Реклама
Реклама
Реклама

Юридична фірма НТС Консалтинг

NTS Consulting - надійний партнер!

Юридична компанія НТС Консалтинг розпочала свою діяльність на ринку юридичних послуг України в 2006 році і за час свого існування встигла заслужити репутацію надійного партнера.

Про сновном напрямками діяльності юридичної фірми НТС Консалтинг є юридичні послуги для бізнесу: реєстрація підприємств різних форм, перереєстрація фірм (в т.ч. зміна учасників, адреси, назви, директора, видів діяльності), ліквідація підприємств, отримання різних ліцензій і дозволів (в т.ч. туроператорська ліцензія, будівельна ліцензія, дозвіл на працевлаштування іноземця), консультування з питань оподаткування, стягнення дебіторської заборгованості, комплексне юридичне обслуговування.

Юридична фірма НТС Консалтинг надає дійсно якісні юридичні послуги. Наші клієнти завжди можуть розраховувати на професійний підхід як в рішенні первинних завдань, пов'язаних зі створенням їх бізнес структури, так і у вирішенні подальших питань забезпечення її діяльності (юридичний супровід бізнесу в подальшому). Ми завжди будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів і готові докласти максимум зусиль для найбільш ефективного вирішення Ваших проблем.

Реєстрація фірм

Довірте нам вирішення всіх своїх проблем, пов'язаних з організацією Вашого бізнесу. Досвідчені фахівці нашої компанії якісно і швидко проведуть реєстрацію ТОВ у всіх держорганах. Вам необхідно лише зателефонувати, все інше зробимо ми!
Консультації можна отримати за телефонами: (044) 223-45-81, 227-35-91

Детальніше про послугу Реєстрація ТОВ

перереєстрація

В процесі діяльності компанії часто трапляється необхідність провести певні зміни: змінити адресу, засновників, директора, види діяльності, назва і т.д. Фахівці нашої компанії проведуть реєстрацію будь-яких змін у всіх необхідних органах в стислі терміни.

Детальніше про послугу Реєстрація змін