Реклама
Реклама
Реклама

Польотна програма грецької авіакомпанії Astra Airlines в Росії почалася!


Грецька авіакомпанія Astra Airlines 25 травня виконала перший регулярний рейс за маршрутом Салоніки-Москва-Салоніки. Новий рейс в Салоніки виконуватиметься в щоденному режимі. Географія польотів авіакомпанії Astra Airlines не обмежується вищезгаданим рейсом. Крім рейсу в Салоніки з Москви будуть здійснюватися щотижневі польоти до цього міста з Санкт-Петербурга, Ростова-на-Дону, Омська і Новосибірська. Перші рейси з Санкт-Петербурга і Ростова також вже вилетіли в Салоніки 29 і 30 травня.
З Новосибірська перший рейс буде вилітати 6 червня, з Омська - 14 червня. Тепер москвичі і туристи з вищеназваних міст зможуть зручно і без проблем відправитися в Грецію, де збуваються мрії про найкращий відпочинок на узбережжі Егейського моря. Шлях до Греції стає ще ближчим і комфортним.
Місто Салоніки, столиця Північної Греції, знаходиться недалеко від півострова Халкідікі, який з року в рік тисячі відпочиваючих з усього світу обирають як ідеальне місце для сімейного, романтичного, пляжного або молодіжного відпочинку. Гостинність місцевих жителів в поєднанні з високим рівнем сервісу готелів допомагають відчути себе далеко від батьківщини, як вдома. Готельні комплекси самих різних категорій пропонують затишне розміщення в усіх куточках півострова.

Astra Airlines - перша авіакомпанія, що базується в аеропорту «Македонія» міста Салоніки. Astra сертифікована як компанія з бездоганною організацією польотів, першокласним технічним обслуговуванням і наземними операціями. Astra Airlines - це досвідчені пілоти з міжнародною кваліфікацією і постійна система контролю якості і безпеки польотів, а також рівня послуг, що надаються.
Вже на борту відчувається наближення до гостинної Греції: дружелюбність персоналу, прохолодні напої, гарячі обіди і закуски, а також дивовижне грецьке вино налаштовують на швидке знайомство з Елладою.

Авіакомпанія підтримує спортивний туризм, музичні та культурні події, паломництво і студентські тури.

Довідки в офісі туристичної компанії «Євразія-тур», проспект Карла Маркса, 6, телефон 53-53-56.
www.euroasiatour.ru