Реклама
Реклама
Реклама

Михайлюк зробив офіційну заяву щодо ініційованої процедури банкрутства Миколаївського заводу "Океан" - Моє Місто

За останній час питання про банкрутство заводу "Океан" став дуже обговорюваних.

16 липня Президент Миколаївського суднобудівного заводу «Океан» зробив офіційну заяву щодо ініційованої процедури банкрутства:

"Процедура банкрутства ініційована одним з кредиторів заводу з приводу незначного боргу, який виник ще в 2010 році. Ситуація не є критичною і не вплине на діяльність" Океану ". Завод продовжує реалізовувати програму довгострокового розвитку, працює в нормальному режимі. Робота менеджменту щодо виведення підприємства з кризи дозволила збільшити обсяг виробництва в 7,6 рази за останні півроку, погасити заборгованість по заробітній платі на загальну суму 32,5 млн грн, залучити нові замовлення на ремонт і модернізацію суден "- заявив Президент Миколаївського суднобудівного заводу "Океан" Володимир Михайлюк

Довідка:

ПАТ Миколаївський суднобудівний завод «Океан» - заснований в 1951 році. «Океан» - одне з найбільших підприємств у суднобудівній галузі України. За 60 років роботи заводом побудовано більше 400 технічно складних суден загальною водотоннажністю понад 4 млн. Тонн.

Підприємство спеціалізується на виробництві і ремонті контейнеровозів, комбіфрейтер, буксирів-постачальників льодового класу, танкерів-хімовозів, балкерів і інших видів.

З листопада 2011 року по червень 2012 року Президентом Миколаївського суднобудівного заводу «Океан» був Василь Федін, який реалізував програму з виведення заводу з кризи.


За останній час питання про банкрутство заводу Океан став дуже обговорюваних

Додайте «Моє Місто» в обрані джерела Google News