Реклама
Реклама
Реклама

Акції авіакомпаній. Квитки Томськ-Москва-Томськ за 9300 рублів.

  1. Маршрути і авіаквитки:

Отже, авіакомпанія Уральські авіалінії пропонує жителям столиці злітати в «сибірські Афіни», а жителі Томська можуть відвідати столицю, купивши дешеві авіаквитки - квитки туди-назад стоять 9300 рублів.

Маршрути і авіаквитки:

Томськ-Москва-Томськ за 9300 рублів .

Дати: найдешевші авіаквитки між Томському і Москвою авіакомпанія пропонує на листопад і грудень. Дивіться самі календар низьких цін нижче. Адже ситуація може змінитися в будь-який момент.

Як купувати дешеві авіаквитки? Ми пропонуємо скористатися сервісом aviasales.ru . Тут вони дешевше всього.

Поради мандрівникам. Чи можемо поділитися інформацією про один з готелів Томська, в якому доводилося зупинятися. Раптом Вам у пригоді. « Афінський квартал «. Це квартири-апартаменти в багатоповерховому будинку. Квартира-рецепшен знаходиться на першому поверсі з окремим входом з вулиці. Якщо забронюєте там номер, не забудьте з ними зв'язатися і підтвердити свої наміри. Ми не зв'язалися (ніколи цього не робимо). Працівники готелю вирішили з нами зв'язатися, коли ми переїжджали між містами і не було зв'язку ... В результаті, нас не чекали. Після кількох дзвінків працівником готелю конкурентам (в інші готелі) і, не знайшовши для нас варіантів там, нам запропонували квартиру. Ми так і не зрозуміли, чому нам її не дали відразу. Квартира непогана - все чисто, по-домашньому. Одна кімната в двоспальним ліжком, диваном, телевізором, кухня з усім необхідним, ванна з пральною машинкою і гардеробна з дошкою для прасування і т. П. Розташований близько до центру. Поруч є кафе і магазини.

приклад квитка Томск⇄Москва за 9300 рублів:
приклад квитка   Томск⇄Москва   за 9300 рублів:

Готелі Томська

Готелі Москви

Як купувати дешеві авіаквитки?