Реклама
Реклама
Реклама

Соліста Львівської опери і балету внесли в базу миротворця

У Львівському театрі опери та балету проведуть службове розслідування через звинувачення Миколи Санжаревського у фінансуванні ДНР.

У соцмережах Санжаревський відкрито підтримує збройну агресію Росії на Донбасі vkfaces.com

Читай також: Ветеран АТО: Риболовля поставляє свої горішки в "Лугандонію"

Соліста Львівського театру опери та балету ім. Крушельницької Миколи Санжаревського за антиукраїнську пропаганду активісти сайту Миротворець включили в свою базу.

Відповідні дані були оприлюднені на сайті 8 січня.

Соліста театру опери та балету вважають посібником терористів, його звинувачують також в зборі коштів для бойовиків ДНР.

У Львівському театрі опери та балету вже відреагували на звинувачення. Директор і художній керівник театру Василь Вовкун обіцяє провести службове розслідування у зв'язку з антиукраїнськими поглядами Санжаревського, повідомляє Львівський портал .

Читай також: Жебрівський пояснив, як РФ "годує" своїх маріонеток на Донбасі

Варто зазначити, що журналістка Олена Добровольська провела власне розслідування по персоні Санжаревського. Вона опублікувала скріншоти його постів в ВКонтакте, в яких він висловлює підтримку бойовикам і поширює антиукраїнську пропаганду. Вона також з'ясувала, що Санжаревський, можливо, за допомогою WebMoney збирав і перекладав гроші терористам ДНР.

Нагадаємо, в листопаді 2017 року СБУ звинуватила у фінансуванні тероризму відому компанію.