка, 33. Також кисневі бари встановлюються на майданчиках під час всіляких міських заходів.
Крім того, ТОВ «Екологічні системи» укладає договори зі шкільними та дошкільними освітніми установами на доставку кисневих коктейлів дітям. У штаті є медичний працівник, під наглядом якого вона відбувається.
З питань співпраці дзвоніть: + 7-914-461-9282 і + 7-924-500-6771

Фото: Катерина Троцюк 1

Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита   Фото: Катерина Троцюк 2   Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита   Фото: Катерина Троцюк 3   Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита   Фото: Катерина Троцюк 4   Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита   Фото: Катерина Троцюк 5   Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита   Фото: Катерина Троцюк 6   Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита   Фото: Катерина Троцюк 7   Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита   Фото: Катерина Троцюк 8   Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита   Фото: Катерина Троцюк 9   Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита   Фото: Катерина Троцюк 10   Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Фото: Катерина Троцюк 2 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Фото: Катерина Троцюк 3 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Фото: Катерина Троцюк 4 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Фото: Катерина Троцюк 5 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Фото: Катерина Троцюк 6 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Фото: Катерина Троцюк 7 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Фото: Катерина Троцюк 8 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Фото: Катерина Троцюк 9 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Фото: Катерина Троцюк 10 Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита

фото: Катерини Троцюк

Все, що відбувається в Забайкаллі і місті Чита Марія Воронова 2011-04-11 10:39, 11 квітня 2011