Реклама
Реклама
Реклама

День Незалежності 2017 Краматорськ: Квартал-95

Студія "Квартал-95" і "Голос країни" в День Незалежності безкоштовно виступлять в Краматорську

У День Незалежності в Краматорську Студія "Квартал-95" і "Голос країни" виступлять з безкоштовним концертом, на якому особливими гостями стануть військові та волонтери.

В День Незалежності України 24 серпня з нагоди святкування 26-ї річниці в Краматорську на площі Миру пройде безкоштовний концерт Струд "Квартал 95". Про це повідомляє Олена Кравець, яка привітала українців віршем в Instagram.

"У День Незалежності ми всім Кварталом (і навіть з балетом) вирушаємо з концертом до Краматорська. Нас чекають і ми чекаємо ...) 24 серпня, площа Миру, 19.00 ... І я не знаю, що я люблю більше-свято рідної землі або вірші її Лесі ... ", - написала Кравець в Instsgram.

Як повідомляє прес-служда адміністрації Донецької області, о 16:15 відбудеться безкоштовний святковий концерт фіналістів талант-шоу "Голос Країни", а о 19.00 з безкоштовним концертом виступить Студія "Квартал 95".

Дивитися онлайн трейлер виступу "Квартал 95" в Краматорську:

"Квартал 95" обіцяє 3-годинну концертну програму. Жителі східних міст України побачать новий "Вечірній Квартал", телевізійна прем'єра якої відбудеться в ефірі каналу "1 + 1" тільки в кінці вересня. Також акторський колектив покаже вже популярні і улюблені номери своєї програми. Готуються і музичні вітання від українських виконавців.

Відвідати великий концерт зможуть всі бажаючі - вхід вільний. Відсвяткувати разом з "Кварталом 95" День Незалежності запрошені військові, волонтери, вихованці дитячих будинків та всі, хто бажає весело і дружно відзначити головний Свято країни.