Реклама
Реклама
Реклама

Номери і корпусу: Офіційний сайт

  1. Корпус «Буревісник» (номери з кондиціонерами)
  2. номери
  3. Затишний корпус «Фрегат»
  4. номери
  5. Корпус «Оздоровчий»
  6. номери
  7. Корпус «Приморський»
  8. номери
  9. Корпус «Алий Парус»
  10. номери
  11. Корпус «Волошка»
  12. номери

Корпус «Буревісник» (номери з кондиціонерами)

Корпус «Буревісник» пропонує поліпшені 2-кімнатні номери з кондиціонерами, без кондиціонерів, напівлюкси.

Покращений номер включає вітальню і спальню. Максимальне розміщення 3 людини. У номері кондиціонер, набір меблів, санвузол, телевізор, холодильник. Балкон.

Номер напівлюкс - це 2-х кімнатний номер. Максимальне розміщення 3 людини. У номері кондиціонер, набір меблів, санвузол, телевізор, холодильник, ламінат, жк телевізор, душова кабіна. Балкон.

номери

Ціни на проживання в корпусі Буревісник

Затишний корпус «Фрегат»

Затишний корпус «Фрегат» пропонує комфортабельні 2-кімнатні номери, в яких легко може розміститися сім'я з 4-х чоловік.

Є можливість розселення в дві кімнати блочного типу, одна з яких розрахована на 2-х чоловік, а друга - на одного. Кожен окремий номер закривається на ключ. У передпокої розміщений холодильник. Блок має загальні душ і санвузол. 2-х місцева кімната має загальну площу 11,5 м2. У розташуванні мешканців два основних спальних місця (ліжка), можливість розміщення додаткового місця для сну (розкладачка), дві приліжкові тумбочки, стілець, письмовий стіл, шафа для речей. Є вихід на балкон. 1-місна кімната загальною площею близько 6,4 м2 обладнана ліжком, тумбочкою, столом, стільцем. В одномісному номері є можливість додаткової установки крісла-ліжка як другого спального місця.

номери

Ціни на проживання в корпусі Фрегат

Корпус «Оздоровчий»

Оздоровчий - це одноповерховий корпус, номери класу люкс з кондиціонерами. Будівля корпусу розташоване в 2-х хвилинах від моря. У номері 2 кімнати - вітальня і спальня. Є маленька передпокій.

номери

Ціни на проживання в корпусі Оздоровчий

Корпус «Приморський»

Корпуси Приморський, Бригантина пропонує 2-х місцеві 2-кімнатні номери. В спальні два окремі ліжка, тумбочки і шафа для одягу. Для комфорту також є холодильник, телевізор, санвузол з душем. Є вихід на балкон. При поселенні сім'ї з дітьми у віці до 12 років є можливість установки ліжка «Малютка». Дозволяється розміщувати не більше двох додаткових спальних місць, кожне з яких оплачується окремо.

номери

Ціни на проживання в корпусі Приморський

Корпус «Алий Парус»

Корпус «Алий Парус» - це 2-х поверховий будинок, в 5 хв від моря. У будівлі корпусу просторі холи з диванами і телевізорами. На першому поверсі розташовується ігрова кімната з вихователем.

Номери двокімнатні тримісні блочного типу. Є можливість поставити доп. місце. У санвузлі розміщений душ.

номери

Ціни на проживання в корпусі Алий Парус

Корпус «Волошка»

Корпус «Волошка» представляє 2-х поверховий будинок з поліпшеними номерами.

Відпочиваючим пропонуються комфортабельні однокімнатні номери з євроремонтом. Кімнати укомплектовані 2-х спальними ліжками, м'якими меблями, шафою, столиками і стільцями, телевізором, кондиціонером і холодильником. Є достатньо місця для розміщення додаткового спального місця (розкладного дивана). У санвузлі розміщений душ.

номери

Ціни на проживання в корпусі Волошка