Реклама
Реклама
Реклама

Бердянськ: база відпочинку АРКАДА

  1. ЦІНИ 2019: відпочинок на турбазі "Аркада".
  2. Фото бази відпочинку "Аркада"

>>>

База відпочинку Аркада

База відпочинку Аркада

База відпочинку «Аркада» розташована на самому березі Азовського моря. Це місце ідеально підходить для відпочинку з найменшими і дітьми постарше. Відстань від корпусу до облаштованого пляжу з шезлонгами - всього 50 метрів. На території бази є відкритий басейн з шезлонгами, столиками і парасолями.

Розміщення: база відпочинку «Аркада» була реконструйована в період з 2010 по 2012рр. Корпуси обладнані всім необхідним для затишного відпочинку. Сучасні меблі, кондиціонер, холодильник, супутникове ТБ, Wi-Fi, санвузол з цілодобовою подачею холодної і гарячої води, зроблять Ваш відпочинок по-справжньому комфортним.

Двомісний номер з верандою обладнаний:
меблевим гарнітуром, двоспальним ліжком, телевізором (супутникове ТБ), міні холодильником, кондиціонером. Санвузол: душова кабінка, унітаз, умивальник, комплект рушників, холодна і гаряча вода цілодобово.

Двомісний номер з верандою і балконом обладнаний:
меблевим гарнітуром, два односпальні ліжка, телевізор (супутникове ТБ), міні холодильником, кондиціонером. Санвузол: душова кабіна, унітаз, умивальник, комплект рушників, холодна і гаряча вода цілодобово.

Тримісні номери представлені з видом на море, з верандою і з балконом.
У номері меблевий гарнітур, двоспальне ліжко, крісло-ліжко, телевізор, міні холодильник, кондиціонер. Санвузол: душова кабіна, унітаз, умивальник, комплект рушників, гаряча і холодна вода цілодобово.

Двокімнатний люкс (чотиримісний):
1 кімната - 2-спальне ліжко, 2 кімната - диван; є холодильник, кондиціонер, телевізор (супутникове ТБ). Санвузол: душова кабіна, туалет, умивальник, бойлер.

Однокімнатний люкс (тримісний) з видом на море:
меблевий гарнітур, двоспальне ліжко, крісло-ліжко, телевізор LCD (супутникове ТБ), міні холодильник, кондиціонер, велика душова кабіна, унітаз, умивальник, комплект рушників, гаряча і холодна вода цілодобово.

Харчування: в їдальні бази відпочинку. Є також кухня для мам (для самостійної готування). Вартість 2015: 160 грн. / Добу з людини (сніданок, обід, вечеря). Дитяча порція до 7 років - 80 грн.

Послуги та інфраструктура: трансфер; стоянка; WI-FI; щоденне прибирання номера (з 9.00 до 15.00); послуга «розбудіть мене»; праска; фен (побутова кімната корпус № 3); кухня для мам; лікар; дитячий майданчик; анімація вихідного дня для дітей; шезлонги на пляжі і біля басейну; тренажерний зал; ігрова кімната; волейбол; бадмінтон; дитяче ліжечко; послуги пральні; настільний теніс; батут для дітей; кафе на березі моря; прокат велосипедів; сауна.

ЦІНИ 2019: відпочинок на турбазі "Аркада".

← →

На даний момент ціни на проживання в 2019 році ще не сформовані. Нижче вказано прайс минулого сезону.
Вартість вказана за номер на добу. Тип номера З 1 червня по 28 серпня з 29 серпня по 15 вересня Двомісний номер з верандою 900 550 Чотиримісний двокімнатний номер з верандою і балконом (кімнати суміжні) 1350 700 Однокімнатні та двокімнатні номери з верандами і балконами 1200 650 Двокімнатні і однокімнатні номери з балконами і видом на море 1700 950 Чотиримісні двокімнатні номери з роздільними кімнатами і балконом 2000 1000 Чотиримісні номери з суміжними кімнатами і балконом 1400 750 Чотиримісні двокімнатні номери з балконом і передпокої 1500 800 Двомісний номер з балконом 800 500

Фото бази відпочинку "Аркада"

ВІДЕО

АДРЕСА І ТЕЛЕФОНИ бази відпочинку "Аркада".

Адреса: Запорізька область, Бердянськ, Середня коса, вул. Макарова, 47

На карті: показати точне розташування і GPS координати

Телефони: +38 (096) 985-85-81; +38 (050) 985-85-81; +38 (073) 985-85-81

Просимо повідомляти, що ви телефонуєте з сайту ЛовіЛето!