Реклама
Реклама
Реклама

Супровід БАНКРУТСТВА фізичних осіб в Рибінську

З 1 жовтня 2015 р визнати себе банкрутами можуть не тільки індивідуальні підприємці і юридичні особи, а й звичайні громадяни.

До переваг наслідків банкрутства громадянина можна віднести:

1) Повний списання всіх боргів,

2) Припинення всіх виконавчих проваджень,

3) Закриття всіх кредитних договорів,

4) Припинення всіх судових процесів,

5) Припинення дзвінків колекторів,

6) Зняття заборони на виїзд за кордон.

Заява «Про визнання громадянина-підприємця банкрутом» подається в Арбітражний суд суб'єкта РФ, в якому проживає громадянин. Правом на подачу заяви про визнання громадянина-підприємця банкрутом володіє сам громадянин, конкурсний кредитор і уповноважений орган по обов'язкових платежах (наприклад, податкова інспекція). До заяви додаються всі необхідні і передбачені законом документи, що підтверджують майновий стан громадянина.

Якщо Заява підготовлено мотивовано й обгрунтовано, а також зібраний весь пакет документів до нього, то Арбітражний суд прийме заяву і призначить дату засідання для визначення обґрунтованості заяви про банкрутство фізичної особи. Якщо подана заява визнається обгрунтованим, щодо нього вводиться процедура банкрутства.

З цього моменту управління фінансовими справами боржника переходить до фінансового керуючого, призначеного судом з СРО, а всі вимоги кредиторів підлягають пред'явленню в рамках процедури банкрутства, по завершенні якої громадянин буде визнаний банкрутом, а всі його борги - списуються.

Після закінчення процедури банкрутства, незалежно від того, повністю або частково були покриті вимоги кредиторів, боржник:

1) Чи звільняється від вимог, що залишилися непогашеними,

2) Протягом п'яти років після завершення процедури банкрутства, громадянин зобов'язаний вказувати на факт свого банкрутства при зверненні в кредитні організації за видачею позик і кредитів,

3) Також протягом цих п'яти років не може бути повторно ініційована процедура банкрутства відносно цього громадянина за заявою самого громадянина. У разі повторного визнання громадянина-підприємця банкрутом протягом зазначеного періоду за заявою кредитора або уповноваженого органу вказане правило звільнення громадянина від зобов'язань не застосовується.

4) Банкрут протягом трьох років з дати завершення процедури банкрутства не може обіймати посади в органах управління юридичної особи або іншим чином брати участь в управлінні юридичною особою

Майно, яке не підлягає реалізації за процедурою банкрутства:

1) Житлове приміщення, якщо воно є єдиним житлом для банкрута, за винятком нерухомості, яка знаходиться в іпотеці.
2) Земельні ділянки, якщо на них розташоване єдине житло боржника, за винятком ділянки, який знаходиться в іпотеці.
3) Предмети домашньої обстановки та постійного особистого користування. Наприклад, взуття, верхній одяг, посуд та ін., За винятком коштовностей і предметів розкоші.
4) Речі, які необхідні в процесі отримання заробітку. Наприклад, якщо джерелом заробітку є швейна справа, то швейна машинка буде річчю, за допомогою якої заробіток видобувається.
5) Речі і будови особистого підсобного господарства, худобу, насіння. Те, що не використовується для підприємницьких цілей.
6) Продукти харчування та грошові кошти, (загальний розмір не повинен бути меншим за прожитковий мінімум, який встановлений законом).
7) Нагороди, призи, які належать банкруту.

Чи допоможе закон від агресивної діяльності колекторів?

Управління фінансовими справами боржника переходить до арбітражного керуючого, який стає законним представником громадянина, а всі вимоги кредиторів підлягають пред'явленню тільки в судовому порядку і лише в справі про банкрутство. Таким чином, колекторам і іншим зацікавленим особам доведеться вести переговори безпосередньо з арбітражним керуючим виключно в правовому полі.

Скільки коштує процедура банкрутства фізичних осіб?

Ми пропонуємо свої послуги з супроводу всієї процедури банкрутства фізичних осіб - від подачі відповідної заяви до прийняття рішення про визнання клієнта банкрутом і списання йому всіх боргів. При цьому ми робимо все, щоб зберегти по максимуму наявні ваші активи і майно.

Вартість послуги оформлення банкрутства фізичних осіб залежить від конкретної ситуації і обраного пакета послуг. Ви можете отримувати у нас консультацію досвідченого юриста і вирішити діяти своїми силами, можете доручити нам складання потрібних документів, або повністю передати ведення всіх справ по звільненню вас від кредитних зобов'язань.

Ціна послуг за процедурою банкрутства в порівнянні з вигодою, одержуваної від списання боргів, мізерна. Заплативши професіоналу, ви позбудетеся від турбот від оформлення документів і спілкування з представниками кредиторів і судових органів.

Порядок нашої роботи по супроводу процедури банкрутства фізичних осіб полягає в наступному:

1 Етап - «Консультації по процедурі банкрутства фізичних осіб».
В рамках даного етапу громадянин отримує повну необхідну інформацію про процедуру банкрутства, встановленої законодавством РФ і діючої з 01 жовтня 2015 року, проводиться правова оцінка документів громадянина, необхідних при процедурі визнання громадянина-підприємця банкрутом, а також виробляється індивідуальний для кожного клієнта порядок дій, пов'язаних з даною процедурою.

2 Етап - «Досудове юридичний супровід процедури банкрутства фізичних осіб»
В рамках цього етапу проводиться збір необхідних для судового засідання документів, фахівцями готується Заява до Арбітражного суду «Про визнання громадянина-підприємця банкрутом» та представлення інтересів громадянина в судовому засіданні в Арбітражному суді відповідного суб'єкта РФ.

3 Етап - «Юридичний супровід процедури банкрутства при призначеному фінансовому керуючому»
В рамках цього етапу проводиться повний правовий супровід клієнта до закінчення процедури банкрутства (в тому числі участь в зборах кредиторів громадянина, участь в складанні плану реструктуризації боргу і т.п.)

Для отримання більш детальної інформації Ви можете записатися на консультацію з питань банкрутства по телефону:

+ 7-920-650-40-75,

(4855) 23-96-08.

або заповніть форму зворотного зв'язку . Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом.

Коментування і розміщення посилань заборонено.

Чи допоможе закон від агресивної діяльності колекторів?
Скільки коштує процедура банкрутства фізичних осіб?