Реклама
Реклама
Реклама

Допомога призовникам, звільнитися від армії, відстрочка від армії, відкосити від армії, відмазатися від армії

Стоппрізив - це юридична компанія допомагає призовникам у звільненні від служби в армії на законних підставах Стоппрізив - це юридична компанія допомагає призовникам у звільненні від служби в армії на законних підставах. «Законність у всьому!» - Є основним принципом нашої роботи, що підтверджується результатами, що досягаються за підсумками нашої діяльності. У перелік послуг надають компанією «Стоппрізив» входять безкоштовні юридичні консультації, що надаються нашими правозахисниками і будь-який бажаючий може отримати необхідну інформацію регулюючу заклик в армію і пояснення по законодавству. Клієнти можуть задати всі свої запитання, надати на аналіз наявні документи та отримати на них компетентні відповіді і «загальні» рекомендації до подальших дій.
Компанія розробила унікальну методику, яка є нашою інтелектуальною власністю, за допомогою якої (при сумлінному виконанні наших рекомендацій) клієнти компанії «Стоппрізив» можуть отримати відстрочку або звільнитися від служби в армії на законних підставах. У разі виникнення будь-яких ускладнень наші правозахисники оперативно нададуть необхідну допомогу, здійснять захист прав та інтересів клієнта в судах або інших державних установах.

Компанія надає не тільки платні, а й БЕЗКОШТОВНІ юридичні послуги - безкоштовні консультації ( консультації правозахисників ), На яких громадяни можуть отримати докладні відповіді з посиланням на закони, надані на всі задані ними питання, пов'язані з призовом до армії і отримати «загальні» рекомендації по тому, що необхідно робити далі.
Дізнатися необхідну інформацію і задати питання Ви можете особисто (прийшовши до нас на безкоштовну консультацію), по телефону (зателефонувавши на будь-який з номерів компанії в робочий час), на форумах, на яких наші фахівці надають консультації та в сервісах WhatsApp, Viber, Telegram на номер 89131599940 ...
До платних послуг нашого проекту відносяться:

  • Ведення клієнтів за допомогою методик розроблених фахівцями нашої компанії.
  • Підготовка до відвідування військового комісаріату з роз'ясненням: правил поведінки при проходженні заходів пов'язаних із закликом, законів регулюють проведення заходів щодо призову, нюансами, які можуть виникати при проходженні призовної комісії і багато іншого пов'язане з цим ...
  • Надання судової та іншої захисту, представлення інтересів в суді та інших державних органах в разі порушень прав і законних інтересів клієнтів.
  • Одним з найважливіших пріоритетів нашої компанії є наші клієнти. Кожен клієнт для нас важливий і з кожним з них ми працюємо індивідуально.
    Наші правозахисники - це фахівці з закінченим вищою юридичною освітою, які мають судову практику щодо захисту прав призовників і стаж роботи в сфері призовного права c 2009 року!

    Політика компанії:
    Наша компанія не несе в собі антиурядових настроїв, не має на меті зірвати заклик і не займається незаконною діяльністю! Наші фахівці не закликають і ніколи не закликали не ходити в армію або ухилятися від служби в армії! Ми дуже лояльно ставимося до діючого уряду, їх політиці та платимо всі податки і збори!
    З нашою допомогою можна: «купити військовий квиток », відкосити від армії , «Купити жовтий або білий квиток», домовитися з лікарями, «посилити» або «погіршити захворювання», отримати або купити «липову» (підроблену) довідку, вкрасти або відкласти справу, отримати незаконну (не положеннями) відстрочку і здійснити інші якісь або не законні дії. За все це передбачена кримінальна відповідальність! Ми не знаємо через кого можна все вищевказане зробити і настійно не рекомендуємо робити що-небудь подібне.
    Законом передбачено дуже багато можливостей того, як звільнитися від служби в армії і тільки від Вас залежить, скористаєтеся Ви ними чи ні.

    Увага! Рішення про присвоєння категорії придатності, звільнення від призову на військову службу, надання відстрочки від армії або відправці у війська приймається виключно призовної комісією району або суб'єкта федерації. Ніяка більше організація не має повноважень звільнити громадянина підлягає призову від військової служби. Ми тільки - допомагаємо призовникам розібратися у всіх юридичних нюансах, допомагаємо підвищити юридичну грамотність і побудувати взаємодію з призовної комісією, грунтуючись на трактуванні норм закону, цивільних прав і обов'язків.

    Всі матеріали, розміщені на цьому сайті, незалежно від їх змісту (за винятком тарифів дистанційних послуг ), Не є публічною офертою.

    Використання матеріалів в повному або частковому вигляді можливо тільки при наявності активного посилання на сайт джерело.