Реклама
Реклама
Реклама

За вбивство з ревнощів засуджений на 14 років костанаец

25 Августа 2018 8:45 272 25 Августа 2018 8:45 272   КОСТАНАЙ

КОСТАНАЙ. КАЗИНФОРМ - В ході сварки на ґрунті ревнощів 48-річний чоловік завдав 42-річному знайомому своєї колишньої дружини ножові поранення, в результаті чого останній помер. У спеціалізованому міжрайонному суді у кримінальних справах Костанайської області винесено вирок Марсу Закірова, передає кореспондент МІА «Казінформ».

«Вироком спеціалізованого міжрайонного суду у кримінальних справах Костанайської області Закіров визнаний винним у скоєнні злочину за ч.1 ст. 99 КК і йому призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 14 років з відбуванням покарання в установі кримінально-виконавчої системи максимальної безпеки », - повідомили в обласному суді.

Нагадаємо , Інцидент стався 20 травня 2018 року, на пульт «102» надійшло повідомлення про те, що у дворі будинку по вулиці Текстильників в Костанай невідомий чоловік завдав ножові поранення іншому чоловікові. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейськими при спробі сховатися затриманий 48-річний місцевий житель, раніше судимий. Як з'ясувалося, з 19 по 20 травня у підозрюваного перебував неповнолітній син на вихідних. Колишня дружина з братом її співмешканця приїхали до підозрюваного за дитиною.

На грунті ревнощів в ході сварки 48-річний чоловік завдав 42-річному потерпілому ножові поранення спочатку в квартирі, а потім біля під'їзду на вулиці. Після того, як підозрюваний зрозумів, що чоловік помирає, піднявся в свою квартиру і, вирішивши втекти, вистрибнув з вікна. По дорозі був затриманий співробітниками поліції.