Реклама
Реклама
Реклама

Бронь готелю для візи без оплати в 2019 році: як отримати підтвердження

  1. Електронне підтвердження з сайту бронювання
  2. Факсове підтвердження з готелю
  3. Де знайти контактні дані готелю
  4. Як виглядає підтвердження броні готелю для візи
  5. Які документи необхідні для підтвердження місця проживання
  6. Пройдіть соціологічне опитування!

Для винесення позитивного рішення про видачу візи консульські служби повинні бути впевнені, що у заявника є кошти на поїздку, йому буде де жити в іншій країні, і що він обов'язково повернеться на батьківщину. Якщо у заявника немає родичів, друзів і знайомих в країні призначення, у яких можна зупинитися, в якості підтвердження наявності місця проживання використовується бронь готелю для візи. Вона може бути першим кроком до викупу номера в готелі або ж бути просто фіктивної папером для оформлення візи. Для винесення позитивного рішення про видачу візи консульські служби повинні бути впевнені, що у заявника є кошти на поїздку, йому буде де жити в іншій країні, і що він обов'язково повернеться на батьківщину

Електронне підтвердження з сайту бронювання

Алгоритм бронювання простий: потрібно вибрати вподобане місце розміщення, вказати необхідні дати заїзду та виїзду, кількість осіб та їх персональні дані, реквізити банківської картки (запитується не всіма готелями) і контактну інформацію. За адресою електронної пошти, написаної в поле контактної інформації, прийде лист з готовою бронью. Так ви отримуєте підтвердження бронювання готелю для візи в системі Booking - це лист можна роздруковувати та прикладати до заяви на подачу на візу .

Заздалегідь варто дізнатися з офіційних джерел, чи буде консульство конкретної країни задоволено неоплаченої бронью в якості підтвердження місця проживання.

Часто цього недостатньо, тому доводиться оплачувати бронь заздалегідь або користуватися іншим методом підтвердження.

Існує безліч систем бронювання готелів. Найпопулярнішою з них є Booking. На цьому сайті представлені понад мільйон варіантів розміщення - від вілл до місць в хостелі - в 227 країнах світу. Завдяки дійсно широкому вибору пропозицій на будь-який смак, цінами на різний гаманець, зручному оформленню замовлень, цілодобовій системі підтримки і недоторканною репутації, величезна кількість мандрівників з усього світу довіряють Booking. І не тільки як місця, де забронювати готель для візи легко і просто, але і як ресурсу, на якому можна реально вибрати розміщення на час поїздки до душі.

Ні в якому разі не можна забувати, що бронь хостелу для візи, як і будь-якого іншого варіанту розміщення, повинна містити персональну інформацію всіх тих, хто подає заяву в консульство, а не тільки того, хто бронює житло.

Факсове підтвердження з готелю

Факсове підтвердження з готелю

Оскільки бронювання готелю для візи та скасування броні за допомогою таких систем, як Booking, здійснюється дуже просто, консульства багатьох країн припинили приймати подібні роздруківки як доказ наявності місця для проживання. Офіційні установи перестали довіряти туристам після того, як занадто велика кількість людей робили фіктивні броні для оформлення візи, а потім після отримання документа скасовували їх. Правила довелося посилити.

Як отримати підтвердження броні готелю для візи, якщо консульство вимагає не просто роздруківку з інтернету, а офіційний факс? У системах бронювання, крім граф з персональними і контактними даними клієнта, існує спеціальне вікно «Коментарі». Під час оформлення замовлення саме туди варто написати повідомлення менеджеру готелю з проханням вислати факс з підтвердженням броні.

Факсове підтвердження з готелю приходить на офіційному бланку з реквізитами компанії і її представників. Дана папір є документом, який консульство будь-якої країни має прийняти.

Дана папір є документом, який консульство будь-якої країни має прийняти

Обов'язково потрібно пам'ятати, що в факсі повинні бути вказані точні дати заїзду та виїзду, а також імена всіх учасників поїздки.

Як правило, системи бронювання працюють без передоплати, і туристи розраховуються за своє проживання на місці. Однак не рідкі випадки, коли консульські служби не задовольняються неоплаченої бронью. Тому слід знати, як отримати підтвердження оплати готелю для візи. Для цього в тому ж вікні «Коментарі» або в листуванні з готельним персоналом по електронній пошті слід попросити списати кошти з банківської карти за замовлення і обов'язково згадати про це в факсі. В даному способі є істотний недолік - в разі скасування поїздки або при бажанні поміняти готель буде непросто повернути гроші назад.

Де знайти контактні дані готелю

Не всі готелі швидко відгукуються на прохання, написану в «Коментарях». А так як забронювати готель для отримання візи іноді потрібно терміново, необхідно шукати альтернативні джерела зв'язку з вподобаному місцем. Першим і головним джерелом є офіційний сайт готелю. На ньому обов'язково має бути присутня форма зв'язку для клієнтів або написана адреса електронної пошти. Однак не у всіх готелів є свій персональний сайт.

Іншим місцем, де можна знайти контактні дані готелю, є роздруківка підтвердження бронювання. У ній має бути вказано юридичну адресу готелю, телефон, а також адресу електронної пошти. Якщо з готелем не виходить зв'язатися ні по одному з каналів, найкращим рішенням буде пошук іншого місця проживання з розторопнішим персоналом.

Як виглядає підтвердження броні готелю для візи

Щоб документи для походу в консульство відповідали всім правилам, потрібно знати, як виглядає підтвердження броні готелю для візи. На щастя, не треба нічого вигадувати і складати самостійно. Готелі та системи бронювання висилають стандартні ваучери, з якими немає необхідності проводити будь-які додаткові операції.

Ваучер є офіційний бланк з логотипом готелю або системи бронювання, в якому міститься персональна інформація туриста, а також дані про готелі, замовленому номері і про інші особливості бронювання.

Електронне підтвердження від сайту з бронювання приходить на адресу електронної пошти в форматі PDF. Все, що потрібно з ним зробити, - це роздрукувати. Факсове підтвердження турист отримує вже в готовому вигляді. І ту, і іншу папір потрібно просто прикласти до пакету документів для оформлення візи.

Які документи необхідні для підтвердження місця проживання

При виборі готелю в якості місця проживання консульство не має вимагати ніяких додаткових документів, крім електронного або факсового підтвердження з замовленої готелі. Лише в разі недобросовісної поведінки туриста і розкриття його обману про будь-яких фіктивних бронях попередньої поїздки, його можуть зобов'язати надати суду докази про те, що під час минулого подорожі він дійсно зупинявся в тому готелі, бронь якого була пред'явлена ​​консульству. При виборі готелю в якості місця проживання консульство не має вимагати ніяких додаткових документів, крім електронного або факсового підтвердження з замовленої готелі

Під час оформлення бронювання також не знадобляться додаткові документи. Система буде запитувати лише персональні дані, зазначені в закордонному паспорті. У деяких випадках потрібно банківська картка. Правила багатьох готелів мають на увазі, що кошти на неї в розмірі оплати однієї або більше ночей перебування в готелі будуть заморожені на весь час броні.

Пройдіть соціологічне опитування!

Чи можна забронювати готель тільки для візи

Багатьох цікавить питання, як зробити бронь готелю для візи лише для того, щоб отримати в'їзний документ в закордонне держава. В цьому випадку процес бронювання не буде відрізнятися від описаного вище. Точно так само можна скористатися Booking або іншою системою і замовити один з відповідних варіантів. Залежно від строгості правил консульства можна вибрати готель з безкоштовною скасуванням броні або оплатити номер і потім спробувати повернути гроші.

Завжди потрібно пам'ятати, що консульський службовець в будь-який момент може перевірити актуальність броні і в разі її скасування відмовити у видачі візи або навіть відкликати вже видану. Тому, якщо фіктивна бронь - єдиний з можливих шляхів, то діяти потрібно акуратно і скасовувати її якомога пізніше.

Як забронювати готель: Відео

Як отримати підтвердження броні готелю для візи, якщо консульство вимагає не просто роздруківку з інтернету, а офіційний факс?