Реклама
Реклама
Реклама

Дороги Миколаєва: випробування не для людей зі слабкими нервами

  1. Про якостях доріг в Миколаївській області давно вже ходять легенди. Автомобілісти при можливості...

Про якостях доріг в Миколаївській області давно вже ходять легенди.

Автомобілісти при можливості намагаються об'їхати область, проїхавши зайве коло в пару сотень кілометрів, але не потрапивши в пастку якості доріг. На сьогоднішній день, незважаючи на гучні заяви політиків, дорога в Миколаївській області залишається в трійці найгірших по Україні.

Траса Кривий Ріг-Миколаїв відома на всю Україну як найжахливіша в країні. Сам Прем'єр-міністр Гройсман давав доручення профільним міністерствам врегулювати питання, проте «віз і нині там».

Крім відрізка траси Кривий Ріг-Миколаїв, хочеться приділити увагу в трасі Київ-Миколаїв , Оскільки шлях зі столиці України до славного міста Миколаїв також досить непростий.

Особливі труднощі автомобілістів чекають від міста Первомайська і до Миколаєва. Через інтенсивний рух вантажівок-важковаговиків дорога прийшла в непридатність і рух ускладнений.

Тому, якщо вам належить шлях з Києва до Миколаєва радимо звертатися до альтернатив: поїзд або автобус Київ-Миколаїв можуть вас виручити.

Прийнято вважати, що шлях поїздом комфортніший, ніж автобусом, проте стан складів, які курсують на маршруті «Київ-Миколаїв» залишає бажати кращого. Нічний потяг зовсім старий і, кажучи відверто, брудний: вагони пережили не одне покоління і давно повинні були піти на утилізацію або, як мінімум, капітальну реконструкцію. Виручає експрес, який за 6 з половиною годин прибуде на місце призначення.

Однак зараз з'явилася ще одна приємна альтернатива поїзду - автобус від Автолюкс, який починає курсувати з 30.11.2018 року. Крім приємної ціни і зручного часу відправлення (денний і нічний рейси), Автолюкс, як завжди, радує клієнтів своїм сервісом.

Пасажирам пропонуються не тільки комфортні умови поїздки, а й додаткові блага цивілізації:

  • мультимедіа в салоні автобуса;
  • безкоштовний і якісний Wi-Fi;
  • індивідуальна розетка на 220v;
  • кава;
  • кондиціонер;
  • вбиральня.

Погодьтеся, що така поїздка відбудеться більш комфортно, ніж власним автомобілем по вибоїнах.

Проте, все перевізники вірять, що дороги в Миколаївській області незабаром приведуть в порядок, і можна буде відновити ряд перспективних маршрутів. На сьогоднішній день через жахливого дорожнього покриття автобусні маршрути по області практично всі знищені ніхто не готовий настільки вбивати свою техніку.

Надія на ремонт у жителів області з'явилася після повідомлення Президента України Порошенко в Twitter:

«У найближчий місяць буде завершено ремонт дороги державного значення Т-15-08. Миколаїв і Снигиревку з'єднає сучасна європейська автотраса, яка буде служити людям десятки років і підвищити логістичний потенціал регіону ».

Однак, слова Президента ніхто не почув. Або не захотів чути. Ремонтні роботи на трасі то тривали, то припинялися. А вже в середині жовтня глава облдержадміністрації Савченко повідомив, що ремонт траси Т-15-08 Калинівка-Снігурівка завершено. Здавалося б, гарна новина, але як виявилося, область не може прийняти на баланс дорогу через відсутність необхідних коштів.

Так слова Порошенко були забуті, а прийняття дороги і повне завершення ремонтних робіт було перенесено на 2019 рік.

Читайте також:

Підписуйтесь на Ukrnews24.net в Telegram , Щоб бути в курсі найцікавіших подій.

Останні новини