Реклама
Реклама
Реклама

Москва24. Спеціальний репортаж: Набудували тут

Жителі Лосиноостровського району, не знайшовши розуміння у дирекції Бабушкінського парку Бускін І.В., голови Лосиноостровського району Литовченко П.П. і деяких муніципальних депутатів, звернулися зі своєю проблемою на телебачення. Канал "Москва 24" зробив репортаж на тему: "Набудували тут". Репортаж вийшов відмінний! Рідко наші ЗМІ стають на бік мешканців, але в цей раз проблему донесли без прикрас, як вона є.
Префект Виноградов В.Ю. в черговий раз розписався в своїй безпорадності: він уже давно не в змозі допомогти жителям, так він взагалі не може допомогти НІ В ЧОМУ! В районі суцільні проблеми: парк Торфянка , знищення стадіону "Червона Стріла" , "Зазаборіваніе" парку у Джамгаровского ставка , А від нього - тільки суцільні обіцянки. Префект вже давно втратив довіру жителів. Пора б в СВАО замінити префекта!

Зазаборіваніе парку у Джамгаровского ставка

Цікаво було послухати директора парку Бускін І.В., як він викручувався. Значить паркан все таки можна прибрати? А нам він цієї осені говорив протилежне. Значить, брехав? МКАД заважає? Взагалі марення. А не заважають небіжчики, яких возять з моргу госпіталю в храм у парку на відспівування? А машини, коор періодично заїжджають в парк і катаються там, як по МКАД? Може, пора зайнятися реальними проблемами? Забору ніколи не було в парку - і нічого, жили якось. Навіть не так: і добре без нього жили!

З такими керівниками жителі вже звикли вирішувати проблеми району самі. Так і з парканом у парку зупинятися не збираються. І обов'язково будуть продовжувати домагатися, щоб їхня думка була почута, щоб до літа паркану з боку ставка вже не було.

Закрита вечірка за бюджетний рахунок в Лосіноостровскій районі.

Вчора на портал звернулися жителі, яких зацікавила, як вони написали "двіжуха" знайомих облич у кафе "Карамель", що знаходиться біля кінотеатру «Оріон» на Смарагдової вулиці, будинок 3/2. Вони там зустріли багато товаришів з управи нашого району, ошатно одягнених. Обслуговуючий персонал кафе відмовився повідомити, що за захід тут намічається, оголосивши, що це ЗАКРИТИЙ банкет. Пускають тільки за запрошеннями. Ми вирішили розібратися з ситуацією і подзвонили муніципальним депутатам, але вони нічого не знали про банкет.

4409 | 2017-12-22 10:39:00

Увага! Бускін І.В. може знищити парк Торфянка!

"Увага! Бускін І.В. збирається знищити парк Торфянка!" - з таким заголовком прийшло нам на пошту лист від жителів, які проживають поруч з ландшафтним парком «Мітіно». «Будьте уважні і придивіться до директора парків Бабушкінський, Джамгаровскій і Мітіно, Бускін І.В. Він не вміє упорядковувати, то, що він робить, викликає у нас тільки жах. Говорить і обіцяє одне, а на ділі відбувається зовсім інше. За паперами парк вже впорядкований, а насправді, - повністю зруйнований! »

3804 | 2018-04-27 14:09:00

Службове підроблення. Як новорічна ялинка перетворилася в поклінний хрест.

Розкрилися дуже цікаві обставини по проекту благоустрою парку Торфянка. Виявилося, що на Засідання Ради депутатів 28 березня 2018 р. було винесено зовсім інший проект, який депутати і затвердили. А ось потім він дивовижним чином змінився і депутати про це нічого не знали. Змінили лише один пункт. Як пояснили вже мінімум троє муніципальних депутатів, особисто вони голосували за інший проект, а не за той, який зараз розміщений на сайті муніципалітету.

3150 | 2018-04-04 00:00:00

Прокуратура проведе перевірку законності дій глави муніципального округу Лосіноостровскій Федорової А.А.

Вчора, 20.12.2017г., На засіданні муніципальних депутатів, головою муніципального округу Федорової А.А. був грубо порушений закон р Москви № 56 "Про організацію місцевого самоврядування в місті Москві", а саме стаття 12 закону. Крім того, порушений Регламент Ради депутатів муніципального округу Лосіноостровскій. Порушення полягає в тому, що в зал засідань допустили приїхали з інших районів людей і не вжили заходів для їх видалення із залу засідання, незважаючи на неодноразові вказівки на це місцевими жителями. Прийнявши рішення залишити сторонніх людей в залі, Анна Александровна порушила закон, який вона повинна дотримуватися. Ми підготували скаргу до Бабушкінського прокуратуру і до Ради муніципальних утворень з проханням провести перевірку, встановити винних осіб та притягнути їх до відповідальності.

2925 | 2017-12-21 15:55:47

Директор Бабушкінського парку почав мстити редактору газети "Рідна Лосінкі"

Як нам стало відомо, посадова особа - директор ГАУК р Москви ПКіВ «Бабушкінський» Бускін Ігор Володимирович став на заваді особисто, і за допомогою співробітників охоронних підприємств, проведення муніципальним депутатом Миронової В. А. 10.11.2017 за адресою вул. Менжинського, д. 6, стор. 2 (на території ГАУК р Москви ПКіВ «Бабушкінський») між з 18:30 і 20:00

2624 | 2017-11-13 12:46:59

Значить паркан все таки можна прибрати?
Значить, брехав?
МКАД заважає?
А не заважають небіжчики, яких возять з моргу госпіталю в храм у парку на відспівування?
Може, пора зайнятися реальними проблемами?