Реклама
Реклама
Реклама

Олександр Ставер: Кораблі США хочуть прийти в Азовське море


Так що таке твориться з погодою? Прокидаєшся, а там ... бррр ... осінь настає. Чому так несподівано? Чиї це підступи? Кліматичне зброю? Системи якісь невідомі? Так і до снігу за вікном недалеко. Куди дивиться Путін? Куди дивиться Медведєв? Чому уряд не дбає про свій народ?
Ось ніколи не думав, що правда для людей з поганим настроєм, може бути цікава комусь. Але головне, вона цікава мені. Чисто з особистих причин. По секрету скажу, вирішив відправити дружину до Туреччини. Особа зробив співчутливе. Дорога, відпочинь від домашніх турбот! На пляжі полежи. "Все включено" поїв. На танцях пострибай. Ну самі розумієте, зараз щука на річках вистачає ... Ууух ... На все. Головне, щоб це "все" рухалося. А дружині треба щоб я весь час якоюсь нісенітницею займався.

Коротше, купив путівку. Налаштувався на "скорботне обличчя" в аеропорту. Паралельно в гаражі спінінги підготував. Болісно різні, воблери. Коротше чекав настання щастя. Повертаюся додому і раз ... Нікуди не поїду! Американці вирішили флот в Азовське море ввести. Запаскудили море, купатися не можна. А тоді що там робити ...
Я навіть сів на стілець від несподіванки. От не очікував від заокеанських друзів такої підлості! .. Таку риболовлю обламати. Швидко атлас приніс географічний, щоб показати де Туреччина, а де Азовське море. Ну самі розумієте, жінкам все ці атласи, як і вся ця географія, до лампочки. Коротше не переміг я дружину. Точніше не переконав. Ну Трамп, мати його ...
Ось сиджу зараз, думаю які санкції ввести. Ну про главу Пентагону і командувача американським флотом зрозуміло. Отримають по повній. Може взагалі всіх офіцерів ВМФ США санкціонувати? Типу, вам заборонено вхід в мою квартиру в найближчі двадцять років. Нехай мучаться. Може навіть пару-трійку американців вишлю з квартири, якщо знайду, звичайно.
Ось чого вони псують мені життя?
"У середу під буквально кілька днів була зведена аркою Керченського моста вперше пройшов російський великий десантний корабель" Азов "- він слідував в однойменне місто-порт. Новина про те, що великий російський бойовий корабель пройде в Азов, вкрай болісно сприйняли в США. Один з провідних американських аналітичних центрів Atlantic Council на повному серйозі запропонував Білому Дому ввести військові кораблі в Азовське море, щоб "деблокувати" Керченську протоку. А заодно поставити на місце російських за самовільне будівництво моста ".
Це я вичитав в інтернеті. Не думайте, що сам так розумно написав. А про цей Atlantic Council взагалі в перший раз почув, точніше прочитав ... Там виявляється експерти працюють!
"Експерт Стівен Бланк навіть придумав привід: закриття протоки відрізає два дуже важливих українських порту, через які проходить основна частина експорту української сталі. По всій видимості, американець мав на увазі Бердянськ і Маріуполь".
Який на фіг привід, коли щука пре ... Цей самий Стівен Бланк коли-небудь витягав щуку на 20-25 кілограмів? Він взагалі знає, що таке витягати щуку на 20-25 кілограмів? Американець млинець. Чи не знає! .. Я теж не знаю. А як хочеться дізнатися ...
Коротше довелося мені до одного бігти. Він колись на флоті служив. Коком якимось. Але в кораблях розуміє ... Ми завжди до нього звертаємося, якщо що про кораблі треба дізнатися. Завжди чітку відповідь на будь-який флотський питання- "Військова таємниця!". Коротше компетентний експерт в цьому флотському справі.
Розповідаю, значить, ситуацію. А він чомусь починає писати щось. І що пишеш, письменник? А він так єхидно, прораховую твоє комерційну пропозицію ... Во как. Запитав називається ... Ну і як, - питаю. А що, -говорить, - цілком нормально. Давай спонсорів шукати. Приваблива пропозиція ... Во я бізнесмен! .. Тільки ось поки не зрозумів про пропозицію.
Ну самі знаєте, ми, бізнесмени, спритні хлопці. Тому і питаю, ніби як уточнюю, а що, мовляв, ти зрозумів з мого пропозиції. А він ... Та ти крутий новатор! Такий туристичний тур організувати зможуть тільки одиниці. Мда ... Який тур. Хто його збирається організувати? .. Коротше вирішив пожертвувати своїми комерційними інтересами. 50 на 50! Ось так, ми, бізнесмени не жлоби якісь ... Тільки розкажи, що я там придумав.
Ну і розповів він мені про мою пропозицію. Чесно, без удаваної скромності, геніального пропозиції! Коротше справа йде так. Російський "Азов" пройшов під опорами керченського мосту. Слідом за ним, з дозволу Росії (а куди ми подінемося) рухаються американці. "Дональд Кук" наприклад. І тут бац. Підступи Москви! У "Азова" осаду всього 3,7 метра, а у "Кука" 9,5 метра ... впливала так в Азовське море і ... на мілину. І хрін його звідти поцупити. Кругом, теж по максимуму, 7 метрів глибини ...
Коротше, сидять на мілині купа американських кораблів. Тужать. А ми їм туристів з усього світу. Команді харчування, а нам гроші ... А навколо російські протидиверсійні кораблі проекту 21060 ходять гордо і ці, "Хижаки", що міст охороняють. Уявляєте який "навар" нам світить ... До речі, ми і громадян ЛДНР подбаємо. У них флот звичайно смішний. З цивільних судів. Але "попсувати" американців можуть своїми ПТУР і крупнокаліберними кулеметами. Значить, свою частку отримають. А що? Робота повинна бути оплачена! ..
Я було заїкнувся про український флот. Вони ж там начебто повинні бути? .. Флотський експерт мене заспокоїв. ВМФУ від берега далеко не плаває. Та й плаває він тільки в районі від Стрілецького до Широкино. Інший берег належить нам! Начебто виходить, що ходити ВМФУ розучився, тільки плаває ...
Єдине, що мене бентежить в моєму реченні, так це реакція інших американських кораблів. Адже вони можуть в Азовське море не входити, а з Чорного нам зіпсувати бізнес. Встануть так грізно і ..всё. Чи не поїде турист ... Але компаньйон заспокоїв. Там, в Чорному морі їх зустрінуть "Варшав'янки" та інші "Адмірали Григоровичі" і "Адмірали Ессени". А там і "Бастіони" в Криму "прокинуться" ... А для особливо нетямущих кіно будуть крутити на великих екранах. Про політ російського Су-24 над цим самим "Дональдом Куком" 10 квітня 2014 року. З подробицями про вимикання інформаційно-керуючої системи "Іджіс" ...
Ну ладно, бізнес я організував на кшталт. А рибалку? Дружина то так і не вирішується летіти в цю Туреччину ... Спасибі сусідові. Він цей, фізик-теоретик. Всьо чотко дружині розповів. Я, щоб потім не мучитися, все на диктофон записав. Щоб в ваших очах розумним виглядати. Цитую (ви запишіть, може знадобитися реально. На жінок діє, як погляд удава на кролика):
"Як вдалося встановити, залізнична арка абсолютно випадково виявилося в місцях пучностей стоячих хвиль 2-го і більш високих порядків, що випромінюються силовими кабелями енергомоста. У звичайних умовах хвилі, в результаті інтерференції, гасили один одного, що і було передбачено розрахунками. Однак поява в фокусі масивного токопроводящего тіла (а вага арки - близько 6 000 тон!) призвело до деградації интерференционного поля і призвело до відтоку потужності, яка і витрачається на нагрів внаслідок виникнення кільцевих струмів Фуко в металокон нструкц ".
І це ще виявляється не все. Я вже і сам злякався. Адже ось фізики ... Можуть коли треба ... налякати.
"Найбільша ж проблема в тому, що установка другої арки - автомобільної частини - може спровокувати виникнення неконтрольованої плазмової дуги між енерго- і авто / жел.-дор. Мостами, що призведе до їх одномоментному повного руйнування. За оцінками екологів, при цьому в воду і повітря потрапить близько 10 000 тон молекулярно-газоподібної суміші закису, окиси і перекиси заліза, що унеможливить існування нічого живого в радіусі до 404 км протягом мінімум 26-ти років ".
Чесно скажу, що це означає я не знаю, але на дружину подіяло. Зрозуміла, що американці, як сама освічена нація, в Азовське море не полізуть. А значить, в Туреччині не буде чорного диму і плаваючих вуглеводнів. Полетіла сьогодні вночі. А я тільки що більше десятка щучек посолив ... До пива. Завтра знову піду ... А ви заздріть. Або як я, не дивлячись на плани ВМФ США відправте дружину в Туреччину і на риболовлю ... Краса! ..

Олександр Ставер
Так що таке твориться з погодою?
Чому так несподівано?
Чиї це підступи?
Кліматичне зброю?
Системи якісь невідомі?
Куди дивиться Путін?
Куди дивиться Медведєв?
Чому уряд не дбає про свій народ?
Може взагалі всіх офіцерів ВМФ США санкціонувати?
Ось чого вони псують мені життя?